LouCi4er Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε μιλήσει πολλάκις περί αναγκών, πόσοι και πόσοι αγοράζουν «γρήγορα» ΤΝ επειδή βλέπουν τα 2ms που στην ουσία είναι 7 (π.χ.) και στην πορεία έχουν αποκλείσει 8άρια που μπορεί να είναι 9άρια στην ουσία (που έχουν άλλα πλεονεκτήματα φυσικά).Ε εκεί, γελάει ο κόσμος, όσο και να μην τους αρέσει. Καλα παιδια,μιλαμε για ms.Αμα καποιος μπορει να καταλαβει με το ματι διαφορες 2-3 ms παω πασο.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε πολύ γρήγορα FPS βλέπουν διαφορά, τώρα τι να σου πω..
LouCi4er Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε πολύ γρήγορα FPS βλέπουν διαφορά, τώρα τι να σου πω.. Καλα ενταξει.Ειναι οπως λενε καποιοι αλλοι οτι πηγαν απο Velociraptor RAID0 σε ssd και ειδαν τεραστιες διαφορες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε πολύ γρήγορα FPS βλέπουν διαφορά, τώρα τι να σου πω.. Αληθεια ειναι και γω βλεπω διαφορα......(Χωρις Πλακα) Την καταλαβα εντονα στο Modern Warfare 2 που στα περισσοτερα σημεια εχω 150fps αλλα σε μερικα παει και 350.....(Και εχει διαφορα στην αισθηση)
Insignificant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @zaratustr Δοκίμασε με το Vsync off αν στο κάνει. αν στο κάνει δοκίμασε και με triple buffering off και σε windowed mode
Insignificant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @zaratustr Δοκίμασε με το Vsync off αν στο κάνει. αν στο κάνει δοκίμασε και με triple buffering off και σε windowed mode
zaratoustr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @zaratustr Δοκίμασε με το Vsync off αν στο κάνει. αν στο κάνει δοκίμασε και με triple buffering off και σε windowed mode εννοείται τα έχω στο off και τα 2 που ανέφερες.
zaratoustr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @zaratustr Δοκίμασε με το Vsync off αν στο κάνει. αν στο κάνει δοκίμασε και με triple buffering off και σε windowed mode εννοείται τα έχω στο off και τα 2 που ανέφερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.