Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας μας,αυτό το ποσοστό περίπου ενδιαφέρεται πραγματικά για της ταινίες,και δεν της βλέπει απλά σαν Φάστ φούντ.

Δημοσ.
Ναι κύριε Καλικάντζαρε, αλλά το όνομά σου δεν το βλέπω στη λίστα :confused:

Και εγώ φάστ-φουντάς είμαι για αυτό ξέρω. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι κύριε Καλικάντζαρε, αλλά το όνομά σου δεν το βλέπω στη λίστα :confused:

may it be fast and HARD...

...the banhammer

Δημοσ.

Όχι, τον θέλουμε για τις δύσκολες μέρες (του pc εννοώ). Είναι master ο άνθρωπος

Ο αριθμός που βλέπω εκεί αριστερά είναι 37 χιλιάδες?!?!?!?!

Holy shit :shock::shock::shock::shock:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια προσφατα ειδα την Eternal Sunshine of the Spotless Mind και το usual suspects που δεν τις ειχα ξανα δει ... δε μπορω να πω συμπαθητικες ταινεις αλλα ρε παιδια 6 και 7 θεση δεν ειναι πολυ ψηλα ?? και αν πει κανεις οτι βαζουμε τις αγαπημενες μας μπορει καποιος να δει αυτες τις ταινιες πανω απο 2 φορες ??? τεσπα .... πιστευω οτι υπαρχουν \πολυ καλυτερες ταινιες κξαι δε βαζω αυτες που ψηφισα αλλα αλλες ....

Δημοσ.

Παιδια προσφατα ειδα την Eternal Sunshine of the Spotless Mind και το usual suspects που δεν τις ειχα ξανα δει ... δε μπορω να πω συμπαθητικες ταινεις αλλα ρε παιδια 6 και 7 θεση δεν ειναι πολυ ψηλα ?? και αν πει κανεις οτι βαζουμε τις αγαπημενες μας μπορει καποιος να δει αυτες τις ταινιες πανω απο 2 φορες ??? τεσπα .... πιστευω οτι υπαρχουν \πολυ καλυτερες ταινιες κξαι δε βαζω αυτες που ψηφισα αλλα αλλες ....

Για το Usual Suspects δεν θα φέρω αντίρρηση. Πολύ καλή ταινία, αλλά δεν θα κάτσω να την δω 3η φορά. Το Eternal Sunshine however είναι imo γαμάτη ταινία!

Δημοσ.

Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις.

To eternal sunshine μου αρεσε πιο πολυ (καλα το usual suspects ειναι απλα μια καλη ταινια τιποτα το ιδιαιτερο για μενα...) ειχε κατι το ιδιαιτερο αλλα να ειναι στο τοπ 10 ολων των εποχων ... καπως μου ερχεται δε ξερω ...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...