Sarandis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 μεσω του xvm δεν μπορω να το κανω το φωτακι?? To φωτάκι είναι skill. Δε μπορείς απλά να το βάλεις, πρέπει να παίξεις για να το ανοίξεις. Μετά παίζουν mods που αντί για λάμπα βάζεις ό,τι θες, εγώ έχω το θαυμαστικό απο το metal gear solid ας πούμε. Κανά ελληνικό clan για χαλαρά platoons/TCs υπάρχει; Άπειρα ελληνικά clans, σαν τις ομάδες έχουμε καταντήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 To φωτάκι είναι skill. Δε μπορείς απλά να το βάλεις, πρέπει να παίξεις για να το ανοίξεις. Μετά παίζουν mods που αντί για λάμπα βάζεις ό,τι θες, εγώ έχω το θαυμαστικό απο το metal gear solid ας πούμε. κατι διαβασα πιο πανω πως αν παει 100/100 skill ο commander μπορω να το ανοιξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις πάει 100% Σου βγάζει ένα + και διαλέγεις skill/perk που θα βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις πάει 100% Σου βγάζει ένα + και διαλέγεις skill/perk που θα βάλεις. Aυτό ακριβώς εννούσα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 εχω ενα t1 heavy και ολοι εκτος απο τον commander,που ειναι 92/100,ειναι 101/100 και ανεβαινουν,μπορω να ξεκλειδωσω κανα skill απο αυτους ή μονο με τον commader μπορω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ο commander δίνει στους υπόλοιπους 5%. Άρα όταν πάει commander 100% και οι υπόλοιποι 105% θα μπορέσεις να βάλεις. Τώρα, αν βάλεις απο equipment το improved ventilation και σαν skill brothers in arms σε όλους θα ανέβουν ακόμα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vermeer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το brothers in arm για να δουλέψει πρέπει όλα τα μέλη του άρματος να το έχουν στο 100%, προτιμότερο είναι να επιλέξεις κάποια αλλά skills και όταν αυτά φτάσουν στο 100% τότε μπορείς να τα μετατρεψεις σε brothers in arm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paliouras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Βλεπω το power creep καλα κρατει.Η καινουργια σειρα td των γερμανων απο tier 8 και μετα ειναι τρομερα unbalanced.8 και 9 εχουν τεχνολογια romulan stealth και το 10 τρωει maus σε 10sec ελεος.Ειμαι εγω γκαντεμης και με βαζει με σαπιες ομαδες η το μεσο επιπεδο εχει πεσει στα ταρταρα.Βγηκα 2 σε tier 10 αγωνα με 3κ damage με t71 scout.Δουλεια εχει καταντησει πλεον και δεν παλευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Βλεπω το power creep καλα κρατει.Η καινουργια σειρα td των γερμανων απο tier 8 και μετα ειναι τρομερα unbalanced.8 και 9 εχουν τεχνολογια romulan stealth και το 10 τρωει maus σε 10sec ελεος.Ειμαι εγω γκαντεμης και με βαζει με σαπιες ομαδες η το μεσο επιπεδο εχει πεσει στα ταρταρα.Βγηκα 2 σε tier 10 αγωνα με 3κ damage με t71 scout.Δουλεια εχει καταντησει πλεον και δεν παλευεται. Πότε δεν ήταν δουλειά; Πάντα ήταν(από ένα tier και πάνω)P2W or grind-for-your-life. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 powercreep και υπερβολές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 οταν παω τον commander 100/100 πως βγαζω six sense? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Βλεπω το power creep καλα κρατει.Η καινουργια σειρα td των γερμανων απο tier 8 και μετα ειναι τρομερα unbalanced.8 και 9 εχουν τεχνολογια romulan stealth και το 10 τρωει maus σε 10sec ελεος.Ειμαι εγω γκαντεμης και με βαζει με σαπιες ομαδες η το μεσο επιπεδο εχει πεσει στα ταρταρα.Βγηκα 2 σε tier 10 αγωνα με 3κ damage με t71 scout.Δουλεια εχει καταντησει πλεον και δεν παλευεται. Δεν είναι μόνο ότι το μέσο επίπεδο έχει πέσει στα τάρταρτα αφού πλέον σε πολλά παιχνίδια με το που ξεκινάνε τρώς βλήμα από τον απο πίσω συμπαίκτη σου,αλλά αν παρατηρήσεις το xvm σε πολλά παιχνίδια πλέον παίζουν οι παλιοί botάκηδες,δεν είναι δυνατόν να βλέπω e-75 να πηγαίνει σαν πάπια δεξιά κι αριστερά και το battle efi σε 3-4 παίκτες να είναι 38-41% σε 8 tier άρματα. Βέβαια υπάρχει και η κατάρα των siemka,udv & cz,είναι ποιά θα σου κάτσει,αυτά τα γίδια πιο πολύ chatάρουν παρά πολεμάνε,είχε τρελλό γέλιο να βλέπεις ένα T34 να περπατάει με το κανόνι να κοιτάει πίσω,αυτός να μιλάει με έναν άλλο siemka και στο τέλος να γίνεται υποβρύχιο powercreep και υπερβολές Βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι μαζί,εσύ με αυτό κι εγώ με το isu152 και μοιράσαμε καλό πόνο,πρώτος εσύ σε dmg κι εγώ δεύτερος με 3800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι μαζί,εσύ με αυτό κι εγώ με το isu152 και μοιράσαμε καλό πόνο,πρώτος εσύ σε dmg κι εγώ δεύτερος με 3800 Siegfried line αν δεν κάνω λάθος; Κάτι μου θυμίζει το σκηνικό. Α! siema kto pl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Siegfried line αν δεν κάνω λάθος; Κάτι μου θυμίζει το σκηνικό. Α! siema kto pl Νομίζω εκεί,"ThaSeSkiso" είναι το nick μου αν σου λέει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι το θυμήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα