Tobajara Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τρεις φίλοι μου που παίρνουν τα achievements Brothers in Arms και Crucial Contribution στο ίδιο ματς. http://www.youtube.com/watch?v=eEDxB-tK74c&feature=share 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Τι γαμάτο τανκ το Α20. Σε μεγάλες κατηφόρες ξεπερνάει τα 80. Εδώ λίγο πριν την προσγείωση όπου έσπασαν όλα. jack i'm flying! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 15-0 noobs party. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 το ξεκίνησα κι εγώ, φοβερό! έχω μόλις 500 μάχες αλλά έχουν δει τα ματάκια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και ένα-δυο screenshots από τον πρωτάρη: σας είπα πόσο μου αρέσει το πυροβολικό; όσο και να προσπαθείς, αν δε σε βοηθάνε και οι συμπαίχτες σου δεν πrόκειται να κερδίσεις...! ο καλός ανιχνευτής όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει είναι καλό να παίρνεις μετάλλια κι ας είναι και στο PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Η μέρα ξεκίνησε με τρολολο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ρε ποσο καιρό παιζετε και εχετε φτασει κει περα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 πόσο με πολύ με εκνευρίζει όταν ξεκινάω μια μάχη και σε 2 λετπά ξέρω ότι θα χάσουμε καθώς βλέπω πως αναπτύσονται οι παίκτες της δικιάς μου ομάδας και καταλαβαίνω ότι είναι άσχετοι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 πόσο με πολύ με εκνευρίζει όταν ξεκινάω μια μάχη και σε 2 λετπά ξέρω ότι θα χάσουμε καθώς βλέπω πως αναπτύσονται οι παίκτες της δικιάς μου ομάδας και καταλαβαίνω ότι είναι άσχετοι... Αυτό δεν αλλάζει ποτέ είτε παίζεις με loltraktor είτε με 10αρια. Πλέον στα μεγάλα άρματα κάνω τα x2 μόνο. Μετά παίζω με 5αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 καλά, εννοείται εγώ μιλάω για tier II.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEDRIBOY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Έχω να σας πώ ότι παίζω εδώ και 3 χρόνια το συγκεκριμένο παιχνίδι από την στιγμή που ήτανε Close Beta...Είμαι στην ελληνική clan HARD..Hellenic Armored Division...Και ακόμα πάιζω....έχουνε φτιαχτεί άπειρα πράγματα από τότε που ξεκίνησε...Και ακόμα φτιάχνουνε ...Απλά είναι πολύ καλό παιχνίδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλετε Site: clan να παίζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μολις ανοιξα 2 πενταρια...Ανεβηκε λιγο το επιπεδο τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 δώστα πίσω και ζητά να σου επιστρέψουν τα λεφτά σου στο ακέραιο. και μετά έλα μαζί μου στο tier ii να παίξεις με τους πραγματικούς παίχτες... (πάρε μαζί και είδη κάμπινγκ, θα σου χρειαστούν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μολις ανοιξα 2 πενταρια...Ανεβηκε λιγο το επιπεδο τωρα.. το καλυτερο και πιο διασκεδαστικο παιχνιδι ειναι στο τιερ 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα