zaratoustr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σας, Προχθές άλλαξα την ATI radeon HD 4870 με την asus ATI EAH5870v2. Αρχικά έκανα εγκατάσταση των drivers από το cd. Η κάρτα δεν με προβλημάτησε καθώς έπαιξα για κάποιες ώρες παιχνίδια όπως WOW, starcraft κλπ για να την δοκιμάσω. Αν και εχω βαλει τους τελευταίους drivers και ότι άλλο χρειάζεται κατα την αλλαγή της οπτικής γωνίας της κάμερας μέσα στο παιχνίδι έχω κάποις μικρά freezes (1-2 seconds) και οταν αυτά συμβαίνουν βλέπω το fps από 200+ να γίνεται 10-20 για αυτά τα 2 secs. Άρχισα να ψ'αχνω στο google και κατέληξα ότι ίσως έφταιγαν οι drivers οπότε format και πάλι από την αρχή. Ξαναβάζω τους τελευταίους drivers κια μία από τα ίδια. Βάζω drivers από το cd και τα πράγματα είναι καλύτερα. Στα windows φαίνεται κανονικά η καρτα και ότι εχει τους τελευταίους drivers. Πραγματικά αρχίζω να μετανιώνω για την επιλογή. Είναι παράξενο να συμβαίνουν τα παραπανω.. Μήπως δεν υποστηρίεται η κάρτα από την Mobo? Αν μπορείτε να σκεφτείται κάτι για βοήθεια θα ήμουν ευγνώμων. Αν δεν τα έχω εξηγήσει καλά παρακαλώ ρωτήστε με μπας και βρούμε μια άκρη. CPU: intel i7 920 HDD: ssd intel 80gb Mobo: asus p6t deluxe RAM: 6 gb dd3 (triple channel) 8-8-8-20 VGA: asus ati EAH5870 OS: windows 7 64x
zaratoustr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σας, Προχθές άλλαξα την ATI radeon HD 4870 με την asus ATI EAH5870v2. Αρχικά έκανα εγκατάσταση των drivers από το cd. Η κάρτα δεν με προβλημάτησε καθώς έπαιξα για κάποιες ώρες παιχνίδια όπως WOW, starcraft κλπ για να την δοκιμάσω. Αν και εχω βαλει τους τελευταίους drivers και ότι άλλο χρειάζεται κατα την αλλαγή της οπτικής γωνίας της κάμερας μέσα στο παιχνίδι έχω κάποις μικρά freezes (1-2 seconds) και οταν αυτά συμβαίνουν βλέπω το fps από 200+ να γίνεται 10-20 για αυτά τα 2 secs. Άρχισα να ψ'αχνω στο google και κατέληξα ότι ίσως έφταιγαν οι drivers οπότε format και πάλι από την αρχή. Ξαναβάζω τους τελευταίους drivers κια μία από τα ίδια. Βάζω drivers από το cd και τα πράγματα είναι καλύτερα. Στα windows φαίνεται κανονικά η καρτα και ότι εχει τους τελευταίους drivers. Πραγματικά αρχίζω να μετανιώνω για την επιλογή. Είναι παράξενο να συμβαίνουν τα παραπανω.. Μήπως δεν υποστηρίεται η κάρτα από την Mobo? Αν μπορείτε να σκεφτείται κάτι για βοήθεια θα ήμουν ευγνώμων. Αν δεν τα έχω εξηγήσει καλά παρακαλώ ρωτήστε με μπας και βρούμε μια άκρη. CPU: intel i7 920 HDD: ssd intel 80gb Mobo: asus p6t deluxe RAM: 6 gb dd3 (triple channel) 8-8-8-20 VGA: asus ati EAH5870 OS: windows 7 64x
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά έκανα εγκατάσταση των drivers από το cd. Η κάρτα δεν με προβλημάτησε καθώς έπαιξα για κάποιες ώρες παιχνίδια όπως WOW, starcraft κλπ για να την δοκιμάσω.Αν και εχω βαλει τους τελευταίους drivers και ότι άλλο χρειάζεται κατα την αλλαγή της οπτικής γωνίας της κάμερας μέσα στο παιχνίδι έχω κάποις μικρά freezes (1-2 seconds) και οταν αυτά συμβαίνουν βλέπω το fps από 200+ να γίνεται 10-20 για αυτά τα 2 secs. Μόνο στο wow έχεις αυτά τα κολλήματα? γιατί το game είναι online..το κλπ ποια παιχνίδια είναι? Σε τι ανάλυση παίζεις?
