Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το εχω ρωτησει απο χθες το πρωι στο #49 (http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3683850&postcount=49) Οπως και αυτο που λες πανω πανω στην παρουσα σελιδα (απλα ειχες την βιασυνη/χαρα που παρελαβες και δεν κοιταξες τα προηγουμενα)
katcos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ασχετο ξερει καποιος αν την επιλογη χρησης με ελαχιστη ενεργεια πρεπει να την ενεργοποιησεις ή ειναι μονιμως ενεργοποιημενη?Αν ισχυει το πρωτο πως ενεργοποιειται? Δεν έχει ρύθμιση στο μενού , είναι χαρακτηριστικό του τηλεφώνου (energy saving) όπως ανέφερες : Ενημερωτικα εχει επιλογη energy saving. "Μειωση της ακτινοβολιας κατα τυλαχιστον 98% οταν το κινητο τμημα ειναι σταθμευμενο στη βαση του.\Μειωση της ακτινοβολιας του κινητου τμηματος σε αποσταση περιπου 15 μ απο τη βαση τουλαχιστον 60% σε συγκριση με τα συνηθισμενα τηλεφωνα dect που δε διαθετουν μειωση της ακτινοβολιας."
louben Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το εχω ρωτησει απο χθες το πρωι στο #49 (http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3683850&postcount=49)Οπως και αυτο που λες πανω πανω στην παρουσα σελιδα (απλα ειχες την βιασυνη/χαρα που παρελαβες και δεν κοιταξες τα προηγουμενα) Naι το ειδα στο κουτι απλα δε βρηκα κατι ουτε στο μανουαλ ουτε στο μενου ---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ---------- Δεν έχει ρύθμιση στο μενού , είναι χαρακτηριστικό του τηλεφώνου (energy saving) όπως ανέφερες : Επισης ψαχνοντας στο νετ δε βρηκα κατι,. Ειναι σιγουρα μονιμως ενεργοποιημενο?
papars Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Έπεσα πάνω στην προσφορά εδώ και έτσι γράφτηκα μέλος και πήρα και την συσκευή (παραλαβή από κατάστημα). Ήθελα να αντικαταστήσω μια GE dect (general electric) που είχα αρκετά χρόνια αφού χάλασε η οθόνη της. Την AEG την βρήκα κατάλληλη για την δουλειά μου σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει λιγότερο από την μισή εμβέλεια από την GE. Δεν υπάρχει πρόβλημα μέσα στο σπίτι αλλά την χρησιμοποιούσα και στον κήπο και η GE δεν με προβλημάτιζε ούτε στο διπλανό κτήμα! Η AEG αρχίζει τις διακοπές με το που βγαίνω από το σπίτι. Φυσικά η AEG μπήκε ακριβώς στη θέση της GE που εδώ που τα λέμε είχε μικρή οπτική διαφορά. Και οι δύο είναι ίδιου τύπου με μικρή βάση και εσωτερικές κεραίες. Βέβαια καμία dect δεν φτάνει μια αρχαία συσκευή Panasonic που έχω με εμβέλεια μερικά χιλιόμετρα οπτικής επαφής ... Παρόλα αυτά το 10ρικο το άξιζε και με το παραπάνω. Καλή οθόνη, δυνατός ήχος και πλήκτρα που έχουν σωστή απόσταση μεταξύ τους. Αυτό που θα δοκιμάσω είναι να παντρέψω την AEG με την βάση της GE για να δω αν υπάρχει βελτίωση της εμβέλειας. (το ανάποδο δεν μπορώ να το κάνω αφού δεν δουλεύει η LCD της GE).
MakisCE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 βεβαια αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού μάλλον η παλιά βάση εκπέμπει 'τόνους' ακτινοβολίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.