Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση μέχρι 300Ε

zn2709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την σύνθεση αυτήν? Θα είναι υπλογιστής για σπίτι ( χωρίς μεγάλες απαιτήσεις εννοώ),για χρήση internet και εφαρμογές γραφείου,αλλά και σπάνια κανένα παιχνιδάκι...Δηλαδή το βάρος του θα είναι στο internet και στις εφαρμογές γραφείου...

Έχω κουτί..Μόνο το hardware θέλω..Α! Και θα τα συναρμολογήσω εγώ...:-)

Ευχαριστώ παίδες! Περιμένω νέα σας

Δημοσ.

Παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την σύνθεση αυτήν? Θα είναι υπλογιστής για σπίτι ( χωρίς μεγάλες απαιτήσεις εννοώ),για χρήση internet και εφαρμογές γραφείου,αλλά και σπάνια κανένα παιχνιδάκι...Δηλαδή το βάρος του θα είναι στο internet και στις εφαρμογές γραφείου...

Έχω κουτί..Μόνο το hardware θέλω..Α! Και θα τα συναρμολογήσω εγώ...:-)

Ευχαριστώ παίδες! Περιμένω νέα σας

Δημοσ.

Με ή χωρις οθονη? Το ιδιο και για πληκτρολογιο/ποντικι/ηχεια?

Οταν λες οτι εχεις κουτι, εννοεις οτι θες ολα τα αλλα εκτος απο το case?

Δημοσ.

Δημοσ.

Σε όλα αυτά που είπς συμφωνώ...:) Δηλαδή ΔΕΝ θέλω οθόνη,ποντίκι,πληκτρολόγιο,ηχεία..

Και επίσης εννοώ αυτό ακριβώς που είπες...Θέλω όλα τα άλλα εκτός από το case...::-D

Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις ασάφεις μου στο αρχικό ποστ:-)

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

επίσης απο ποια καταστήματα μπορείς να κάνεις αγορά?

Τέτοιου είδους αγορές κάνω συνήθως από το eshop αλλά με βολεύει και το plaisio...Αλλά προτιμάται το eshop..:-D

Ευχαριστώ..

Δημοσ.
Γιατί έχεις και άλλες καλύτερες επιλογές ((για μενα)) από το πλαίσιο και το eshop το <<vision studio>> :-)

Χμμ..Ευχαριστώ πολύ αλλά προτιμώ να μέινω στα συνιθισμένα...:) Μπορεί κάποιος να μου κάνει μία πρόταση?? Ευχαριστώ εκ των προταίρων...:-D

Δημοσ.

Ορίστε μια σύνθεση που είχα βρει θέλοντας να βρω το πιο φθηνό μηχάνημα που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε γραφείο:

Case: Supercase TX-366 16,99 €

PSU: DEER DR-8400BTX 400W 15,23 €

MB: ASUS M4A78LT-M 49,69 €

CPU: ATHLON II X3 440 AM3 66,76 €

RAM: KINGSTON DDR3 4GB 1333MHZ 61,13 €

HDD: Samsung 500GB SpinPoint F3 41,89 €

DVD-R: SONY OPTIARC AD-5240S 12,45 €

Σύνολο: 264,14 €

Προφανώς δεν είναι ούτε το πιο δυνατό ούτε το πιο αξιόπιστο μηχάνημα.. Μέχρι να σου καεί το τροφοδοτικό θα δουλεύει μια χαρά.. βάλτο και σε καμιά πρίζα με ασφάλεια μη σου κάψει τίποτα άλλο.. :P

Παίξε με τέτοια σύνθεση, δες και τι κομμάτια έχεις ήδη μήπως και γλυτώσεις κάνα φράγκο και τα χώσεις πουθενά αλλού στο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...