DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Που θα το παραλάβουμε το πακέτο? Στο "έχεις πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου? (πολύ κρύο αστείο, ένιωσα όμως την ανάγκη να το πω)
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Το requiem το θεωρώ επίσης εξαιρετικά υπερτιμημένο, νομίζω η πιο αποτυχημένη προσπάθεια που θα μπορούσε να κάνει ο Αρονόφσκι. Σαν να έκλεψε κάποιος το στυλ του δλδ και να γύρισε ταινία. Κιλ χιμ....
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κιλ χιμ.... Άμα είναι αυτός πρεζάκιας, εγώ είμαι Σκανδιναβός ναυαγοσώστης.
Kakashi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 17: Inception (2010) (461 βαθμοί) Το σωστό trailer.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Xhac18NtYHo[/ame] Μα 17
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Νταξ και την κονελι δεν την συγκρινεις με το avg junkie που βρισκεις στην ομονοια.Η μουρη του σου δημιουργησε αυτη την αποψη για την ταινια?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Σχετικά με το Requiem, να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το εκπληκτικό soundtrack από τον Clint Mansell. Το ξεχάσαμε και στο Fountain, μη το κάνουμε κι εδώ...εκτός κι αν κι αυτό είναι υπερεκτιμημένο όπως η ταινία...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Σχετικά με το Requiem, να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το εκπληκτικό soundtrack από τον Clint Mansell. Το ξεχάσαμε και στο Fountain, μη το κάνουμε κι εδώ...εκτός κι αν κι αυτό είναι υπερεκτιμημένο όπως η ταινία... Συζητηση κανουμε με τον λιοπυρα,μην τσατιζεσαι Και προφανως ο mansell μαμαει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Το μεγαλύτερο ποσοστό από τις αιτίες που μπορεί κάποιος να εκνευριστεί προέρχεται αποδεδειγμένα από συζητήσεις. Όποτε το επειχείρημα "συζήτηση κάνουμε μη τσαντίζεσαι" είναι άστοχο. Anyway, αστειεύομαι...δε τσαντίστηκα...για πλάκα το έβαλα το emoticon.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μαιστα.Να το κανω πιο λιανα λοιπον μια και σου φανηκε αστοχο,συζητηση σε φιλικα πλαισια κανουμε σε φαση και να με βρισει ο λιοπυρας δεν θα τον παρεξηγησω.Και προφανως με το "μη τσατιζεσαι"δεν εννοουσα πως εχεις αρχισει και τα σπας στο γραφειο σου αυτη τη στιγμη.
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Νταξ και την κονελι δεν την συγκρινεις με το avg junkie που βρισκεις στην ομονοια.Η μουρη του σου δημιουργησε αυτη την αποψη για την ταινια? Όχι μόνο, αν και η επιλογή των πρωταγωνιστών είναι επιεικώς απαράδεκτη. Όπως και η υποκριτική τους (με εξαίρεση ίσως την μάνα τζάνκι). Το σενάριο βασίζεται σε ένα βιβλίο που αφού έχω κάνει την μαλακία να διαβάσω μπορώ με κάθε βεβαιότητα να πω πως είναι και βασανιστικά βαρετό και μαλακία. Εχμ, τι να κρατήσω από την ταινία; Ένα fast plan με μία κόρη ματιού που διαστέλλεται; Ναι, οκ, ωραίο εφέ, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα το δω πριν δω την ταινία. Όπως ήμουν σίγουρος πως η πρέζα σε κάνει ψεύτη - κλέφτη - πόρνη και μπορεί να πας και φυλακή. Γενικά νομίζω η ταινία δε μου προσέφερε σχεδόν τίποτα, αν δεν είχε γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομά της και δεν είχε υπογραφή Αρονόφσκι θα είχα ξεχάσει εντελώς πως την έχω δει. Το soundtrack είναι ωραίο, αλλά χιλιοέπαιξε παντού και σε 800 διαφορετικές εκτελέσεις-διασκευές που κατάντησε και αυτό βαρετό. Το soundtrack του "π" είναι επίσης πολύ ωραίο, το soundtrack του fountain γαμεί κώλους, όπως και η ταινία φυσικά (44 πόντους της έδωσα). ;p DeadOrganPlayer, δε γίνεται να τσακωθώ με το Gi0, έχουμε δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης! ♥
