Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τετάρτη βράδυ τελικά, live μαζί σας κατά τις 22:30 με 23:00 θα αρχίσει η διαδικασία, με 10 λεπτά ανά ταινία, ώστε κατά τις 00:00 και κάτι το πολύ να έχει ολοκληρωθεί.

Θα το βαζα σήμερα αλλά είπα να μην κλέψω τηλεθέαση από το Νησί :P και αύριο έχει Πανάθα.

Οπότε Τετάρτη. Αναμείνατε!

Ενω Τεταρτη που εχει μπαλα-λογικα Μιλαν-Ρεαλ-ολοι εδω θα ειμαστε:-)

Δημοσ.

Βασικά αύριο τσουλού μετά οι άλλοι αγώνες, μεθαύριου τσουλού μετά οι άλλοι αγώνες, παραμεθαύριο παίζει η αεκάρα, γιατί δε το κάνουμε πιο νωρίς;

Π.χ στις 8 το απόγευμα; Μια χαρά peak time είναι, ειδήσεις δε νομίζω να βλέπει κανένας και λογικά μόνο εγώ θα δουλεύω. :P

Δημοσ.

Επρεπε να γινει σημερα....Ολοι εδω ειναι!Οσοι βλεπουν το Νησι μπορουν να το δουν αργοτερα κι απο το Youtube π.χ. ενω την μπαλα οπως και να το κανουμε καλυτερα ειναι live.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπορεις να κάνεις το άλλο. Βάλε ξυπνητήρι κατά τις 6 π.μ. και κοπάνα τα και τα 10 με τη μία ...δεν θα είναι και γαμώ τη σφαλιάρα σε όποιον ανοίγει ?:lol:

Επεξ/σία από hanzo
Δημοσ.
Ενω Τεταρτη που εχει μπαλα-λογικα Μιλαν-Ρεαλ-ολοι εδω θα ειμαστε:-)

Άσε, ήμουν τελικά τρελό fail, αύριο παίζουμε 19:30...

Βασικά αύριο τσουλού μετά οι άλλοι αγώνες, μεθαύριου τσουλού μετά οι άλλοι αγώνες, παραμεθαύριο παίζει η αεκάρα, γιατί δε το κάνουμε πιο νωρίς;

Π.χ στις 8 το απόγευμα; Μια χαρά peak time είναι, ειδήσεις δε νομίζω να βλέπει κανένας και λογικά μόνο εγώ θα δουλεύω. :P

Παίζει και αυτό, 8 το απόγευμα είναι καλή ιδέα, ψήνεστε; Και σχολιάζουμε μετά όποτε θέλει ο καθένας.

Σήμερα δεν έπαιζε γιατί είχα μέχρι σήμερα τρελό φόρτο με κάτι άλλο και δεν προλάβαινα ούτε copy paste να τα κάνω.

Δημοσ.

Το αυριανό πρόγραμμα του MEGA:

18:45 Σούπερ μπάλα

19:30 Ρουμπίν Καζάν - Παναθηναϊκός

21:30 Σούπερ μπάλα

22:00 Η ζωή της άλλης

22:40 Η ζωή της άλλης

23:20 Σούπερ μπάλα (μέχρι τις 1:30)

Οπότε μια καλή ευκαιρία, είναι από τις 22:00 - 23:20.

Δημοσ.
Διαφωνω.

Πριν να κανουμε poll αν θελουμε η οχι να γινει ψηφοφορια για το τοπ20 για την καλυτερη ωρα ανακοινωσης των σειρων.

Ή να ανοιξουμε καινουριο φορουμ με τοπικ με poll για το αν πρεπει να γινει ψηφοφορια για τοπ20 για την καλυτερη ωρα

Δημοσ.

Άντε για να τελειώνουμε.

8 αύριο, πριν το Μίλαν-Ρεάλ, βολεύει; 21:20 θα χει τελειώσει.

Εκτός αν ο liopyr που δουλεύει ασκήσει βέτο και πάμε μετά τον αγώνα.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...