Προς το περιεχόμενο

AEG Casa 210 9,90

tigersgate6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οχι ρε φιλε, ειχα απλα σχολιασει το θεμα. Τοσα χρονια μελος ειμαι κι εγω, λες να μου εστριψε ξαφνικα?

Ωπ, σωστα, με ειχες μπερδεψει με το "Εσκασε ετσι.... ΚΑ- ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" που ειχες πει... Δεν ειπα ρε να σου εστριψε, λεω μηπως επεσε κεραυνος ή περασε ο Μητσος ή ο Τάκης απο καπου εκει κοντα σου... Ακυρο παντως ετσι και αλλιως, false alarm! ;)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως 1 AEG που το χα παρει 20ε οταν τα αλλα αρχιζαν απο 40+ μετα απο 1 χρονο τα φτυσε η μιση ο8ονη. επισης αν παιρνει ΑΑΑ δε κρατανε και πολυ, αλλα πια 10e ειναι οποτε...

Δημοσ.

παντως 1 AEG που το χα παρει 20ε οταν τα αλλα αρχιζαν απο 40+ μετα απο 1 χρονο τα φτυσε η μιση ο8ονη. επισης αν παιρνει ΑΑΑ δε κρατανε και πολυ, αλλα πια 10e ειναι οποτε...

Δημοσ.

Μακαρι να ερθει ομως, γιατι οι παραγγελιες που εκανα για το playstation Move μαζι με 4-5 παιχνιδια ειναι ακομα σε επεξεργασια.

(εκανα ξεχωριστα καθε παραγγελια με διαφορα 2-3 ωρες περιπου.)

Δημοσ.

Μακαρι να ερθει ομως, γιατι οι παραγγελιες που εκανα για το playstation Move μαζι με 4-5 παιχνιδια ειναι ακομα σε επεξεργασια.

(εκανα ξεχωριστα καθε παραγγελια με διαφορα 2-3 ωρες περιπου.)

Δημοσ.

Το παρήγγειλα κι εγώ.

Εν τω μεταξύ σχεδόν ότι σκεφτόμουν να αγοράσω το έχει βγάλει ή προσφορά ημέρας ή προσφορά όπως τη σημερινή με το ασύρματο :D

Cool 8-)

Αν συνεχίσουν έτσι (πραγματικά το εύχομαι) βλέπω όλα τα υπόλοιπα να κλείνουν και καλά θα πάθουν.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα κι εγώ.

Εν τω μεταξύ σχεδόν ότι σκεφτόμουν να αγοράσω το έχει βγάλει ή προσφορά ημέρας ή προσφορά όπως τη σημερινή με το ασύρματο :D

Cool 8-)

Αν συνεχίσουν έτσι (πραγματικά το εύχομαι) βλέπω όλα τα υπόλοιπα να κλείνουν και καλά θα πάθουν.

Δημοσ.

Εσύ τι λες, θα αντέξουν να πωλούν πράγματα κάτω από το κόστος; Ας το εκμεταλλευτούμε, αλλά μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας...

Δημοσ.

Εσύ τι λες, θα αντέξουν να πωλούν πράγματα κάτω από το κόστος; Ας το εκμεταλλευτούμε, αλλά μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...