Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πω ρε φίλε τι έχεις κει περα  -_-

εδιτ. υπαρχει κανα mod που να βγάζει πανω απο το tank ποιος έχει premium και ποιος όχι? μέχουνε σαπίσει με τα premium shells  -_-

εδιτ 2. εχω λεφτά και xp για hellcat και kv1S. ποιο να πάρω πρώτο? ποιό είναι πιο moneymaker?  :P

Επεξ/σία από andreapaog328
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α) Όχι. Δεν μπορείς να δεις ποιός χρησιμοποιεί premium πυρομαχικά, μέχρι να σου την ρίξουν. 

β) Εγώ θα έλεγα Hellcat. 

Και για να δεις γιατι σπαζομαι τρομερά πολλές φορές. 

shot_146_zps6c7ff462.jpg

• Moderators

α) Όχι. Δεν μπορείς να δεις ποιός χρησιμοποιεί premium πυρομαχικά, μέχρι να σου την ρίξουν. 

Eίναι η οβίδα με τ'όνομα σου επάνω ε; :P

• Like 1

αυτο το team score και τα chance to win κλπ πως στα βγάζει  :o

Είναι το XVM stats.

Παρεπιπτόντως μιας και δεν είναι αυτονόητο, την χάσαμε την μάχη στην screenshot που έστειλα.

Γι αυτό είπα ότι μερικές φορές είναι να τραβάς τα μαλιά σου.

Καλησπέρα παιδια μα ερώτηση , μπορείς κατα την διαρκεια της μαχης αν σκοτωθεις να κανεις leave battle και να παρεις ενα αλλο οχημα για αλλη μαχη ετσί; Περνεις ομως το xp απο την μαχη που παρατησες;

Καλησπέρα παιδια μα ερώτηση , μπορείς κατα την διαρκεια της μαχης αν σκοτωθεις να κανεις leave battle και να παρεις ενα αλλο οχημα για αλλη μαχη ετσί; Περνεις ομως το xp απο την μαχη που παρατησες;

NAI

Ρε παιδια εχει παιζω 3-4 μερες.. εχω φτασει αισιως tier III και πιστευω θα το παλεψω και για tier IV αλλα μετα ΠΟΣΟ grinding θελει game???!?
Βλεπω τα exp που χρειαζονται τα επομενα tanks και με πιανει η καρδια μου... :confused:

3-4 μέρες και είσαι tier III... χμ... δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλον βιάζεσαι λίγο...  πόσα tanks έχεις παίξει από τα πρώτα 2 tiers; πόσες μάχες; πρέπει να προετοιμαστείς για αρκετές σε κάθε όχημα...

Επιασα τα βρετανικα cruiser με τη σειρα και ειμαι 2 αναβαθμισεις πριν κανω elite το cruiser IV ωστε να μοιραζω το free exp και σε αλλα nations..

Βλεπω ομως οτι το crusader πχ παρακατω θελει 15.000 exp και εγω με το ζορι βγαζω στις καλες μαχες 300-500....

εντιτ:

nick: lephleg

93 μαχες ως τωρα, 44 με το cruiser IV

Μετά από 12281 μάχες από τον Ιούλιο του 2011 θα σας δώσω μία συμβουλή.

Βγάλτε από το μυαλό σας το grind. Απολαύστε τα άρματα που παίζετε. Αν δεν σας αρέσει ένα άρμα, αφήστε τον στην πάντα και πιάστε κάτι άλλο. Ή κάντε μόνο το "διπλό" κάθε μέρα. Πειραματηστείτε με άρματα και τον τρόπο που παίζουν.

Όσον αφορά τα xp μαζεύονται με τον καιρό. Έχω το Τ54 εδώ και μήνες (200 μάχες), και δεν με απασχολεί πότε θα ανοίξει το Τ62Α. Ουδόλως με απασχολεί, και αν το κάνω, ίσως να μην το πάρω ποτέ. Το Τ54 έχει αρκετή πλάκα.

Κάτι που έχω κάνει με το Ε50. Έχω ανοίξει το Ε50Μ εδώ και πολύ καιρό, αλλα συνεχίζει ακάθεκτο στις 415 μάχες τώρα. Ή το Τ32 που κράτησα ενώ πήρα το Μ103. Και ενώ το 103 έχει πουληθεί εδώ και καιρό, το Τ32 είναι πιστό άρμα (350 μάχες).

Επίσης μεταφέρετε τα πληρώματα. Ιδίως μετά από Τ5, χρειάζεστε έμπειρα πληρώματα με πολλαπλά skills.

Παράδειγμα το πλήρωμα του Ε50. Έχουν 2500 μάχες κάνει οι τύποι. Έχουν ανέβει όλη την σειρά στο Maus (Νοέμβριο 2011), και γύρισαν πίσω στον Πάνθηρα και έφτασαν Ε50. Τώρα τελειώνουν το 4ο skill τους, και θα πιάσουν το 5ο σύντομα. Το άλλο πλήρωμα που κρατάω στον Τίγρη έχουν 1800 μάχες. Από σύνολο σχεδον 5700 μάχες με γερμανικά άρματα.

Αυτοί, και οι βετεράνοι στο Type 59 (602 μάχες), κάνουν την μεγάλη διαφορά σε σχετικά mediocre άρματα. :)

• Like 1

Στο 100% μερικά ενεργοποιούνται και άλλα όσο τα ανεβάζεις τόσο ταχύτερα - καλύτερα δουλεύουν..εξαρτάται.

Πραγματικά έχει απόλυτο δίκαιο ο φίλος Apoll ...όπιο σας αρέσει κρατάτε και μην ασχολήστε με το να ανοίξετε τα περισσότερα...θέλει χρόνια βασικά....γιατί αλλιώς δεν παίζει εκτός αν κλείνετε 24ώρα και αυτά συνεχόμενα...(no life at all)

Εμένα η άποψη μου διαλέξτε μια σειρά...ανοίξτε ένα μέχρι επάνω Τ10 να έχετε ώστε να μπορείτε να μπείτε με όπιον θέλετε παρέα...και μετά απλά διαλέγετε και πέρνετε μόνο όσα σας κάνουν κέφι πραγματικά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...