Mika Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλη ιδεα το τελευταιο αλλα πρεπει να γινει συντονισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 εχω βαλει το μειλ μου πιο πανω ..να ανταλλαξουμε τηλεφωνα ...να κανονισουμε μια μερα να παμε ολοι μαζι στο μαγαζι του ...να τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 παιδια να κανονισουμε τι να κανουμε δωστε μειλ να ανταλαξουμε τηλεφωνα να συνενοηθουμε.. ---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- πηρα τηλ στο μαγαζι κι μου ειπε πρωτη βδομαδα Νοεμβριου θα μας περνει εναν εναν τηλεφωνο...περιμενουμε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessaloniki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 κι εγω πηρα τηλεφωνο πριν 3 εβδομαδες και μου ειπε οτι ξεκινανε να δινουν σε εναν εναν.. ΔΕΝ με πειθουν. Δεν ειδα κανεναν να δηλωνει οτι πηρε τα χαρτια του. Κατι πρεπει να κανουμε. Ή αυτο που είπε καποιος να ζητησουμε τα χρηματα πισω, Ή να μας περασει ο ιδιος του στις αδειες μαε την λεξη ''καυσιμο = υγραεριο/βενζινη''. Ολο και καποιες ακρες θα εχει στο μηχανολογικο του συγκοινωνιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessaloniki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Χαρτια αρχισαν να δινοντε. ακομα δεν περασε κανεις κτεο αλλα ειναι σε διαδικασια . ελπιζω να μην εχουμε περετερο προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα μολις μοθ εστειλε ενα παιδι μνμ περασε κανονικα κτεο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A3TeRnuS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Συνηγορος του πολιτη και μυνηση ολοι μαζι παιδια... Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Συνηγορος του πολιτη και μυνηση ολοι μαζι παιδια... ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΔΗ ΚΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4johnny Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Περασα και το δικο μου ΚΤΕΟ και πηγα και σΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και σε 10 λεπτα μου ετοιμασαν την αδεια ...το κοστος του κτεο ηταν 60 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A3TeRnuS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τελος καλο ολα καλα λοιπον; Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.