Προς το περιεχόμενο

ΗOL και ποιότητα γραμμών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Ups εχουν υποδοχη για δικτυο,τηλεφωνο για σταθεροποιηση περα απο ρευμα.δεν εχει σημασια αν εισαι μακρυα η οχι απο τον οτε.ο κεραυνος θα πεσει εκει που ειναι να πεσει.τωρα βαλε κανα αλεξικεραυνο.εκτος αν εισαι σε καμια κορυφη λοφου και χτυπαει εσενα ο κεραυνος.:P

το κτίριο του ΟΤΕ το αναφέρω γιατι θα έπρεπε να έχει αλεξικέραυνο και να προστατεύει "εμένα" λογικά.. θα κοιτάξω για UPS αν και δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά σε κεραυνό.. θα μάθουμε την επόμενη φορά.. !! απλά την πρώτη φορά έχασα μητρική(είχε περάσει απο την γραμμή του ΟΤΕ, έκαψε το modem και μετα τα υπόλοιπα), τώρα router, και βλέπω να συνεχίζεται το κακό με τις βροχές φέτος... κάτι φταίει, και χτυπάει σε εμένα.. :confused: :confused::fear: :fear:

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εν το μεταξυ τωρα λενε θα λανσαρουν τις εως 30 και 50 ταχυτητες. Αντι να βελτιωσουν τις εως 24, να τις κανουν να κλειδωνουν στα 24, πανε να ανεβασουν και αλλο τις θεωρητικες τιμες τις ταχυτητας?

Τελεια!

Ξερεις τι σημαινει αυτο στην Ελλαδα ετσι? :lol: :lol:

Αχ, αυτα τα εως μας εφαγαν...

*Anyway, εβαλα και γω Hol (αλλη μια αλλαγη εταιριας), φτου μη τη ματιασω!

6 ολοκληρα mbps ειναι αυτα, τουλαχιστον ειναι ολοκληρα πολλες φορες τη μερα... :o

Δημοσ.
το κτίριο του ΟΤΕ το αναφέρω γιατι θα έπρεπε να έχει αλεξικέραυνο και να προστατεύει "εμένα" λογικά.. θα κοιτάξω για UPS αν και δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά σε κεραυνό.. θα μάθουμε την επόμενη φορά.. !! απλά την πρώτη φορά έχασα μητρική(είχε περάσει απο την γραμμή του ΟΤΕ, έκαψε το modem και μετα τα υπόλοιπα), τώρα router, και βλέπω να συνεχίζεται το κακό με τις βροχές φέτος... κάτι φταίει, και χτυπάει σε εμένα.. :confused: :confused::fear: :fear:

den ξερω γιατι ο κευραυνος χτυπαει εσενα εκτος αν εισαι κοντα σε τιποτα κεραιες η το σπιτι ειναι ψηλα κτλ.εκτος αν εχει θεμα καμια γειωση του σπιτιου.στον οτε δεν θυμαμαι να εχω δει αλεξικεραυνα αλλα μπορει να παιζει αφου πανω εχουν πολλες κεραιες και αυτοι.οχι οτι εχουν τα τρελα ψηλα κτιρια αλλα οκ.η μητρικη μπορει να καηκε οχι απο τον οτε αλλα απο δεη κανονικα.για ups Θα προτεινα apc.

Τελεια!

Ξερεις τι σημαινει αυτο στην Ελλαδα ετσι? :lol: :lol:

Αχ, αυτα τα εως μας εφαγαν...

*Anyway, εβαλα και γω Hol (αλλη μια αλλαγη εταιριας), φτου μη τη ματιασω!

6 ολοκληρα mbps ειναι αυτα, τουλαχιστον ειναι ολοκληρα πολλες φορες τη μερα... :o

ναι απλα το εως 30 εως 50 αυτην την φορα θα ειναι θεωρητικα παντα γιατι ειμαστε ελλαδα πιο πραγματικο απο το εως 24 λογω οτι τα καφαο στις περισσοτερες περιοχες ειδικα αθηνα ειναι πολυ κοντα και πυκνα.ανα τετραγωνο σχεδον

Δημοσ.
den ξερω γιατι ο κευραυνος χτυπαει εσενα εκτος αν εισαι κοντα σε τιποτα κεραιες η το σπιτι ειναι ψηλα κτλ.εκτος αν εχει θεμα καμια γειωση του σπιτιου.στον οτε δεν θυμαμαι να εχω δει αλεξικεραυνα αλλα μπορει να παιζει αφου πανω εχουν πολλες κεραιες και αυτοι.οχι οτι εχουν τα τρελα ψηλα κτιρια αλλα οκ.η μητρικη μπορει να καηκε οχι απο τον οτε αλλα απο δεη κανονικα.για ups Θα προτεινα apc.

απο ΟΤΕ είναι.. και την πρώτη φορά έκαψε modem, θύρα του modem στην μητρική, 2 USB, και κάτι άλλο π δεν θυμάμαι.. η μητρική μετά λειτουργούσε κανονικά αλλα ... "μισή" .. !! και το router που μου έκαψε τώρα πάλι μισό έμεινε, λειτουργούσε το wireless κανονικά αλλα τα ethernet... νεκρά..!! μάλλον κάτι θα παίζει με την γείωση όπως λές..δεν εξηγείται αλλιώς. το σπίτι δεν είναι ψηλά όχι.. θα πάω την δευτέρα να πάρω ένα και βλέπουμε... !

edit: quote απο άλλο forum έχει και πλάκα...