konnak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πλέον αφού είδα και το Wrestler τολμώ να πω ότι μέχρι τώρα θεωρώ το Ρέκβιεμ τη χειρότερη δουλειά του Αρονόφσκι. Η σκηνοθετική ποζεριά είναι αυτή που έχει δημιουργήσει τέτοιο hype γύρω από την ταινία, γιατί από περιεχόμενο συμφωνώ με τον liopyr απόλυτα. Η παράθεση εικόνων ξεπεσμένων drug addicts δε συνιστά σχόλιο. Πιο πολύ είναι ηθικοδιδακτικό ντοκιμαντέρ σαν αυτά που φτιάχνουν για να δείχνουν σε σχολεία "αν πάρεις ναρκωτικά δες τι θα πάθεις". Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η ιστορία της γιαγιάς, αλλά και πάλι κατακερματίζεται πάρα πολύ. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά φυσικά, αλλά πέρα από το ότι σοκάρει δεν έχει ιδιαίτερες προεκτάσεις θεωρώ, ή τουλάχιστον δεν τις είδα εγώ (αντίθετα, σε άλλες ταινίες που καταπιάνονται με το θέμα, ακόμα και πολύ πιο άγνωστες, τις είδα). Όσο για το σάουντρακ το θεώρησα περιττό να αναφέρω ότι είναι εξαιρετικό, όπως και των υπόλοιπων ταινιών που συνεργάστηκαν Aronofski/Mansell.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Όχι μόνο, αν και η επιλογή των πρωταγωνιστών είναι επιεικώς απαράδεκτη.Όπως και η υποκριτική τους (με εξαίρεση ίσως την μάνα τζάνκι). Εγω θα βαζα και την κονελι στην εξαιρεση. Το σενάριο βασίζεται σε ένα βιβλίο που αφού έχω κάνει την μαλακία να διαβάσω μπορώ με κάθε βεβαιότητα να πω πως είναι και βασανιστικά βαρετό και μαλακία. Εχμ, τι να κρατήσω από την ταινία; Ένα fast plan με μία κόρη ματιού που διαστέλλεται; Ναι, οκ, ωραίο εφέ, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα το δω πριν δω την ταινία. Όπως ήμουν σίγουρος πως η πρέζα σε κάνει ψεύτη - κλέφτη - πόρνη και μπορεί να πας και φυλακή. Να πω την αμαρτια μου δεν το διαβασα το βιβλιο.Δεν εισαι λατρης του προφανους ε?Σ αρεσει ο ραμπος,το βλεπω. Και γω το ξερα ρα πως κατι κακο πρεπει να προκαλουν τα ναρκωτικα που ολο ακουω, αλλα δεν μου φανηκε και αδικη υπαρξης η ταινια.Δεν θυμαμαι αλλη ταινια να μου χει προκαλεσει τετοιο σφιξιμο στο στομαχι οταν την πρωτοειδα (σχετικο βεβαια κ αυτο,δεν αναφερω τι εχω δει και τι οχι). Edit:Τωρα που ειπε ο konnak για το wrestler.Ναι κ εκει οντως με ειχε ριξει η ταινια αλλα οχι οσο το ρεκβιεμ. @konnak πες 2-3 ταινιες επι του ιδιου θεματος με το ρεκβιεμ να ριξω μια ματια.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Eγω το ρεκβιεμ το βρήκα συγκλονιστικό κυριως οσο ασχολουνταν με τη μανα τζανκι.. Ο γιος τζανκι και ο αραπακος μου φανηκαν ατυχες επιλογές σαν καστινγκ, η Κονελι μ'αρεσε αρκετά. Εμενα η ταινια δεν μου φανηκε οτι ήθελε να περασει ενα μηνυμα εναντιον των ναρκωτικών αλλά ενα μηνυμα πως ο δρομος της επιτυχίας ειναι δυσκολος και δεν ειναι στρωμενος με ροδοπέταλα.. Ή για να το θεσω καλύτερα από την ταινία δεν κράτησα τη ψύχωση και το στορυ με τα τζανκια αλλά το sidestory.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το Requiem είχε ένα συγκεκριμένο σκηνοθετικό concept που σε καμμία περίπτωση δεν ήταν ποζεριά. Στο στυλ αυτό του ταίριαζε να γυρίστει. Οι σκηνές με τη μάνα είναι σχεδόν όλες απίστευτες, αυτή που μου έχει μείνει περισσότερο (εκτός από τις κραυγαλέες με το ψυγείο) είναι όταν πάει στο γιατρό για να της γράψει τα χάπια και ο γιατρός μπαίνει στο δωμάτιο κοιτώντας τα χαρτιά του (προφανώς θα ήταν τα αποτελέσματα των μετρήσεων της μάνας), της γράφει τι χάπια πρέπει να πάρει, της λέει πότε πρέπει να τα παίρνει και μετά φεύγει χωρίς να έχει σηκώσει στιγμή το κεφάλι του να την κοιτάξει. Τώρα που τη περιγράφω κάποιος θα πει "so what", στη πορεία της ταινίας όμως "βγαίνει" αλλιώς... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2010 από DeadOrganPlayer
CROM271 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Το Donnie Darko είναι από τις ελάχιστες ταινίες που έκλεισα στην μέση και δε μπορώ μάλιστα να θυμηθώ για ποιο λόγο. Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Το requiem το θεωρώ επίσης εξαιρετικά υπερτιμημένο, νομίζω η πιο αποτυχημένη προσπάθεια που θα μπορούσε να κάνει ο Αρονόφσκι. Σαν να έκλεψε κάποιος το στυλ του δλδ και να γύρισε ταινία. Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου για το requiem. Οσο για το Donnie Darko πιστευω καλα εκανες και το εκλεισες στη μεση. Γλυτωσες μια ωρα απο τη ζωη σου. Ενταξει τα παραλεω αλλα πιστευω η ταινια ειναι τουλαχιστον μετρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα