sotris99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε ένα μπλογκ στο μπλογκερ.κομ Βρήκα ένα σκριπτ στο internet για να αποκρύψω το πόστ και νε εμφανίσω τον τίτλο μόνο... όμως δεν είναι όμορφο... θέλω να βρω έναν τρόπο και να δείχνω και τις δύο πρώτες σειρές του ποστ μου... Πώς γίνεται αυτό;
sotris99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε ένα μπλογκ στο μπλογκερ.κομ Βρήκα ένα σκριπτ στο internet για να αποκρύψω το πόστ και νε εμφανίσω τον τίτλο μόνο... όμως δεν είναι όμορφο... θέλω να βρω έναν τρόπο και να δείχνω και τις δύο πρώτες σειρές του ποστ μου... Πώς γίνεται αυτό;
snk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αυτο θα ειναι μεσα στο script που κατεβασες, αν και δεν δινεις πολλες πληροφοριες.. Δεν εχω ασχοληθει με το blogger αλλα σιγουρα το script θα εχει παραμετρους στο Back panel. Εαν δεν εχει... Ο καλυτερος τροπος ειναι να βαλεις ενα script που μειωνει τις γραμμες και να δεις τον κωδικα πως το κανει και να τον μεταφερεις στο script που θες.
snk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αυτο θα ειναι μεσα στο script που κατεβασες, αν και δεν δινεις πολλες πληροφοριες.. Δεν εχω ασχοληθει με το blogger αλλα σιγουρα το script θα εχει παραμετρους στο Back panel. Εαν δεν εχει... Ο καλυτερος τροπος ειναι να βαλεις ενα script που μειωνει τις γραμμες και να δεις τον κωδικα πως το κανει και να τον μεταφερεις στο script που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.