Antonis3d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 εγω μονο με το T18 νικαω, τουλαχιστον 4 κιλλ σε καθε game, εχω μονο αμερικανικα και στο tier 5 που εχω φτασει οτι και να παρω με βαζει με πολυ μεγαλο tier :'(
Silok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 εγω μονο με το T18 νικαω, τουλαχιστον 4 κιλλ σε καθε game, εχω μονο αμερικανικα και στο tier 5 που εχω φτασει οτι και να παρω με βαζει με πολυ μεγαλο tier :'( KV-1, tier V άρμα,αργό αλλά αξιόπιστο και με καλό match making.Από Tier 6 και πέρα σε βγάζει με ότι νάναι,σε μένα όταν έκανα το grind του Μ6 για να πάρω το T-29 με είχε ψοφήσει να με βάζει σε μεγάλα tiers και στα 10 παιχνίδια τα 5 ήταν στην dragons ridge(τι κολώπιστα,εκεί είναι για να τρέχουν moto cross όχι άρματα) Βέβαια το καλύτερο είναι να βρείς κανα δυό Έλληνες και να παίζετε παρέα 3 άτομα με κοντινά σε tier άρματα,τότε μόνο αξίζει το παιχνίδι,έπεσα σ'ένα παιχνίδι χθές με tier 8 max και όλοι μα όλοι πήγανε μέσα στο δάσος και έμεινα μόνο εγώ με το Panther M-10 να περιμένω τον οχτρό από την άλλη πλευρά,απλά χάσαμε με 15-3 και έπεσα σ'ένα άλλο με το KV-1 που την ανθήστηκαν τη δουλειά 2 τσακάλια με Τ49 και ήταν ακριβώς πίσω μου συνέχεια και με το που ξεμύταγε άρμα το σβήναμε ρίχνοντας από μία βολή ο καθένας.Απλά το 80-90% δεν κοιτάζει το minimap και πάει σαν το ζώο εκεί που έχει μάθει να καμπερώνεται μόνιμα.Ειδικά αν αρχίσουν τα siema pl, cz και siemka από την ομάδα σου τότε είσαι χαμένος από χέρι,ρε τι φρούτα είναι αυτοί οι Πολωνοί?Ήμαρτον,για γκόμενο ψάχνουνε,απορώ πως οδηγάνε και γράφουνε( γι αυτό και χάνουμε όταν τους έχουμε μαζί μας) 1
Vasilius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Βασικά όταν δεν κάνουν deploy σωστά και balanced @ all fronts οι mates σου , πίνεις κατά 80% . Ψήνει κανείς να πάμε premade Company ?
Silok Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Βασικά όταν δεν κάνουν deploy σωστά και balanced @ all fronts οι mates σου , πίνεις κατά 80% . Ψήνει κανείς να πάμε premade Company ? Κανε με add Fystikis είμαι στο game αλλά επειδή το ξαναξεκίνησα από την αρχή τα μόνα "μεγάλα" που έχω είναι το kv1 και το panther m10
peter_pan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Όσοι είστε άνευ ομάδας (clan) και επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε κάποιο voice server ως μέσο επικοινωνίας με άλλους Έλληνες παίκτες-αντί του κλασσικού chat με το πληκτρολόγιο-, μπορείτε να κατεβάσετε το RaidCall και να συνδεθείτε στο group "World of Tanks Greece"(ID: 5240931) ώστε να μιλάτε απο εκεί. Το group αυτό έχει δημιουργηθεί μέσα απο το forum http://wotgr.forumgreek.com/ το οποίο είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης Ελλήνων παικτών με σκοπό την καλή παρέα, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το game χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να ανήκετε σε κάποια ομάδα. 2
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 3k xp για το kv1 ψηθείτε για κανα insomnia battle. tier 5 εδώ... τώρα τα χριστουγεννα έδινε καλα 5x. σας τρώει και σας αρκετή cpu?
Vasilius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Κανε με add Fystikis είμαι στο game αλλά επειδή το ξαναξεκίνησα από την αρχή τα μόνα "μεγάλα" που έχω είναι το kv1 και το panther m10 Οκ φίλε μου, έτσι και αλλιώς παίζω με όλα και τα μεσαία είναι τα αγαπημένα μου (Tier 5-6) Όσον αφορά το voicecom , είμαι σε άλλο με άλλη παρέα Most of the time. Nice try though.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 3k xp για το kv1 ψηθείτε για κανα insomnia battle. tier 5 εδώ... τώρα τα χριστουγεννα έδινε καλα 5x. σας τρώει και σας αρκετή cpu? τραβαει 100% απο τον ενα πυρηνα μονο δεν ειναι και ιδιατερα καλογραμμενο παιχνιδι.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) έτσι. διαβασα λεγανε καποιοι να κανεις set affinity μονο στον εναν πυρηνα απ το task manager. αλλα μετα τα fps πεφτουνε στο 15 τι διαολο. εφτιαξα account στο eu, κατεβασα το eu, και ειμαι στ'αμερικανικο server. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2013 από andreapaog328
XronisR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θελει αρκετο λιωσιμο στα 4αρια ωστε να παμε για 5αρι...
XronisR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 fail το matchmaking εντελως......ειδικα αν μπεις duo party εκει γινεται παρτυ...
eSATA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τι γαμάτο τανκ το Α20. Σε μεγάλες κατηφόρες ξεπερνάει τα 80. Εδώ λίγο πριν την προσγείωση όπου έσπασαν όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα