louben Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΠΑραλαβη απο καταστημα=Δεν χρεωνει μεταφορικα.
lionheart75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΠΑραλαβη απο καταστημα=Δεν χρεωνει μεταφορικα. Aκριβώς. Όσες παραγγελίες έχω κάνει απο getitnow έχω επιλέξει παραλαβή απο κατάστημα και δεν χρεώνομαι μεταφορικά. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα καταστήματα.
Narayan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Χτυπάω και εγω ενα γιατί το Lidl-ασύρματο λειτουργεί τελευταία με τυφλό σύστημα χωρις οθόνη! Το Cocoon 510 έχεις; Κι εγώ μια από τα ίδια...
kamui Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Όντως πολύ καλή τιμή.Να φανταστείτε ότι στο newsletter του e-shop είναι στα 14,90 απο 25,90. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-101016.html Θα το χτυπήσω και γω καθώς το siemens dect στο σπίτι άρχισε να τα παίζει ... AAA μιλάμε για επίθεση καθαρά. Ωραία εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 AAA μιλάμε για επίθεση καθαρά. Ωραία εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι επιτελους... Χτυπάω και εγω ένα για να ενισχύσω το getitnow που μας εχει εκπλήξει με καλές προσφορές. Ούτως η αλλιώς αναλώσιμα ειναι τα ατιμα... (Το πανακριβο panasonic που πριν 3 χρόνια πλήρωσα 89€ αργοπεθαίνει για 2η φορά απο μπαταρία... Οι δε μπαταρίες κοστίζουν σίγουρα παραπάνω απο 9.90.)
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ετοιμαζομουν να γραφτω μελος του καταστηματος για να το χτυπησω...(αφου απο χθες το ειχα δει στο eshop αλλα για 15 ευρω δεν μου εκανε το κλικ που μου εκανε με τα 10 σημερα). Πριν κανω την κινηση σκεφτηκα οτι 10 ευρω ειναι λιγα αλλα αν ειναι να πανε σε κατι που δεν θα δουλεψω ισως ποτε; Και εψαξα παραπανω πληροφοριες απο οσες λενε τα δυο μαγαζια... Λοιπουν ολα βλεπετε απο τις σελιδες τους... (υποπτο σκεφτηκα αρχικα και δεν επεσα εξω) "Phonebook έως και 20 καταχωρήσεις • καλούντος ID & μητρώο (10 αριθμοί)" 10 αριθμοι για μητρωο και 20 καταχωρησεις ειναι και τα δυο πολυ λιγα... (Κριμα γιατι για 10ευρω συμπαθητικη εμφανιση ειχε) ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- (Το πανακριβο panasonic που πριν 3 χρόνια πλήρωσα 89€ αργοπεθαίνει για 2η φορά απο μπαταρία... Οι δε μπαταρίες κοστίζουν σίγουρα παραπάνω απο 9.90.) Καλα τι μπαταριες παιρνει; Δεν παιρνει τις ΑΑ οπως ολα τα pana; Δεν θες 9,90€ για 2 μπαταριες!!! Μεχρι και με 2€ τις 4 (900mAh παρακαλω!) εχω παρει (5€ τις ειχε "κανονικα") και τις δουλευω πανω απο ενα χρονο ηδη σε πιο ζορικη συσκευη απο ασυρματο τηλεφωνο. Ενα ευρουλακι θες, (2 θα δωσεις αλλα θα παρεις 4 μπαταριες) ρωτα με με pm να σου πω απο που θα τις παρεις.
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Aκριβώς. Όσες παραγγελίες έχω κάνει απο getitnow έχω επιλέξει παραλαβή απο κατάστημα και δεν χρεώνομαι μεταφορικά. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα καταστήματα. Δυστυχώς δεν ισχύει για το YOU και ίσως και για κάποια άλλα... Δηλαδή παραγγέλνεις από το you και επιλέξεις παραλαβή από κατάστημα ή από κούριερ πληρώνεις το ίδιο!!!
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ετοιμαζομουν να γραφτω μελος του καταστηματος για να το χτυπησω...(αφου απο χθες το ειχα δει στο eshop αλλα για 15 ευρω δεν μου εκανε το κλικ που μου εκανε με τα 10 σημερα). Πριν κανω την κινηση σκεφτηκα οτι 10 ευρω ειναι λιγα αλλα αν ειναι να πανε σε κατι που δεν θα δουλεψω ισως ποτε; Και εψαξα παραπανω πληροφοριες απο οσες λενε τα δυο μαγαζια... Λοιπουν ολα βλεπετε απο τις σελιδες τους... (υποπτο σκεφτηκα αρχικα και δεν επεσα εξω) "Phonebook έως και 20 καταχωρήσεις • καλούντος ID & μητρώο (10 αριθμοί)" 10 αριθμοι για μητρωο και 20 καταχωρησεις ειναι και τα δυο πολυ λιγα... (Κριμα γιατι για 10ευρω συμπαθητικη εμφανιση ειχε) ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- Καλα τι μπαταριες παιρνει; Δεν παιρνει τις ΑΑ οπως ολα τα pana; Δεν θες 9,90€ για 2 μπαταριες!!! Μεχρι και με 2€ τις 4 (900mAh παρακαλω!) εχω παρει (5€ τις ειχε "κανονικα") και τις δουλευω πανω απο ενα χρονο ηδη σε πιο ζορικη συσκευη απο ασυρματο τηλεφωνο. Ενα ευρουλακι θες, (2 θα δωσεις αλλα θα παρεις 4 μπαταριες) ρωτα με με pm να σου πω απο που θα τις παρεις. ψιλοαμελητέα η μνήμη του για εμενα μιας και δεν τις χρησιμοποιώ. αντε κανενα delivery να αποθηκευσω, κατα τ'αλλα εχω πανισχυρη cpu με πολλα Τ αποθηκευτικού χώρου. @spoiler: λες να με δαγκωσε ο αλητης ο γερμαναρας; δεν το πολυέψαξα τότε γιατι καιγόμουν... κάτι "πανισχυρες" ειναι (δε λεω καλα πάνε αλλα ργούν να φορτίσουν). εχεις pm
lionheart75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς δεν ισχύει για το YOU και ίσως και για κάποια άλλα... Δηλαδή παραγγέλνεις από το you και επιλέξεις παραλαβή από κατάστημα ή από κούριερ πληρώνεις το ίδιο!!! Χμμμ. Πάλι καλά που το ανέφερες καθώς δεν το γνώριζα αυτό. Σωστός ο martixxx που το έψαξε παραπάνω το θέμα. Παρόλα αυτά όμως με 10 ευρώ εξακολουθεί και είναι μια πολύ καλή προσφορά για όσους χρειάζονται αυτή την περίοδο καινούργιο ασύρματο τηλέφωνο και είναι ήδη στην αναζήτηση. (όπως εγώ ας πούμε που το δικό μου τα έχει παίξει αλλά και το βαρέθηκα ... )
epivitor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καλη προσφορα, μαλλον θα τσιμπησω ενα.
censOred Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστούμε τον topic starter γιa την ενημερωση της προσφοράς. Εκεί που ήθελα καινούριο ασυρματο γιατί το παλιο τα παιξε, το getitnow εκανε την εμφανιση του. Τελειο μου φαινεται σε αυτά τα λεφτα και ο τηλ καταλογος τεραστιος για delivery κοντινά φιλαράκια. Μπραβο στο getitnow.
GeorgT. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το Cocoon 510 έχεις; Κι εγώ μια από τα ίδια... To 910 έχω αλλα μάλλον ειναι πιο γενικό το πρόβλημα! Με αρέσει που πληρώνω και αναγνώριση κλήσεων :-D:-D!
v-tidus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παρηγγειλα κι εγω ενα! Μολις χθες χαλασε το Panasonic που ειχα, και βραχυκυκλωνε και το internet, παραλιγο να αγορασω καινουργιο modem!!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παρηγγειλα κι εγω ενα!Μολις χθες χαλασε το Panasonic που ειχα, και βραχυκυκλωνε και το internet, παραλιγο να αγορασω καινουργιο modem!!!! Κεραυνος σου επεσε στη γειτονια; Εσυ δεν ειχες γραψει χθες για τον επεξεργαστη (i7) που εσκασε;!
v-tidus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Οχι ρε φιλε, ειχα απλα σχολιασει το θεμα. Τοσα χρονια μελος ειμαι κι εγω, λες να μου εστριψε ξαφνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.