Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Να ηταν μονο το ασπρο.....Και το μαυρο ειναι πιο σωστο αλλα και η γωνια θεασης.
mgoutsos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την στιγμή 1680x1050. Περιμένω μια οθόνη καινούργια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 για να πάω και παραπάνω Φίλε μου αυτή η οθόνη που παρήγγηλες (LG W2486L) είναι πολύ κομπλέ μην την ακυρώσεις με τίποτα(την έχω και εγώ)!!!! Όταν ήθελα να αγοράσω και εγώ οθόνη ΟΛΟΙ μου έλεγαν να μην πάρω ΤΝ πανελ και να πάρω το άλλο πανελ(δεν θυμάμε πως λέγετε) και την τελευταία στιγμή μου μίλησε ένας φίλος μου που είχε μια Dell(με το άλλο πανελ) και μου είπε πως δεν άξιζει με τίποτα τα λευτά που δίνεις γιατί δεν βλέπεις καμία διφορά με το μάτι!!! Πήγα και εγώ να την δω από κοντά και το διαπίστωσα και από μόνος μου! Πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει αν το άλλο πανελ είναι τεχνολογικά ανώτερο απο το ΤΝ πανελ, με νοιάζει να έχει διαφορά στο μάτι δλδ σε ταινίες,παιχνίδια κλπ. Μέσα λοιπόν από την σύγκριση των 2 πανελ μεταξύ τους κατέληξα ότι μια LED οθόνη είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τα πάντα(ποιότητα εικόνας,βίντεο,παιχνίδια,ταινίες,χρώματα,φωτεινότητα,αντίθεση κλπ). Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δικιά σου!!!!
mgoutsos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αυτή την στιγμή 1680x1050. Περιμένω μια οθόνη καινούργια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 για να πάω και παραπάνω Φίλε μου αυτή η οθόνη που παρήγγηλες (LG W2486L) είναι πολύ κομπλέ μην την ακυρώσεις με τίποτα(την έχω και εγώ)!!!! Όταν ήθελα να αγοράσω και εγώ οθόνη ΟΛΟΙ μου έλεγαν να μην πάρω ΤΝ πανελ και να πάρω το άλλο πανελ(δεν θυμάμε πως λέγετε) και την τελευταία στιγμή μου μίλησε ένας φίλος μου που είχε μια Dell(με το άλλο πανελ) και μου είπε πως δεν άξιζει με τίποτα τα λευτά που δίνεις γιατί δεν βλέπεις καμία διφορά με το μάτι!!! Πήγα και εγώ να την δω από κοντά και το διαπίστωσα και από μόνος μου! Πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει αν το άλλο πανελ είναι τεχνολογικά ανώτερο απο το ΤΝ πανελ, με νοιάζει να έχει διαφορά στο μάτι δλδ σε ταινίες,παιχνίδια κλπ. Μέσα λοιπόν από την σύγκριση των 2 πανελ μεταξύ τους κατέληξα ότι μια LED οθόνη είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τα πάντα(ποιότητα εικόνας,βίντεο,παιχνίδια,ταινίες,χρώματα,φωτεινότητα,αντίθεση κλπ). Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δικιά σου!!!!
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δε βλέπεις καμία διαφορά με το μάτι, πήγες κι εσύ, το διαπίστωσες και μόνος σου, αλλά κατέληξες ότι μια LED οθόνη είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τα πάντα. Μάλιστα, wys..
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δε βλέπεις καμία διαφορά με το μάτι, πήγες κι εσύ, το διαπίστωσες και μόνος σου, αλλά κατέληξες ότι μια LED οθόνη είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τα πάντα. Μάλιστα, wys..
Nik.K Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ο καθενας διαλεγει αυτο που θελει. Ναι αν βλεπεις παντα ενα TN panel απο ευθεια μπροστα θα βλεπεις μονο στις γωνιες παραμορφωμενα χρωματα και αρα καποιον μπορει να μην τον ενοχλει αυτο οπως μπορει να μην τον ενοχλει το μαυρο και το ασπρο. Γενικα ομως ειναι σαν να συγκρινουμε μια GTX480 με μια 9800GT η μια 5970 με μια 4870. Υπαρχουν παρα πολλες διαφορες.
Nik.K Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ο καθενας διαλεγει αυτο που θελει. Ναι αν βλεπεις παντα ενα TN panel απο ευθεια μπροστα θα βλεπεις μονο στις γωνιες παραμορφωμενα χρωματα και αρα καποιον μπορει να μην τον ενοχλει αυτο οπως μπορει να μην τον ενοχλει το μαυρο και το ασπρο. Γενικα ομως ειναι σαν να συγκρινουμε μια GTX480 με μια 9800GT η μια 5970 με μια 4870. Υπαρχουν παρα πολλες διαφορες.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Άρα δε μπορούμε να πούμε ότι αντικειμενικά ένα IPS panel είναι (χρωματικά) καλύτερο από ένα ΤΝ, αφού ισχύει το «ό,τι γουστάρει ο καθένας». Κι εμένα δε με ενοχλούν τα 23 καμμένα pixels στην οθόνη μου, δεν την αλλάζω.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Άρα δε μπορούμε να πούμε ότι αντικειμενικά ένα IPS panel είναι (χρωματικά) καλύτερο από ένα ΤΝ, αφού ισχύει το «ό,τι γουστάρει ο καθένας». Κι εμένα δε με ενοχλούν τα 23 καμμένα pixels στην οθόνη μου, δεν την αλλάζω.
nemesiskp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Φίλε μου αυτή η οθόνη που παρήγγηλες (LG W2486L) είναι πολύ κομπλέ μην την ακυρώσεις με τίποτα(την έχω και εγώ)!!!! Όταν ήθελα να αγοράσω και εγώ οθόνη ΟΛΟΙ μου έλεγαν να μην πάρω ΤΝ πανελ και να πάρω το άλλο πανελ(δεν θυμάμε πως λέγετε) και την τελευταία στιγμή μου μίλησε ένας φίλος μου που είχε μια Dell(με το άλλο πανελ) και μου είπε πως δεν άξιζει με τίποτα τα λευτά που δίνεις γιατί δεν βλέπεις καμία διφορά με το μάτι!!! Πήγα και εγώ να την δω από κοντά και το διαπίστωσα και από μόνος μου! Πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει αν το άλλο πανελ είναι τεχνολογικά ανώτερο απο το ΤΝ πανελ, με νοιάζει να έχει διαφορά στο μάτι δλδ σε ταινίες,παιχνίδια κλπ. Μέσα λοιπόν από την σύγκριση των 2 πανελ μεταξύ τους κατέληξα ότι μια LED οθόνη είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά τα πάντα(ποιότητα εικόνας,βίντεο,παιχνίδια,ταινίες,χρώματα,φωτεινότητα,αντίθεση κλπ). Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δικιά σου!!!! Επισης ΔΕΝ εχεις LED οθονη αλλα led backlight οθονη.Σταματηστε ποια την καραμελα "εχω LED οθονη,εχω αντιθεση 2.000.000:1" και αλλα τετοια.Μια απλη οθονη με απλο-φθηνο TN panel εχετε η οποια δεν συγκρινετε με ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ LED οθονη.
Nik.K Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Άρα δε μπορούμε να πούμε ότι αντικειμενικά ένα IPS panel είναι (χρωματικά) καλύτερο από ένα ΤΝ, αφού ισχύει το «ό,τι γουστάρει ο καθένας».Κι εμένα δε με ενοχλούν τα 23 καμμένα pixels στην οθόνη μου, δεν την αλλάζω. Αντικειμενικα το λες εννοειται, τα εις βαθος χαρακτηριστικα το κανουν πολυ καλυτερο. Υποκειμενικα ομως ειναι τι αρεσει στον καθενα και τι ταιριαζει στις αναγκες του.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε μιλήσει πολλάκις περί αναγκών, πόσοι και πόσοι αγοράζουν «γρήγορα» ΤΝ επειδή βλέπουν τα 2ms που στην ουσία είναι 7 (π.χ.) και στην πορεία έχουν αποκλείσει 8άρια που μπορεί να είναι 9άρια στην ουσία (που έχουν άλλα πλεονεκτήματα φυσικά). Ε εκεί, γελάει ο κόσμος, όσο και να μην τους αρέσει.
Titanomaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε μιλήσει πολλάκις περί αναγκών, πόσοι και πόσοι αγοράζουν «γρήγορα» ΤΝ επειδή βλέπουν τα 2ms που στην ουσία είναι 7 (π.χ.) και στην πορεία έχουν αποκλείσει 8άρια που μπορεί να είναι 9άρια στην ουσία (που έχουν άλλα πλεονεκτήματα φυσικά).Ε εκεί, γελάει ο κόσμος, όσο και να μην τους αρέσει. Οταν λενε 7αρι, σε πραγματικο πολυ δυσκολο να ειναι 9αρι... Το ειπες σαν παραδειγμα ή εχεις κατι στο νου σου ? Γιατι ξερω 8αρια που ειναι 18 κανονικα και 6αρια που ειναι κοντα στο 12-13... Εαν οντως εχεις δει τετοιο Monitor θα ηθελα να μου το δειξεις (link) γιατι με ενδιαφερει...
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Η ΕΙΖΟ παλιότερα (γιατί κάτι μου λέει ότι το έχει αλλάξει το σκηνικό τώρα τελευταία) όσα έλεγε, τόσα ήταν, τουλάχιστον με μια απόκλιση του 10% περίπου.
zaratoustr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά έβαλα την παλιά την κάρτα για μια δοκιμή να μου φύγει η απορία και είναι ολα ok. Να ζητήσω αντικατάσταση από το eshop? Είμαι ακόμα εντός DOA7 ημερών. Αντικατάσταση με ποια όμως? Μήπως http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513469?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.