Intruder7s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω επαιξα 2-3 αγωνες,νικησαμε αλλα δεν μου εκανε κατι. Λιγακι βαρετο το gameplay αλλα πολυ οργανωμενο menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 World Of Tanks Release Date Announced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 "Well balanced"...Δέν το έχουν πιάσει ακριβώς το νόημα,άλλα το παλεύουν (KV3 vs Bison I). Κατα τ'άλλα,δέν με βλέπω να προλαβαίνω το Τ30... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 World of Tanks Goes Live In Europe and North America Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αντε παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δέν υπάρχει περίπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μόλις ξεκίνησα απο Τ1 ... αχχχχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LaSPJCsxAv8 πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Υπαρχει καποια επισημη ελληνικη clan? Μεχρι τωρα εχω βρει 2 τις: Greek Rebel Force Greek Army Forces™ - GrAF™ Ειναι καποια απο τις 2 επισημες? Πως θα μπορουσα να ενταχθω σε καποια απο τις 2 ( μαλλον στην πρωτη μιας και εχει πολυ παραπανω μελη ) ? Και γιατι δεν κατακτα η μια απο τις 2 σιγα σιγα την Ελλαδα να αναπτυχθουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LaSPJCsxAv8 πολυ καλο πωπω θεϊκό, έλιωσα, "Look, here comes that noob Hitler in his loltraktor..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilbo1973 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μου το έδειξε ένας φίλος κι έχω πάθει πλάκα!!! Έχω Witcher 2 (ζήτημα να έπαιξα 2 ώρες) και LA Noire στη ζελατίνα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω απ' αυτό το ΜΜΟ!!! Έχω τα εξής οχήματα: Light => M2, PzKpfw II Luchs Medium => T28 TD => SU-85B SPG => M37 και θα σταματήσω σε συγκεκριμένα άρματα (συνήθως γύρω στο Tier 3-4, με εξαίρεση το Μ2 που θα το κρατήσω στο 2). Φοβερό κόλλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Κι εγώ έχω κολλήσει με αυτό το παιχνιδάκι. Γρήγορο κι εθιστικό. Επίσης μπορείς να μπεις, να παίξεις μόνο μια μάχη (περίπου 5 λεπτά) και να ξαναβγεις, αν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Δε χρειάζεται να είσαι μέσα με τις ώρες, σαν τα mmorpg και τα raid τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 παιδια ειναι φυσιολογικο που αφου αρχισει η μαχη δεν βλεπω ουτε ενα αλλο τανκ παρα μονο τις σκιες τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilbo1973 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Κι εγώ έχω κολλήσει με αυτό το παιχνιδάκι. Γρήγορο κι εθιστικό. Επίσης μπορείς να μπεις, να παίξεις μόνο μια μάχη (περίπου 5 λεπτά) και να ξαναβγεις, αν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Δε χρειάζεται να είσαι μέσα με τις ώρες, σαν τα mmorpg και τα raid τους. Εκτός εάν μπλέξεις με Clan Wars, που μάλλον αποφεύγεις επιμελώς (όπως κι εγώ φυσικά)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilbo1973 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 παιδια ειναι φυσιολογικο που αφου αρχισει η μαχη δεν βλεπω ουτε ενα αλλο τανκ παρα μονο τις σκιες τους? Οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα