andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι έχει βγαλει για την 8.4 βλέπω VK3601 εχει καλυτερο armor απο το VK3001 αλλα στο επόμενο tier το Tiger P δε νοιώθει. διλλημα Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2013 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Γουστάρει κανένας Tank Company Σήμερα; Medium Tier υπάρχει και Teamspeak . 83.174.133.222 Channel : password : 222WOT Gaming Channels -> World of Tanks Add: kwlovas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ναι έχει βγαλει για την 8.4 βλέπω VK3601 εχει καλυτερο armor απο το VK3001 αλλα στο επόμενο tier το Tiger P δε νοιώθει. διλλημα Θα πρότεινα να πάς για το TIGER ωστέ να καταλήξεις αργότερα με E75 που πιστεύω θα σου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 -50% το SU-100 αυτο το σκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Νομίζω πως μετά τα βραβεία που πήρε το παιχνίδι φέτος και με τον αριθμό παικτών που έχει ταυτόχρονα με τους newcomers του ... πρέπει να οριστεί Sticky από τους Moderator του Section του Forum . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 με t62a,κατεδαφιζω οτιδηποτε πιστευω το καλυτερο τανκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Νομίζω πως μετά τα βραβεία που πήρε το παιχνίδι φέτος και με τον αριθμό παικτών που έχει ταυτόχρονα με τους newcomers του ... πρέπει να οριστεί Sticky από τους Moderator του Section του Forum . Πραγματικά έχει τεράστια απήχηση...όντως vote for sticky!!! με t62a,κατεδαφιζω οτιδηποτε πιστευω το καλυτερο τανκ. Πολύ καλό αν και εν τέλη νομίζω το T59 ήταν καλύτερο με την άποψη πως δεν είχες τόσα tier X μέσα όταν έμπαινες και το διασκέδαζες περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ρε σεις, επαιζα τωρα με ενα m5 stuart καθάρισα ενανε, και απο πάνω του πέταξε ενα γαλαζιο περιστέρι...τιναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κανένα hunt event; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ρε σεις, επαιζα τωρα με ενα m5 stuart καθάρισα ενανε, και απο πάνω του πέταξε ενα γαλαζιο περιστέρι...τιναι αυτο? Ένα τανκ αγγελάκι λες ε; ΜΕγάλη παπαριά ελπίζω να το έβαλαν για πρωταπριλιά. Κάτι άλλο τώρα. Αξίζει να κρατήσω το BDR G1B (οπλάρα έχει ) για να φαρμάρω λεφτά; Από ότι βλέπω με τα VI εύκολα βγαίνεις με - credits ακόμα και με victory. (εγώ τουλάχιστον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 BDR είναι Τ5. Πάρε το ARL που είναι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Θα το πάρω το ARL απλά ρωτάω αν αξίζει να το κρατήσω για να βγάζω credits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 14-14hummel@4 kills vs hummel@4 kills4,06 το χρονόμετρο41 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Arty Vs Arty...το μετέωρο βήμα του πελαργού και οι τάπες του Jack Daniels 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 λοιπον εχουμε και λεμε... έχω VK3601, Jagdpanther, Hummel, M7, Hellcat, KV1-S, SU-100 και μου μένει ενα slot κενό (free account) ποια low tier σειρά αξίζει να ξεκινήσω? κανα γαλλικό? ή να το κρατήσω για να πάρω κάποιο μεγαλύτερο tier απο αυτά που έχω? ψάχνω κατι που να βγάζει λεφτά πλέον δε βγαινουνε για κανενα λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα