eSATA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω ακόμα tier IV(παίζω λίγες βδομάδες). Ξενερώνω όταν παίζω με VI+ εκτός αν έχω arty. Αν δεν έχω γρήγορο tank να κάνω έστω scout πραγματικά δεν μπορώ να προσφέρω σχεδόν τίποτα στο battle. http://oi45.tinypic.com/2m31zsz.jpg
LongTom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω ακόμα tier IV(παίζω λίγες βδομάδες). Ξενερώνω όταν παίζω με VI+ εκτός αν έχω arty. Αν δεν έχω γρήγορο tank να κάνω έστω scout πραγματικά δεν μπορώ να προσφέρω σχεδόν τίποτα στο battle.http://oi45.tinypic.com/2m31zsz.jpg Βλέπω ότι άρχισες και τα Γαλλικά οχήματα. Εάν πιάσεις και τα ελαφριά-μέσα Γαλλικά μέχρι 4ο επίπεδο θα δεις γιατί πληρώνουν οι περισσότεροι να τα παρακάμψουν. Το παιχνίδι κάνει κοιλιά μετά το 4ο επίπεδο(5ο βαριά βαριά). Από εκεί και μετά αρχίζει ο πόνος μέχρι το 8ο-9ο που πάλι αρχίζουν και ισορροπούν τα πράγματα(στα περισσότερα οχήματα). Εμ,πως θα βγάλουν χρήμα τα παιδιά εάν όλα ήταν νορμάλ και λογικά δομημένα; Α και καλή τύχη με το heavy arty spam όταν με το καλό φτάσεις 5-6ο επίπεδο.
eSATA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 To B2 ΙV tier με III όπλο. Σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω αυτή τη γραμμή με γαλλικά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με light, mid. Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω τη σειρά με τα γερμανικά TD που είναι το Hetzer. Γενικά ποια TD προτείνετε;
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το amx 40 το πέρασα πολύ ευχάριστα πάντως παρόλο που όλοι το βρίζουν Για τα td εξαρτάται ο τρόπος που παίζεις. Άλλα είναι γρήγορα με γρήγορο reload και μέτριο armor, άλλα μεγαλύτερο damage αλλά αργά και πάει λέγοντας. Τα γαλλικά που παίζεις απο ένα σημείο και μετά είναι σα medium.
Silok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 To B2 ΙV tier με III όπλο. Σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω αυτή τη γραμμή με γαλλικά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με light, mid. Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω τη σειρά με τα γερμανικά TD που είναι το Hetzer. Γενικά ποια TD προτείνετε; Από το marder μπορείς να καταλάβεις αν τα TDS ταιριάζουν στο στυλ σου,εγώ πάλι πήγα στη αμερικάνικη σειρά TDS με αγαπημένο άρμα το hellcat και πιο πριν το τρελλό M49,αλλά είναι περίεργο το game play τους,πολλές φορές την πατάς λόγο της μεγάλης τους ταχύτητας και βρίσκεσαι μόνος ανάμεσα στον οχτρό και οι συμπαίκτες σου ακόμη είναι κοντά στη βάση.Οι μάχες με tier 6-7 είναι μεγάλες αμαρτίες και ειδικά όταν είναι στοκ το άρμα σου και είναι και Σαββατοκύριακο,ειδικά τα σουκού οι στρατηγική πάει περίπατο,μπαίνω σε μάχες με tier 7 max και βλέπω να πηγαίνουν οι σύμμαχοι όπου τους τη βαρέσει,θα δεις τα scouters να παίζουνε ρόλο heavy tank,sniper σε κάτι λόφους κι εσύ να περιμένεις που έχεις το καλό sniper tank να ανάψουν τα λαμπάκια αλλά δυστυχώς θ'ανάψουνε μέσα στα μούτρα σου. Το έχουνε κάνει σαν τα μούτρα τους το παιχνίδι.Έχω κάνει ρεκόρ σε penetration shots πάντως.Εγώ με το t34 elite,στα 50 μέτρα σακατεμένο ένα KV1 με 10 health υπόλοιπο αλλά είχε ρετάλι άρμα μπροστά του και το μόνο σημείο που μπορούσα να το χτυπήσω ήταν η δεξιά του ερπύστρια με λίγο από το κήτος,9 Pen συνεχόμενα
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Όταν είχα το gwpanther έκανα bounce σε is3, σου ρίχνω
eSATA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Στα tier που είμαι δεν υπάρχει στρατηγική σε κανένα game. O καθένας όπου του καυλώσει πάει. Μάλλον εννοείς το Τ49 που είναι πριν το Hellcat. Έχω το Μ8Α1 και κοντεύω να ξεκλειδώσω το Τ49. Παρόλο που είναι γρήγορο και έχει περιστρεφόμενο κανόνι με δυσκολεύει. Άσε που είναι κάμπριο και όλο και κάποιος τραυματίζεται. Α και έχω ρίξει hellcat στη μούρη melee με Grille και έφυγε μονόχιτο από 100% hp ένω ένα Α20 επιβίωσε με 4%. Αυτό πως γίνεται;
Apoll Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το Μ18 είναι ανοιχτό. Όπως και το Μ10, Μ36, Τ25/2, κλπ. Ανεξάρτητα αν δείχνουν ότι έχουν κάλυμα στον πύργο. Η πλάκα είναι Γρίλος μου έριξε στο T28Prot και έφαγε 90%. Όσον αφορά TD θα δείτε μόνο με τα Τ8ς αν σας αρέσουν. Όλοι ανεξαιρέτως οι Τ7 καταστροφείς που έχω παίξει, είναι τρομερά άρματα. Και λέω όλοι. JPanther, SU100M1, T25/2, T25. Αλλά για μετά, είναι θέμα γούστου. Ferdinand είναι αργό, JP2 γρήγορο και ευέλικτο, JT primary στόχος του πυροβολικού, Τ28Prot αργό....... Όσον αφορά bounce με πυροβολικό. Έκανε bounce στο πλευρό ενός VK4502P το ΗΕ βλήμα από το Μ40/43 (μεγάλο κανόνι), έπεσε στο έδαφος δίπλα. Έκανε splash και έφαγε 20% του VK, 50% ενός Τ54 και το Batshit που ήταν κολητά δίπλα στο VK τους. χαχαχαχα. 1
Silok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Στα tier που είμαι δεν υπάρχει στρατηγική σε κανένα game. O καθένας όπου του καυλώσει πάει. Μάλλον εννοείς το Τ49 που είναι πριν το Hellcat. Έχω το Μ8Α1 και κοντεύω να ξεκλειδώσω το Τ49. Παρόλο που είναι γρήγορο και έχει περιστρεφόμενο κανόνι με δυσκολεύει. Άσε που είναι κάμπριο και όλο και κάποιος τραυματίζεται. Α και έχω ρίξει hellcat στη μούρη melee με Grille και έφυγε μονόχιτο από 100% hp ένω ένα Α20 επιβίωσε με 4%. Αυτό πως γίνεται; Ναι το Τ49 εννοούσα, όταν γίνει elite είναι καταπληκτικό άρμα αλλά θέλει τρόπο,έχει σχετικά αργό reload και αργό πύργο όπως επίσης και το hellcat,αν μάθεις να τα παίζεις σωστά είναι υπέροχα άρματα αλλά όσο τ'αγαπάς άλλο τόσο τα μισείς σε μερικά παιχνίδια,πάντως μπορούν να δώσουν μεγάλη τροπή στο παιχνίδι ειδικά αν ο οχτρός ρίξει το βάρος του σε μία πλευρά τότε με την ταχύτητα που διαθέτει μπορεί άνετα να πάει απέναντι και να περιποιηθεί το άρτι και όχι μόνο,όσο για το grille και τα χτυπήματα μπορεί να χτύπησες το hellcat στο ammo ενώ το A20 κάπου λιγότερο ζωτικά
Silok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το Μ18 είναι ανοιχτό. Όπως και το Μ10, Μ36, Τ25/2, κλπ. Ανεξάρτητα αν δείχνουν ότι έχουν κάλυμα στον πύργο.Η πλάκα είναι Γρίλος μου έριξε στο T28Prot και έφαγε 90%. Όσον αφορά TD θα δείτε μόνο με τα Τ8ς αν σας αρέσουν. Όλοι ανεξαιρέτως οι Τ7 καταστροφείς που έχω παίξει, είναι τρομερά άρματα. Και λέω όλοι. JPanther, SU100M1, T25/2, T25. Αλλά για μετά, είναι θέμα γούστου. Ferdinand είναι αργό, JP2 γρήγορο και ευέλικτο, JT primary στόχος του πυροβολικού, Τ28Prot αργό....... Όσον αφορά bounce με πυροβολικό. Έκανε bounce στο πλευρό ενός VK4502P το ΗΕ βλήμα από το Μ40/43 (μεγάλο κανόνι), έπεσε στο έδαφος δίπλα. Έκανε splash και έφαγε 20% του VK, 50% ενός Τ54 και το Batshit που ήταν κολητά δίπλα στο VK τους. χαχαχαχα. Το τ25-2 μεγάλη στεναχώρια,λόγο του τιερ σε βγάζει με μεγάλα άρματα και το στοκ είναι θασουκλασωταφρυδια φάση,θα μου πεις και ποια στοκ είναι καλά?Κανένα αλλά αυτό το πράμα μόνο td δεν είναι σε στοκ,αρτι μαγνήτη το λες
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Τα 0 dmage hits ισχύουν στο παιχνίδι, τα mechanics είναι gtp. Μιλάμε για 128mm κανόνι να μην περνάει 40mm θωράκιση χωρίς καμία κλίση. τα 0 dmg hits ειναι αλλο αυτο συμβαινει οταν βαρας κατι,και τρυπαει ενα μερος της θωρακισης πολλα αρματα εχουν spaced armor βαρας πρωτα πχ και τρυπας το manlet του οπλου και μετα δεν καταφερνεις να κανεις διατρηση της επομενης θωρακισης,αρα εχεις αυτο το αποτελεσμα για μενα θα πρεπε να στο λεει ως didnt penetrate αυτο ο εκφωνητης
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 spaced armor στον κώλο δεν υπάρχει όμως. για το bounce που λέω σύγκρινε το κανόνι με τη θωράκιση που γράφω και εξήγησέ το μου.
Sugizo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 θα μου πεις και ποια στοκ είναι καλά?Κανένα αλλά αυτό το πράμα μόνο td δεν είναι σε στοκ,αρτι μαγνήτη το λες το SU-152 stock ήταν τίμιο πάντως με HE, παρόλο το nerf πριν αρκετά patch στα εν λόγο βλήματα. είχα ρίξει αρκετά 1shot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα