Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι έχει βγαλει για την 8.4

βλέπω VK3601 εχει καλυτερο armor απο το VK3001 αλλα στο επόμενο tier το Tiger P δε νοιώθει. διλλημα  :P

Επεξ/σία από andreapaog328
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι έχει βγαλει για την 8.4

βλέπω VK3601 εχει καλυτερο armor απο το VK3001 αλλα στο επόμενο tier το Tiger P δε νοιώθει. διλλημα  :P

Θα πρότεινα να πάς για το TIGER ωστέ να καταλήξεις αργότερα με E75 που πιστεύω θα σου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ.

Νομίζω πως μετά τα βραβεία που πήρε το παιχνίδι φέτος και με τον αριθμό παικτών που έχει ταυτόχρονα με τους newcomers του ... πρέπει να οριστεί Sticky από τους Moderator του Section του Forum .

Νομίζω πως μετά τα βραβεία που πήρε το παιχνίδι φέτος και με τον αριθμό παικτών που έχει ταυτόχρονα με τους newcomers του ... πρέπει να οριστεί Sticky από τους Moderator του Section του Forum .

Πραγματικά έχει τεράστια απήχηση...όντως vote for sticky!!!

με t62a,κατεδαφιζω οτιδηποτε :D

πιστευω το καλυτερο τανκ.

Πολύ καλό αν και εν τέλη νομίζω το T59 ήταν καλύτερο με την άποψη πως δεν είχες τόσα tier X μέσα όταν έμπαινες και το διασκέδαζες περισσότερο.

ρε σεις, επαιζα τωρα με ενα m5 stuart καθάρισα ενανε, και απο πάνω του πέταξε ενα γαλαζιο περιστέρι...τιναι αυτο?  :huh:

Ένα τανκ αγγελάκι λες ε; ΜΕγάλη παπαριά ελπίζω να το έβαλαν για πρωταπριλιά.

Κάτι άλλο τώρα. Αξίζει να κρατήσω το BDR G1B (οπλάρα έχει :D ) για να φαρμάρω λεφτά;

Από ότι βλέπω με τα VI εύκολα βγαίνεις με - credits ακόμα και με victory. (εγώ τουλάχιστον )

λοιπον εχουμε και λεμε...

έχω VK3601, Jagdpanther, Hummel, M7, Hellcat, KV1-S, SU-100 και μου μένει ενα slot κενό (free account)

ποια low tier σειρά αξίζει να ξεκινήσω? κανα γαλλικό? ή να το κρατήσω για να πάρω κάποιο μεγαλύτερο tier απο αυτά που έχω?

ψάχνω κατι που να βγάζει λεφτά  -_- πλέον δε βγαινουνε για κανενα λογο.  -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...