Τι είχε γίνει μια φορά και έναν καιρό λοιπόν...

Όταν ο κεραυνός έπεσε τον τράβηξε κυριολεκτικά το αλεξικέραυνο του γείτονα και έτυχε "δίπλα" να είναι κάτι στύλοι του ΟΤΕ

όπου εκεί πήγε τελικά ο κεραυνός και χτύπησε με αποτέλεσμα να κάψει όλα τα καλώδια του δικτύου... να μπεί στο δίκτυο του ρεύματος

να καταστρέψει μπρίζες να ρίξει σοβάδες στο σπίτι και σε κοντινό σπίτι

να καταστρέψει κάποιες ηλεκτρικές συσκευές όπως ένα router ένα υπολογιστή και ένα το τηλέφωνο... όλα αυτά ξεκίνησαν από τον κεραυνό που πέρασε το καλώδιο του τηλεφώνου... φυσικά έγινε κάρβουνο αμέσως αλλά η ζημιά είχε γίνει ήδη...

τα ups προφανώς δεν κάνανε τίποτα αφού δεν είναι εξάλλου η δουλειά τους... αυτά κοιτάνε το ρεύμα μόνο στις πρίζες και δεν είναι για υπέρταση

Δημοσ.

ε ναι θελει ups που προφυλασει και απο τις τηλεφωνικες υπερτασεις.αν και πρεπει να εισαι γκαντεμης για να καψεις κατι ετσι.τωρα αν καηκε και ετσι η μητρικη τοτε τι να πω.απο τον οτε στο ρουτερ απο τον ρουτερ διαμεσω ethernet στο pc σου η ησουν με 56κ modem και περασε απο εκει?αστα να πανε.και διπλα αστα να πανε για το Post απο το αλλο forum

Δημοσ.

ε ναι θελει ups που προφυλασει και απο τις τηλεφωνικες υπερτασεις.αν και πρεπει να εισαι γκαντεμης για να καψεις κατι ετσι.τωρα αν καηκε και ετσι η μητρικη τοτε τι να πω.απο τον οτε στο ρουτερ απο τον ρουτερ διαμεσω ethernet στο pc σου η ησουν με 56κ modem και περασε απο εκει?αστα να πανε.και διπλα αστα να πανε για το Post απο το αλλο forum

Δημοσ.
αν και πρεπει να εισαι γκαντεμης για να καψεις κατι ετσι

ακριβώς έτσι είναι... αύριο θα παραγγείλω ups... :-( http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412043

edit: και απο ότι βλέπω τώρα ούτε της μητρικής μου το ένα ethernet λειτουργεί πλέον...

Δημοσ.
αν και πρεπει να εισαι γκαντεμης για να καψεις κατι ετσι

ακριβώς έτσι είναι... αύριο θα παραγγείλω ups... :-( http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412043

edit: και απο ότι βλέπω τώρα ούτε της μητρικής μου το ένα ethernet λειτουργεί πλέον...

Δημοσ.

τελικά δεν πήρα UPS... σήμερα παρέλαβα αυτό: http://www.mgmanager.gr/product/12243/apc-surgearrest-1-tel.html

και το έβαλα πάνω στην γραμμή... δεν παρατήρησα την παραμικρή διαφορά σε ταχύτητα/σταθερότητα γραμμής... όλα καλά :)

προτείνω σε όποιον δεν θέλει να κλαίει μητρικές και λαπτοπ όπως εγώ να πάρει ένα.. 10 ευρώ έχει και μάλλον κάνει δουλειά.. !

Δημοσ.

υπαρχει αυτο που πηρες υπαρχουν και τα πιο μεγαλα με 6 8 πριζες αντιστοιχα.ειναι μια καλη φτηνη επενδυση.βεβαια προυποθετει οπως και το ups οτι το σπιτι σου πρεπει να εχει γειωση αλλλιως....

Δημοσ.

Για να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα, έκανα και εγώ πριν μια βδομάδα σχεδόν αναβάθμιση της γραμμής σε HoL Double Play GR για την 24αρα γραμμή και ενώ κλειδώνω στα 10.2 (στις Συκιές Θεσσαλονίκης) η ταχύτητα είναι ~300kb/s...δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν πάντως βλέπω ότι παραμένει...

Δημοσ.

δοκιμασε τεστ απο ftp.το πολυ να ειναι κανα πιτα dslam>επισης κλειδωμενο το wireless να μην σε κλεβουν οπως επισης η δοκιμη με καλωδιο ethernet παντα.

Δημοσ.

το wifi είναι μονίμως κλειστό, και έχω δοκιμάσει από αρκετά ftp να κατεβάσω όπως και από το speed test της HoL...απλά απ'ότι κατάλαβα είναι πίτα το dslam γιατί μετά τις 11 το βράδυ η γραμμή πάει σφαίρα. Πάλι καλά που λείπω όλη μέρα στη δουλειά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...