omar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 για σας παιδιά θέλω να κάνω μια μόντα στο πλαϊνό μέρος του κουτιού μου και να βάλω παράθυρο από plexiglass αλλα δεν ξέρω από που να προμηθευτώ αυτό το υλικό άμα μπορεί κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δες εδώ μπας και ισχύουν ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέτρα διαστάσεις και πήγαινε σε ένα τζαμάδικο να σου κόψει. Ένας γνωστός μου το στήριζε στο PC με μαγνητάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέτρα διαστάσεις και πήγαινε σε ένα τζαμάδικο να σου κόψει. Ένας γνωστός μου το στήριζε στο PC με μαγνητάκια. θα το κάνομε "πρτσιναδωρο" ευχαριστώ για τη συμβουλή όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.