anarmostos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Παιδιά είμαι σε απόγνωση.... έχω στον υπολογιστή έν modem crypto 56 best pci. Παράλληλα ένας φίλος μου ήθελε να δεί αν λειτουργεί το Modem του και το έβαλα στον υπολογιστή να το δοκιμάσω...(το λειτουργικό μου είναι ΧΡ, και το modem του φίλου μου us robotics 56 εξωτερικό). Με το modem us robotics μπήκα κανονικά στο Internet. Στη συνέχεια το απεγκατάστησα, αλλά μου έμεινε στο control panel>add remove programms μία καταχώρηση us robotics 56 kb που δε φεύγει με τίποτα. Ωραία ως εδώ..... στη συνέχεια πάω να μπω στο νετ με το κανονικό μου modem το οποίο δε λειτουργούσε και στο device manager, στο driver του είχε θαυμαστικό. Το απεγκαθιστώ λοιπόν και κάνω restart ta XP.... Τώρα ακούστε.... Μπαίνοντας στα ΧΡ μου αναγνωρίζαν το modem, αλλά κάναν αυτόματα Reboot!!!!!!!!!!!! Όταν έβγαζα το Modem όλα κανονικά. Εγκατέστησα τα drivers του modem apo to safe mode... Μπαίνοντας όμως στο κανονικό mode των ΧΡ, όποτε πάω να κάνω dial στο νετ, και ο υπολογιστής πάει να χρησιμοποιήσει το modem κάνει αυτόματα reboot!!!!! Παίζει να είναι τίποτα conflict me to Us robotics, στα device manager moy bgazei no conflicts..... Το modem λειτουργεί κανονικά στον άλλο υπολογιστή μου.... Θα τρελαθώ.....!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis-x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Δοκίμασες την "επαναφορά συστήματος" σε προηγούμενη χρονική στιγμή??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarmostos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Φίλε μου ευχαριστώ.... μπορείς να μου πεις αν έχεις την καλοσύνη πώς γίνεται αυτό γιατί είμαι λίγο ψιλοάσχετος... Έχω τα xp professional english... Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis-x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2003 Λοιπόν επειδή έχω τα Ελληνικά ΧΡ στα γράφω οπως τα βλέπω Εναρξη-Προγράμματα-Βοηθήματα-Εργαλεία συστήματος-Επαναφορά συτήματος. Με μια απλή μετάφραση είσαι ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarmostos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2003 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.... Έκανα αυτό που μου είπες και όλα ΟΚ.... Ευχαριστώ και πάλι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.