Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχουν δυο χαρακτηριστικά στο πλήρωμα. Το crew skill και τα skills and perks. Για να μπορέσεις να πάρεις skills and perks θα πρέπει το crew skill να φτάσει στο 100%. Οταν φτάσεις στο 100% το crew skill τότε διαλέγεις το πρώτο skill/perk. Για μενα το repair ειναι βασικότατο και το εχω σε ολα τα αρματα πρώτο εκτός απο τα arty. Αφού κανεις max out το repair τότε διαλέγεις κάτι άλλο σε σχέση με τον τύπο του αρματος αλλα και το τρόπο που σου αρεσει να παίζεις. Εχε κατα νού πως μερικα perks δεν δουλευουν αν δεν φτάσουν μέχρι το 100% οπότε ουσιαστικά μεχρι τότε σου ειναι άχρηστο (παράδειγμα το sixth sense ή το battle brothers). Την ώρα που τα κοιτάς αν κάνεις mouse over σου λεει τι κάνει και σε πιο ποσοστο ενεργοποιείται.

Κάθε φορά που αλλάζει αρμα το πλήρωμα στο retrain εχεις επιλογή να κρατήσεις το crew skill στο 100% (πληρώνεις 200 gold ανα μέλος) να το κρατήσεις στο 90% (πληρώνεις 20.000 silver-gredit ανα μέλος) ή να πάει στο 80% (δεν πληρώνεις τίποτα).

Όταν το crew skill ειναι κάτω απο 100% τότε πρώτον το άρμα υπολειτουργεί (δηλαδή όλα του τα χαρακτηριστικα ειναι κατα λίγο χειρότερα εκτός απο την θωράκιση φυσικα) και τα δευτερεύοντα skills and perks παυουν να ανεβάινουν.

Btw Capamaru ειναι το ingame ονομα και παίζει και team speak server αν εχετε ορεξη να κανουμε σουζες παρέα. Απο tier θα αγοράσω κατι στο tier σας και θα παίξουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια skills προτείνετε για ενα kv1s?  B)

Repair πάντα πρώτο μιας και η ουσία είναι να ξεκολάς γρήγορα χωρίς να τρώς το kit για ερπ. Δεύτερο ανάλογα με τη περίπτωση...εγώ συνήθως βάζω camo οπότε +το 25% απο τo equip. θα είσαι "αόρατος" :-)

βελτιώθηκαν τα γραφικά στην 8.4 (εκρήξεις, βολές..) ή είναι η ιδέα μου?

Ναι,έστρωσαν επιτέλους λίγο οι ήχοι που νόμιζες ότι έπεσες σε συμμορία με αεροβόλα σε κάθε μάχη,άλλαξαν και λίγο τους χάρτες(βουναλάκια κ.α.)

εγω εχω καταβολευτει με τα ρωσσικα tank destroyers , μου θυμιζουν sniper φαση

SU-85 τωρα με ολα φουλ + πληρωμα

Μην διανοηθείτε ν'αγοράσετε το su100Y(PREMIUM).Δεν υπάρχει χειρότερο αρμά,500+ dmg αλλά για να καταφέρεις να χτυπήσεις κάτι πρέπει να είναι στα 20 μέτρα,τραγικός όγκος που κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα,σαν περίπτερο με ερπύστριες είναι,το reload δε "ήμουνα νιος και γέρασα.Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο sniper tank destroyer είναι το stug,χαμηλό προφίλ σε αντίθεση με τα ρώσικα,πολύ γρήγορο και επίσης το φλανκάρεις αρκετά δύσκολα

• Like 1

Όσοι προχωράτε στην στήλη των ρώσικων TD πιστεύω 2 θα αγαπήσετε πολύ...απο low tier το SU100 που με το μεγάλο κανόνι τους αδειάζει ειδικά όταν σε βγάζει στο top 3 βγαίνεις άνετα με Top Gun...και μετά τον λεγόμενο "κουβά" το SU 122-54..περνάνε όλα αλλά μιλάμε κάνεις flanking για πλάκα και ξαναφεύγεις κιόλας...ναι και όμως προλαβαίνεις.

Τα Premium ρε παλικάρια δεν είναι για να κάνεις σκορ...αλλά πιο πολύ για να βγάλεις λεφτά. Δεν ξέρω ποτέ μου δεν έδωσα λεφτά για να αγοράσω ένα τανκ. Χίλιες φορές να αγοράσετε με 10ε 1 μήνα premium account.

Όσοι προχωράτε στην στήλη των ρώσικων TD πιστεύω 2 θα αγαπήσετε πολύ...απο low tier το SU100 που με το μεγάλο κανόνι τους αδειάζει ειδικά όταν σε βγάζει στο top 3 βγαίνεις άνετα με Top Gun...και μετά τον λεγόμενο "κουβά" το SU 122-54..περνάνε όλα αλλά μιλάμε κάνεις flanking για πλάκα και ξαναφεύγεις κιόλας...ναι και όμως προλαβαίνεις.

Τα Premium ρε παλικάρια δεν είναι για να κάνεις σκορ...αλλά πιο πολύ για να βγάλεις λεφτά. Δεν ξέρω ποτέ μου δεν έδωσα λεφτά για να αγοράσω ένα τανκ. Χίλιες φορές να αγοράσετε με 10ε 1 μήνα premium account.

Δίνουν καλά λεφτά τα premium και εκπαιδεύεις και προσωπικό πιο εύκολα για μεγαλύτερα άρματα,είπαμε,έχει premium και premium,απλά το συγκεκριμένο είναι μεγάλη αποτυχία,το αγόρασε φίλος και το έπαιξα(ευτυχώς).Εγώ αγόρασα το super persing και μπορώ να πω πως άξιζε τον κόπο όταν κατάφερα να το χειρίζομαι σωστά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον. εχω λεφτα να πάρω...VK3001, VK3601 και σε άλλα 400k ανοιγει το JgPanther. τι προτείνετε? κατι που να βγαζει καλα λεφτα  -_-

και κάτι άλλο. ποιο αρχείο βάζω στο res_mod ωστε να μου βγαζει στο spg την περιοχη που ρίχνει και κραταει το σημαδι? εχω xvm και τα j1mb0's

Επεξ/σία από andreapaog328

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...