akisk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το θεμα δεν ειναι ποσες ταινιες εχουν βγει τον τελευταιο χρονο που θα μπορουσανε να χωρεσουνε στο top 100, αλλα ποιες καλες εχει δει ο καθενας σε αυτο το διαστημα ωστε να αλλαξει το προσωπικο του top 50. π.χ. εγω σε αυτο το διαστημα εχω δει για πρωτη φορα the godfather, scarface, taxi driver, kramer vs kramer, dancer in the dark... Και είχες το θράσος να συμμετέχεις στο top100 χωρίς να τις έχεις δει;;; :mrgreen:
DKNI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αντε και του χρονου τον Λορενς της Αραβιας, το Μπεν Χουρ, το Αποκαλυψη Τωρα, τον Νονο το Νο2, τον Ελαφοκυνηγο, το Πλατουν, το Straw Dogs, το Ran, το Blade Runner, δεν σου εχουν μεινει πολλα
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Και είχες το θράσος να συμμετέχεις στο top100 χωρίς να τις έχεις δει;;; :mrgreen: ναι μα ειδες, γιαυτο χρειαζεται νεο top 100, γιατι τα περσινα δεν αρεσαν στους περισσοτερους...
Votritis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τις περισσότερες απο το τοπ 100 τις εχω δει ,μια απορία εχω γιατί είναι μέσα σε αυτές το Trainspotting ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Τις περισσότερες απο το τοπ 100 τις εχω δει ,μια απορία εχω γιατί είναι μέσα σε αυτές το Trainspotting ? Λογικά γιατί θα ψηφίστηκε από κάποιους... εκτός αν χτύπησε ο δαίμων του "τυπογραφείου" ή αν ο Konnak έκανε νοθεία. Μοιρασμένες οι πιθανότητες αν θες τη γνώμη μου...
NemeSis1990 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πέρασε καιρός από εκείνη την ψηφοφορία. Κι όμως, μοιάζει σαν να 'ναι χτες. Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είχαμε ψηφίσει τότε, έχουμε ωριμάσει λίγο περισσότερο τώρα. Ότι έχουμε δει περισσότερες ταινίες και ότι είμαστε σε θέση να ψηφίσουμε τις νέες καλύτερές μας. Τι λέτε γι' αυτό, insomniacs;
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πέρασε καιρός από εκείνη την ψηφοφορία. Κι όμως, μοιάζει σαν να 'ναι χτες. Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είχαμε ψηφίσει τότε, έχουμε ωριμάσει λίγο περισσότερο τώρα. Ότι έχουμε δει περισσότερες ταινίες και ότι είμαστε σε θέση να ψηφίσουμε τις νέες καλύτερές μας. Τι λέτε γι' αυτό, insomniacs; fixed Μαυτόν τον admin mod* που έχουμε μπλέξει εδώ πέρα μην περιμένεις και πολλά....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μαυτόν τον admin που έχουμε μπλέξει εδώ πέρα μην περιμένεις και πολλά.... mod maybe?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πέρασε καιρός από εκείνη την ψηφοφορία. Κι όμως, μοιάζει σαν να 'ναι χτες. Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι είχαμε ψηφίσει τότε, έχουμε ωριμάσει λίγο περισσότερο τώρα. Ότι έχουμε δει περισσότερες ταινίες και ότι είμαστε σε θέση να ψηφίσουμε τις νέες καλύτερές μας. Τι λέτε γι' αυτό, insomniacs; Συμφωνώ. Εμένα έχει αλλάξει αρκετά το τοπ 50 μου. Αν και πιστέυω ότι τα συνολικά αποτελέσματα δε θα επηρεαστούν κατά πολύ.
ultrobyr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ωραιο θα ηταν να γινει ξανα ψηφοφορια και να λαβουν μερος οσο πιο πολλα μελη μπορουν.
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω δει περισσότερες σειρές αποτι ταινίες απο τότε πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα