FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια..... Κατεχω ενα laptop Hp με windows 7 και ενα προτζεκτορα Acer x110.Το προβλημα... Μεχρι χθες το απογευμα οταν εβαζα το προτζεκτορα σε vga θυρα το λαπτοπ τον αναγνωριζε αυτοματα και ενφανιζοταν κανονικα η εικονα στο προτζεκτορα( καμια 50 αρια φορες συνολικα χωρις προβλημα απο τοττε που τον εχω). Απο το βραδυ που τον συνεδεσα τιποτα.... Λεει no signal (χωρις να εχω πειραξει κατι). Εκανα ανβαθμιση την καρτα γραφικων , εκλεισα ανοιξα το λαπτοπ-προτζεκτορα, επαιξα με την αναλυση οθονης αλλα τιποτα. Οταν παω στην αναλυση οθονης φαινεται να τον βρισκει αφου εμφανιζει 2 οθονες: του λαπτοπ και τον Acer (οταν συνδεω σε vga ακουγεται και το χαραστηριστικο κλικ συνδεσης). Το θεμα πρεπει να εχει να κανει με τα Windows 7 αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...... Καμια Ιδεα κανεις Να σημειωσω οτι το προτζεκτορα με τα ιδια καλωδια τον συνεδεσα και σε ενα netbook με xp και εδειξε κανονικα εικονα..... Τι μπορω να κανω? Υπαρχει κανενα προγραμμα που θα βοηθησει σε αυτη την περιπτωση? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2010 από FLIMIT
FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια..... Κατεχω ενα laptop Hp με windows 7 και ενα προτζεκτορα Acer x110.Το προβλημα... Μεχρι χθες το απογευμα οταν εβαζα το προτζεκτορα σε vga θυρα το λαπτοπ τον αναγνωριζε αυτοματα και ενφανιζοταν κανονικα η εικονα στο προτζεκτορα( καμια 50 αρια φορες συνολικα χωρις προβλημα απο τοττε που τον εχω). Απο το βραδυ που τον συνεδεσα τιποτα.... Λεει no signal (χωρις να εχω πειραξει κατι). Εκανα ανβαθμιση την καρτα γραφικων , εκλεισα ανοιξα το λαπτοπ-προτζεκτορα, επαιξα με την αναλυση οθονης αλλα τιποτα. Οταν παω στην αναλυση οθονης φαινεται να τον βρισκει αφου εμφανιζει 2 οθονες: του λαπτοπ και τον Acer (οταν συνδεω σε vga ακουγεται και το χαραστηριστικο κλικ συνδεσης). Το θεμα πρεπει να εχει να κανει με τα Windows 7 αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...... Καμια Ιδεα κανεις Να σημειωσω οτι το προτζεκτορα με τα ιδια καλωδια τον συνεδεσα και σε ενα netbook με xp και εδειξε κανονικα εικονα..... Τι μπορω να κανω? Υπαρχει κανενα προγραμμα που θα βοηθησει σε αυτη την περιπτωση? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2010 από FLIMIT
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τι κάρτα γραφικών έχεις...? Αν έχεις nvidia: Δεξί κλικ στην επ. εργασίας-->nvidia control panel-->setup multiple dispalys. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις και αν δεν βγάλεις άκρη, εδώ είμαστε...
FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Geforce G 105M me to 258.96 driver.... Τις επαιξα τις ρυθμισεις και απο εκει χθες και παλι τιποτα....
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος.....
FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος..... Πω ρε φιλε ασε γιατι ξενερωσα.... Το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν εχω κανει σημειο επαναφορας
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έχεις άλλη εξωτερική οθόνη πρόχειρη να την δοκιμάσεις....??
FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμασα και παλι τιποτα... ---------- Προσθήκη στις 16:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ---------- Λες να χαλασε η θυρα ?
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution Εδώ στην αναγνωρίζει την οθόνη...?? Να χάλασε έτσι στο άσχετο λίγο περίεργο μου φαίνεται....Αν και όχι απίθανο....
FLIMIT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Την βλεπω την οθονη απο το Nvidia Πινακα ελεγχου(και τις 2) ---------- Προσθήκη στις 16:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ---------- Εχω συνδεδεμενη μια Lg19
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Περίεργα πράγματα.... Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις κανένα τρίτο πρόγραμμα διαχείρισης οθόνης μήπως και βγάλεις άκρη....
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για δοκίμασε αυτό... http://www.realtimesoft.com/ultramon/download.asp
filip123go Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για κατέβασε ένα linux live cd, bootare από εκεί το pc και δοκίμασε να συνδέσεις την εξωτερική οθόνη και να την ρυθμίσεις σαν πρωτεύον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα