skyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους σας, Σ' αυτό το χώρο ας καταγραφούν όσοι πέρασαν το κιτ της Aldesa http://www.aldesa.com.tr χωρίς άλλα σχόλια (επιτυχίας ή μη τοποθέτησης, αφού καλύπτονται από άλλα ποστ). Παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι βρίσκονται παγιδευμένοι στα δίχτυα του Κατσαμπέρη, και όλο και περισσότεροι αναγκάζονται γίνονται παράνομοι χωρίς να φταίνε! Σίγουρα ο άνθρωπος δεν έχει άδεια για εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητα και από ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει πότε θα την πάρει! Πολλοί από μας περνάμε ΚΤΕΟ τους επόμενους μήνες, ήδη είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στο νόμο (εφόσον πέρασε 1 μήνας από την εγκατάσταση) και άνθρωπος των ΚΤΕΟ μου είπε ότι σε έλεγχο από το "μικτό" στο δρόμο το πρόστιμο φθάνει τα € 5.000!! (κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια ή οτιδήποτε άλλο). Καλό θα ήταν κάποιος -οι να κάνουν κάποιες προτάσεις για να καλυφτούμε.
skyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους σας, Σ' αυτό το χώρο ας καταγραφούν όσοι πέρασαν το κιτ της Aldesa http://www.aldesa.com.tr χωρίς άλλα σχόλια (επιτυχίας ή μη τοποθέτησης, αφού καλύπτονται από άλλα ποστ). Παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι βρίσκονται παγιδευμένοι στα δίχτυα του Κατσαμπέρη, και όλο και περισσότεροι αναγκάζονται γίνονται παράνομοι χωρίς να φταίνε! Σίγουρα ο άνθρωπος δεν έχει άδεια για εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητα και από ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει πότε θα την πάρει! Πολλοί από μας περνάμε ΚΤΕΟ τους επόμενους μήνες, ήδη είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στο νόμο (εφόσον πέρασε 1 μήνας από την εγκατάσταση) και άνθρωπος των ΚΤΕΟ μου είπε ότι σε έλεγχο από το "μικτό" στο δρόμο το πρόστιμο φθάνει τα € 5.000!! (κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια ή οτιδήποτε άλλο). Καλό θα ήταν κάποιος -οι να κάνουν κάποιες προτάσεις για να καλυφτούμε.
sam3616 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα έβαλα το κιτ της ALdesa, εχει περάσει ένας μήνας, και δεν μπορώ να περάσω άκομα ΚΤΕΟ αφού τα χαρτιά μου δεν είναι έτοιμα. Λέει ότι απο μέρα σε μέρα θα είναι έτοιμα αλλα άπο ότι διάβασα άλλοι έχουν μήνες και άκόμα δεν πέρασαν ΚΤΕΟ. Έχει περάσει κανένας ΚΤΕΟ απο τον Κατσαμπέρη; Σε άλλους περνάν μέσα σε λίγες μέρες!!!! Επιπλέον, εδώ και ένα μήνα όλο προβλήματα αντιμετωπίζω με το αμάξι μου. Οι άνθρωποι κάνουν πάντα προσπάθειες να τα αντιμετωπίσουν αλλά πάντα καινούργια προβλήματα εμφανίζονται. Τυπικά αναφέρω δύο διαρροές στο σύστημα και αλλαγή εγκεφάλου. Ο Κατσαμπέρης ισχυρίζεται ότι το μισό κιτ είναι ιταλικό marreli και το υπόλοιπο τούρκικο. Μπορεί κάποιος να πει αν το σύστημα είναι ιταλικό ή τούρκικο; Τέλος αν κάποιος θέλει να βγάλει το σύστημα, παίρνει τα λεφτά του πίσω; Ευχαριστώ
panosno1com Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 trolls do not pay the tolls.... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
panosno1com Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 trolls do not pay the tolls.... Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μπλέξατε με αυτόνα ρε σεις... καποια ομαδική μύνηση ίσως βοηθούσε;
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μπλέξατε με αυτόνα ρε σεις... καποια ομαδική μύνηση ίσως βοηθούσε;
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 νομιζω οτι εχω διαβασει για το ιδιο θεμα ή στους 4τροχους φορουμ ή στο adslgr
Thessaloniki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα κι απο εμενα. Κι εγω το περασα τον Αυγουστο στον κατσαμπερη κι ακομη περιμενω. Προχθες τον πηρα τηλεφωνο και ΠΑΛΙ μου ειπε απο μερα σε μερα θα βγουν τα χαρτια. εαν κινηθείτε νομικα παρακαλω να με ενημερωσετε να συμβαλω να παμε ολοι μαζι στον ιδιο δικηγορο.
Thessaloniki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα κι απο εμενα. Κι εγω το περασα τον Αυγουστο στον κατσαμπερη κι ακομη περιμενω. Προχθες τον πηρα τηλεφωνο και ΠΑΛΙ μου ειπε απο μερα σε μερα θα βγουν τα χαρτια. εαν κινηθείτε νομικα παρακαλω να με ενημερωσετε να συμβαλω να παμε ολοι μαζι στον ιδιο δικηγορο.
g4johnny Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και εγω περασα στον κυριο κατσαμπερη περιμενω ακομα τα χαρτια παω για 2 μηνες και συν αυτο μου εκοψε και μικροτερη αποδειξη...και εγω συνφωνω για το νομικο κομματι θα περιμενω να κλεισω τους 3 μηνες ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- οπιος θελει να κινηθει νομικα ας μου πει και μενα ...mail [email protected]
g4johnny Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και εγω περασα στον κυριο κατσαμπερη περιμενω ακομα τα χαρτια παω για 2 μηνες και συν αυτο μου εκοψε και μικροτερη αποδειξη...και εγω συνφωνω για το νομικο κομματι θα περιμενω να κλεισω τους 3 μηνες ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- οπιος θελει να κινηθει νομικα ας μου πει και μενα ...mail [email protected]
g4johnny Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Και εγω περασα στον κυριο κατσαμπερη περιμενω ακομα τα χαρτια παω για 2 μηνες και συν αυτο μου εκοψε και μικροτερη αποδειξη...και εγω συνφωνω για το νομικο κομματι θα περιμενω να κλεισω τους 3 μηνες ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- οπιος θελει να κινηθει νομικα ας μου πει και μενα ...mail [email protected] υπαρχει ακομά μια λυση να παμε ολοι μαζι στο μαγαζι του και να μιλησουμε πολιτισμενα..αφο του δεν εχει αδεια ν μας ξηλωσει τα συστηματα και μας δψσει τα λεφτα μας πισω αν αρωηθει τοτε να κινηθουμε καταλληλος ...περιμενω αποψεις επι του θεματος
g4johnny Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Και εγω περασα στον κυριο κατσαμπερη περιμενω ακομα τα χαρτια παω για 2 μηνες και συν αυτο μου εκοψε και μικροτερη αποδειξη...και εγω συνφωνω για το νομικο κομματι θα περιμενω να κλεισω τους 3 μηνες ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- οπιος θελει να κινηθει νομικα ας μου πει και μενα ...mail [email protected] υπαρχει ακομά μια λυση να παμε ολοι μαζι στο μαγαζι του και να μιλησουμε πολιτισμενα..αφο του δεν εχει αδεια ν μας ξηλωσει τα συστηματα και μας δψσει τα λεφτα μας πισω αν αρωηθει τοτε να κινηθουμε καταλληλος ...περιμενω αποψεις επι του θεματος
Mika Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 καλη ιδεα το τελευταιο αλλα πρεπει να γινει συντονισμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.