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά έκανα εγκατάσταση των drivers από το cd. Η κάρτα δεν με προβλημάτησε καθώς έπαιξα για κάποιες ώρες παιχνίδια όπως WOW, starcraft κλπ για να την δοκιμάσω.Αν και εχω βαλει τους τελευταίους drivers και ότι άλλο χρειάζεται κατα την αλλαγή της οπτικής γωνίας της κάμερας μέσα στο παιχνίδι έχω κάποις μικρά freezes (1-2 seconds) και οταν αυτά συμβαίνουν βλέπω το fps από 200+ να γίνεται 10-20 για αυτά τα 2 secs. Μόνο στο wow έχεις αυτά τα κολλήματα? γιατί το game είναι online..το κλπ ποια παιχνίδια είναι? Σε τι ανάλυση παίζεις?
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τους Drivers τους αλλαζεις με την σωστη διαδικασια? Uninstall Drivers - Restart - Safe Mode - Run Driver Sweeper (2.5.0) as administrator) - τσεκαρεις Ati display - Clean - Restart - και περνας τους νεους. Τα κολληματα ισως ειναι και απο τον server που παιζεις. Εαν στο κανει μονο στο WoW φταει το παιχνιδι παντως να ξερεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τους Drivers τους αλλαζεις με την σωστη διαδικασια? Uninstall Drivers - Restart - Safe Mode - Run Driver Sweeper (2.5.0) as administrator) - τσεκαρεις Ati display - Clean - Restart - και περνας τους νεους. Τα κολληματα ισως ειναι και απο τον server που παιζεις. Εαν στο κανει μονο στο WoW φταει το παιχνιδι παντως να ξερεις.
zaratoustr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε και τα αποτελέσματα του 3dmark06. Κατά την διάρκεια του test της cpu είδα μόνο κολλίματα. Τα fps στο cpu τεστ ήταν 3-10... Αλλά από ότι έχω διαβάσει τα low cpu tests στο 3dmark06 είναι αναμενόμενα.. ή μηπως κάνω λάθος? Ενώ κατά τα άλλα test ήταν απο 70 έως 210.
Nik.K Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μια XFX που μου εκανε τα ιδια ειχε τελικα θεμα με πολλες μητρικες, φυσικα και μου εστειλαν νεο μοντελο.
caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κανονικότατο είναι το score σου. Το παιχνίδι που αναφέρεις ότι παρατηρείς κολλήματα είναι το wow; Γιατί αν παρατηρείς κολλήματα μόνο εκεί, πρόκειται είτε για cpu bound είτε απλά για online lag
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ναι στο 3dmark06 τα CPU test ειναι πολυ δυσκολα. Θα συμφωνησω με τον caution παντως.
zaratoustr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το παιχνίδι που αναφέρεις ότι παρατηρείς κολλήματα είναι το wow; Αυτό έχω δοκιμάσει κατα βάση γιατί αυτό με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό Online lag αποκλείεται να είναι γιατί τα ms ήταν αρκετά χαμηλά (μέγιστο 150). To cpu bound που μου είπες δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Freezes(στο WoW) ειχα και γω παντως οταν ειχα την 5870......
zaratoustr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν λέω για freezes διαρκείας. Freezes δευτερολεπτων είναι με το fps από 150+ να πέφτει σε 10 όταν γυρνάω την κάμερα. Μπορώ να κάνω upload και dxdiag - msinφo αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.
LouCi4er Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έχω δοκιμάσει κατα βάση γιατί αυτό με ενδιαφέρει αυτό τον καιρό Online lag αποκλείεται να είναι γιατί τα ms ήταν αρκετά χαμηλά (μέγιστο 150). To cpu bound που μου είπες δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς Εννοει οτι πιθανον να σε κοβει ο επεξεργαστης.Παντως απο 150 frames να πεφτει στα 10 δεν νομιζω οτι εχει προβλημα η καρτα ή ο driver.Μαλλον για online lag το κοβω.Οταν εκανες format εβαλες τον τελευταιο driver απο το site της AMD?
Nik.K Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εμενα κολουσαν τα παιχνιδια για 10-20 δευτερα και μετα συνεχιζαν, η καρτα ειχε προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.