Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7 Kills με το kv1 με σακατεμένη μηχανή αφού εδωσα repair στο ammo rack,να είμαι στη βάση τους και να παλεύω με 1 stug και 1 churchill και να είναι  4 δικοί μου λίγο έξω από τη βάση μας ακόμη και να μη λένε να ξεκολλήσουν από το θάμνο λες και βγήκαν για θυμάρι,αφού σκατώθηκα κάνοντας κι άλλο damage έσπασαν τα νευρα μου και βγήκα.Μετά από λίγη ώρα το είδα draw.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι πως μπαίνουν πλέον σε παιχνίδι με παρόμοιο tier αρμάτων με αποτέλεσμα να έχεις 4-5αρι άρτι και οι συμπαίκτες σου να είναι noobάδες και να μη έχεις καθόλου προστασία κι αυτό γιατί δεν ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το πυροβολικό στην έκβαση ενός παιχνιδιού.Χάναμε σε παιχνίδι 5-10 και με έξυπνο παίξιμο σε συνδυασμό με τα άρτι καταφέραμε και το γυρίσαμε.

δεν εχει καμια διαφορα

απλα αλλαξαν τα ονομαστικα  tier.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαι καινούργιος στο παιχνίδι θέλω κάποια βοήθεια είχα βρει έναν χάρτη που είχε όλα τα οχήματα και μου έλεγε τη να διαλέξω και μου εξηγούσε όλα τα αντικείμενα και θέλω να μπω στη ελληνική ομάδα ύπαρχοι το όνομα μου στο παιχνίδι είναι TZONARAS1972

Δημοσ.

Αν θέλει κανείς να παίξουμε κανα platoon ας με κάνει add <lionheart75>

Συνήθως παίζω T5 - T6 με KV1 - KV1S- T1Heavy - M6 - T34 - T34 85

Από T7 με το IS και οσονούπω Τ29. 

Δημοσ.

Ntinara όταν το m40/43 παίζει με 8αρια, έχει :P

το ιδιο ηταν παντα.

αν δεις το game tier θα δεις οτι παλια το 6ρι arty επαιζε με μεγαλυτερο tier τανκ.

απλα τωρα το απλωσανε ολο το τεκ τρι ωστε να πιανει μεχρι τιερ 10

Δημοσ.

wtf :P

Victory!
Battle: South Coast Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 7:07:58 μμ
Vehicle: Type T-34
Experience received: 4.975 (x5)
Credits received: 339.853
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender
Δημοσ.

Τωρα εχω ξεκινησει το παιχνιδι και πειραματιζομαι με τους τυπους τανκ 

Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι καποιοι ειχαν πολυ γρηγορα τανκ και ετρεχαν πανω κατω και δεν μπορυσες να τα πετυχεις και ετρεχαν γυρω γρω και σε βαραγαν ειδικα αν ειχες πυροβολικο ή αργο τανκ

και μερικες φωτο με τα δικα μου αρματα !

post-62195-0-37794700-1377922513_thumb.jpg

post-62195-0-46082100-1377922525_thumb.jpg

post-62195-0-59049500-1377922534_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολυ καλό άρμα το Τ29 το γουστάρω τρελά. Απορώ γιατί δεν ασχολήθηκα με τα αμερικάνικα νωρίτερα και αναλώθηκα τόσο καιρό με τα ρώσικα. :P

με τι Nick εισαι στο παιχνιδι?

Φαίνεται στην φωτό <kritiki_raki>

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

euj1xw.jpg

Βρηκα σε ενα ελληνικο blog σχετικο με το world of tanks ενα site στο οποιο μπορεις να φτιαξεις το xvm οπως το θελεις εσυ ! 

Οριστε το λινκ :  εδω

To link του blog:  εδω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίζει συνέχεια ο δικός μου, έχει εθιστεί  :-(  Όποιος θέλει ας τον addάρει να τον νευριάσει λίγο  :D

Nick: ParganMan

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...