gyiama Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εχω το εξης προβλημα ενω ολα ηταν μια χαρα το conn x tv επαιζε μια χαρα με τοπου εβαλα user name kai psw στο router για να το σεταρω ωστε να μπαινει και στο ιντερνετ κανονικα βγαζει στην τηλεοραση το conn x tv το μηνυμα no DHCP answer και δεν μπαινει φυσικα στα καναλια!!!! τι συμβαινει ρε παιδια ξερει κανεις τπτ?
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχει επικοινωνία ο αποκοδικοποιητής με το ρουτερ.. ΓΙα αρχη θα σου προτεινα να βγαλεις-βαλεις καλώδια και να αφησεις λιγακι εκτός ρευματος αν το προβλημα συνεχιστει κανεις reset το router και αν παλι δεν φτιαξει δηλώνεις βλαβη στο 1242.
anta_n Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω και πως παίζει ο εξοπλισμός που δίνουν. DHCP λογικά δίνει ο ρούτερ. Δεν κοιτάς αν είναι πράγματι ανοιχτό το DHCP στον ρούτερ για να δίνει IP στον αποκωδικοποιητή;
anta_n Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω και πως παίζει ο εξοπλισμός που δίνουν. DHCP λογικά δίνει ο ρούτερ. Δεν κοιτάς αν είναι πράγματι ανοιχτό το DHCP στον ρούτερ για να δίνει IP στον αποκωδικοποιητή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.