snooby13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 καλημερα.παρακαλω οποιος μπορει να γραψει αναλυτικα τα σωστα βηματα για να γινει firmware update στο thomson tg585
snooby13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 καλημερα.παρακαλω οποιος μπορει να γραψει αναλυτικα τα σωστα βηματα για να γινει firmware update στο thomson tg585
cmaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 καλημερα.παρακαλω οποιος μπορει να γραψει αναλυτικα τα σωστα βηματα για να γινει firmware update στο thomson tg585 Αφου εχεις κατεβασει firmware και upgrade wizard Πρωτα οριζεις static ip. PC ip : 192.168.1.1 Subnet mask: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.1.254 DNS: 192.168.1.254 Κλεινεις το ρουτερ και το συνδεεις στο pc με καλωδιο. Ανοιγεις το ρουτερ κρατωντας πατημενο το κουμπι reset μεχρι το λαμπακι power να γινει πορτοκαλικαι να αναβοσβηνει το ethernet. Κανεις το upgrade μεσα απ τον Wizard. ΥΓ. Μπορεις να παραλειψεις ολα τα βηματα και απλα να ξεκινησεις τον Wizard, αρκει ο υπολογιστης να ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο. Στα περισσοτερα συστηματα γινεται η αναβαθμιση χωρις προβλημα.
snooby13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ωραιος.επειδη θα ειναι χρησιμο για πολλους κ για μενα αν μπορεις η οποιος μπορει να ποσταρει αναλυτικα το σωστο σεταρισμα του router.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 δεν υπαρχει ακριβως λεξη σωστο σεταρισμα.απλα vpi 8 vci 35 και Pppoe τα οποια ειναι ηδη ετοιμα.το ρουτερ απο default απλα θελει ενα username kai password.μετα θελει κλειδωμα το wireless και μετα αμα θες ανοιγεις η οχι το firewall κτλ. επισης πολλες φορες το Update πιανει και χωρις να το ξεκινησεις με το Reset πατημενο οπως και χωρις static.
g_angel01 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αφου εχεις κατεβασει firmware και upgrade wizard Πρωτα οριζεις static ip. PC ip : 192.168.1.1 Subnet mask: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.1.254 DNS: 192.168.1.254 Κλεινεις το ρουτερ και το συνδεεις στο pc με καλωδιο. Ανοιγεις το ρουτερ κρατωντας πατημενο το κουμπι reset μεχρι το λαμπακι power να γινει πορτοκαλικαι να αναβοσβηνει το ethernet. Κανεις το upgrade μεσα απ τον Wizard. ΥΓ. Μπορεις να παραλειψεις ολα τα βηματα και απλα να ξεκινησεις τον Wizard, αρκει ο υπολογιστης να ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο. Στα περισσοτερα συστηματα γινεται η αναβαθμιση χωρις προβλημα. Πως το κάνω αυτό??
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 στο tcp ip της καρτας δικτυου σου.δεν ειναι υποχρεωτικο ΠΑΝΤΑ αυτο το βημα.δοκιμασε χωρις αυτο.
Silvershot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Παιδια ζητω συγγνωμη που ανανεωνω το θεμα αλλα εχω προβλημα με τον wizard καθως προσπαθω να κανω firmware upgrade. Ορισα static ip και λοιπα οπως αναφερθηκε πιο πανω, αλλα ο οδηγος απλα δε βρισκει το thomson gateway. Εκλεισα και firewall και ολα, αλλα δε λεει να βρει επικοινωνια με το ρουτερ. Ti κολπα ειναι αυτα και δε γινεται ενα απο flash απο το web interface.. Ελεος δηλαδη..
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 τα thomson δεν εχουν flash απο το web interface.δοκιμασε να κανεις το Update απο safe mode me networking αλλιως δοκιμασε απο αλλο pc.και εννοειται με καλωδιο παντα η επικοινωνια ρουτερ Pc.κανε και ενα Hard reset Πιο πριν το ρουτερ η ξεκινησε το με πατημενο το Reset για να μπει απευθειας σε tftp mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα