dude1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος!! και κάθε φορά που ήθελα να δω μια ταινία έψαχνα να βρω τι θα δω! Τώρα θα πάρω τη λίστα με τη σειρά
Sellers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εφέτος θα κάμουμε τίποτα αντίστοιχο? Απο Konnak πάντως μην περιμένεις. Δεν έχει χρόνο ούτο το ποστ σου να διαβάσει.
konnak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εφέτος θα κάμουμε τίποτα αντίστοιχο? Εγώ δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά συννενοήθηκα με τον Sellers και θα το κάνει αυτός. Αναμείνατε. Έλα μωρέ, πόσες καλές ταινίες βγήκαν που να χωράνε στο Top 100;
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βγήκε το Captain America. Νταξει σιγά το πρόβλημα. Το βάζουμε πρώτο και όλα τα υπόλοιπα μια θέση κάτω.
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ταινίες πλάκα πλάκα δεν πιστεύω να αλλάζει και πολύ. Σειρές κάτι θα μπορούσε να γίνει, οπότε περιμένουμε απο Sellers να κάνει και τα 2 σύντομα. Σκεφτείτε και τίποτα άλλο να του βάλουμε να κάνει...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Νταξει σιγά το πρόβλημα. Το βάζουμε πρώτο και όλα τα υπόλοιπα μια θέση κάτω. Μήπως είναι υπερβολή η πρώτη θέση? Φοβάμαι τις αντιδράσεις...
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Υπερβολή θεωρείται το ότι δεν υπάρχει υψηλότερη θέση να του δώσουμε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δε ξέρω...υπάρχει και το Green Lantern... φοβάμαι ότι δε θα είναι εύκολη η απόφαση
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά συννενοήθηκα με τον Sellers και θα το κάνει αυτός. Αναμείνατε. Έλα μωρέ, πόσες καλές ταινίες βγήκαν που να χωράνε στο Top 100; Ναι ρε σεις , φτιαχτε τιποτα.Τωρα που ειστε νεοι ακομα
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το θεμα δεν ειναι ποσες ταινιες εχουν βγει τον τελευταιο χρονο που θα μπορουσανε να χωρεσουνε στο top 100, αλλα ποιες καλες εχει δει ο καθενας σε αυτο το διαστημα ωστε να αλλαξει το προσωπικο του top 50. π.χ. εγω σε αυτο το διαστημα εχω δει για πρωτη φορα the godfather, scarface, taxi driver, kramer vs kramer, dancer in the dark...
konnak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι, αλλά το Top 100 Movies είναι κάτι σαν το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ: εκεί μπορείς να κάνεις μόνο δύο θητείες, εδώ είμαστε πιο αυστηροί, μπορείς να κάνεις μόνο μία. Καταλαβαίνεις τώρα, διαφθείρεσαι, νοθεύεις, πρώτη Η Λίστα του Σίντλερ, εκτός 100άδας το Ρέκβιεμ κ.τ.λ. Δεν το θέλουμε αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα