peter_pan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το καλυτερο και πιο διασκεδαστικο παιχνιδι ειναι στο τιερ 5. Ειδικά αν έχεις ένα τέτοιο αρματάκι!
karetsos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ρε φίλε, συγνώμη κιόλας, αλλά οι αντίπαλοι ήταν όλοι από το σύλλογο τυφλών Άνω Πετραλώνων; (χωρίς παρεξήγηση από τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή από τα συμπαθεστατα Άνω Πετράλωνα)
Vasilius Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Βασικά στο πλήρωμά σου δεν έχεις προσθέσει Skills
karetsos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 αν αναφέρεσαι σε μένα, νομίζω πρέπει να πάνε 100% πρώτα για να προσθέσω skills...
peter_pan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και αν αναφέρεσε σε μένα, ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά το έχω αφήσει επίτηδες χωρίς skill για να μαζέψει xp καβάντζα να έχω για το retrain.
DeiX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον το ξεκινησα για πλακα εδω και κανα δυο μερες και εχω φαει ψιλοσκαλωμα. Ειναι αρκετα καλο και εθιστικο θα ελεγα. Να παραθεσω μερικες ερωτησουλες στους παλιουρες και αν μπορει καποιος ας απαντησει : 1) Υπαρχει τροπος να αγορασω slot χωρις gold? 2) Υπαρχει τροπος να αποκτησω gold χωρις να πληρωσω? 3) Eχω αγορασει τα παντα σε ενα οχημα (marder II), αλλα συνεχιζω να παιζω με αυτο, τα exp που αποκτω μπορω να τα χρησιμοποιησω καπως? 4) Το crew που εχω σε καποιο οχημα, αν το μεταφερω στο επομενο (ιδια χωρα απλα ανωτερο tier), θα γυρισει παλι στο 50%? Ευχαριστω εκ των προτερων
Sarandis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 1)Όχι, μόνο όταν κάνουν update και μπαίνει καινούριο tech tree σου δίνουν το tier 1 με slot δωρεάν. 2)Απο contests που ανακοινώνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα 3α)Το xp μετά χρησiμεύει για να κάνεις convert σε free xp με gold (δεν το προτείνω γιατι το να πηδάς ενδιάμεσα tanks δε σου μαθαίνει τίποτα) 3β)Πάνω απο το crew σου λέει accelerate crew training μόλις γίνει elite το tank. Πάτα το και όλο το xp πηγαίνει στο πλήρωμά σου. 4)Θα κάνεις retrain, αν το κάνεις free χάνει 20% αν δώσεις 20000credits χάνει 10% Αυτά
DeiX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση φιλαρακο. Σχετικα με το elite tank, ποτε γινεται αυτο? Εχω αγορασει τα παντα στο marder II αλλα δεν.... Λογικα θα πρεπει να αγορασω καποιο με gold και απλα να μεταφερω εκει το crew ετσι?
Sarandis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Όταν βγάλεις όλα τα modules και το επόμενο tank, το hetzer στην προκειμένη περίπτωση σου βγάζει ένα μήνυμα οτι είσαι elite. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις το επόμενο. Γενικά μέχρι το tier 7 δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πραγματικά λεφτά, στο 8 αν κάνεις καλή μάχη βγάζεις, αν όχι μπαίνεις μέσα απο κει και πάνω είναι σα να σου λέει χωρίς premium δεεεεν.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 έχει κανείς κανα premium να φτιάξουμε κανα tank company να καούμε?
DeiX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγω προφανως θα το ψιλοκαψω οποτε ειμαι μεσα
karetsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 karetsos είναι το ingame όνομά μου, για όποιον ενδιαφέρεται...
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 karetsos είναι το ingame όνομά μου, για όποιον ενδιαφέρεται... Με τι tier παιζεις?
karetsos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Με τι tier παιζεις? από Tier II έως Tier ... II
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα