Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ψήνω πάντως να ξεκινήσουμε ενα volume 2 για ταινίες και σειρές. Αν και έχω ψιλοτρεχάματα με σχολή δεν με χαλάει να ασχολούμαι ένα τεταρτάκι την μέρα με αυτό. Ίσως στο τέλος οι παρουσιάσεις να μην είναι τόσο υπερπαραγωγή αλλά κλαιν.

Επίσης ειμαστε ενα βήμα πριν πείσουμε και τον κοννακ. :devil:

Δημοσ.

αντε με φορα και για σειρες μπας και επιτελους αποφασισω και εγω ποια να αρχισω τωρα που εμεινα ανεργος μετα τα παλαια lost,prison break και the pacific-band of brothers.

Δημοσ.

αντε με φορα και για σειρες μπας και επιτελους αποφασισω και εγω ποια να αρχισω τωρα που εμεινα ανεργος μετα τα παλαια lost,prison break και the pacific-band of brothers.

THE WIRE

. & -

δεεεεεεεεεν υπαααααααάρχειιιιιι ηηη σειραααααααααά!!!

http://www.imdb.com/title/tt0306414/

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει τίποτα στα γούστα αυτών που ψήφισαν. Ίσως αν αυτή τη φορά μαζευτούνε καμια 100αρια άτομα και όχι 3 και ο κούκος να έχει κάποιο νόημα κάτι τέτοιο αλλά, υπό άλλες περιπτώσεις, οι 48 που ψήφισαν την προηγούμενη φορά τα ίδια θα ψηφίσουν και πάλι.

Ας γίνει κάποιο poll ξέρω'γω και να δούμε πόσοι είναι διατεθιμένοι να πάρουν μέρος στο Top 100 Volume 2.

Δημοσ.

Ποίο δεν είχες ξεχάσει?? (πρέπει μου φαίνεται να επαναλαμβάνουμε συνέχεια, απο τώρα, Band of Brothers :mrgreen: )

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...