Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kανεις αλλος δεν ψηφισε ρε αλητες all the presidents men και all that jazz?

Τοσο αμπαλοι ειστε?

Σοβαρα δηλαδη...

---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:48 ----------

Μονο εσυ και εγω μαλλον την ψηφισαμε:cry:

Την συγκεκριμενη την ξεχασα ... :cry:

---------- Προσθήκη στις 01:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:40 ----------

νταξει,κι εγω γουσταρω να βλεπω καφριλικια ταινιες στυλ μερα ανεξαρτησιας ,ραμπο 1 2 3 4 5,commando Κτλ αλλα ειπαμε...

:shock: Το Rambo 1 καφριλικι ταινια ?? εμενα ηταν στο τοπ 5 !!!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι ρε φίλε ...γι 'αυτό και εγω ψήφισα το γνήσιο καθαρόαιμο ΠΡΕΔΑΤΟΡΑμε 10 πονταλάκια έτσι για την τιμή των όπλων.Για την εποχή του ήταν σουπερ. μπορει να το είχα δει 30 φορές ... άνεταααα!!!πλάκα στην πλάκα δεν το πήρε το μάτι μου ...λες???:rolleyes:

όσο για το shining απ'ότι κατάλαβα χτυπάει εικοσάδα.

Φιλαρακι το predator το εχω τιμισει εγω καλα !! το εχω δει πανω απο 30 φορες και συνεχιζω να το βλεπω (Η σκηνη με το αρνολντ να καπνιζει το πουρο και να κατεβαινει απο το ελικοπτερο, στην αρχη της ταινιας και σε συνδιασμο με την μουσικη καταλαβαινεις οτι θα δεις μια ταινια με αρ@#ια ;);) )

Δημοσ.
Ναι ρε φίλε ...γι 'αυτό και εγω ψήφισα το γνήσιο καθαρόαιμο ΠΡΕΔΑΤΟΡΑμε 10 πονταλάκια έτσι για την τιμή των όπλων.Για την εποχή του ήταν σουπερ. μπορει να το είχα δει 30 φορές ... άνεταααα!!!πλάκα στην πλάκα δεν το πήρε το μάτι μου ...λες???:rolleyes:

όσο για το shining απ'ότι κατάλαβα χτυπάει εικοσάδα.

Φιλαρακι το predator το εχω τιμισει εγω καλα !! το εχω δει πανω απο 30 φορες και συνεχιζω να το βλεπω (Η σκηνη με το αρνολντ να καπνιζει το πουρο και να κατεβαινει απο το ελικοπτερο, στην αρχη της ταινιας και σε συνδιασμο με την μουσικη καταλαβαινεις οτι θα δεις μια ταινια με αρ@#ια ;);) )

Δημοσ.

Η ταινια φιλε δε παιζετε τι να πουμε καλο το matrix καλο το lotr αλλα δε τις βλεπεις πανω απο 2 , 3 φορες αλλα καποιες ταινιες τις βλεπεις και τις ξανα βλεπεις !!!

Υ.Γ Βασικα ειμαι χαρουμενος γιατι απο το δικο μου τοπ 10 δεν εχει βγει ακομη καμια ταινια :-D:-D

Δημοσ.

Η ταινια φιλε δε παιζετε τι να πουμε καλο το matrix καλο το lotr αλλα δε τις βλεπεις πανω απο 2 , 3 φορες αλλα καποιες ταινιες τις βλεπεις και τις ξανα βλεπεις !!!

Υ.Γ Βασικα ειμαι χαρουμενος γιατι απο το δικο μου τοπ 10 δεν εχει βγει ακομη καμια ταινια :-D:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...