Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 το the shining ειναι το μοναδικο θριλλερ που μου φανηκε θριλλερ...
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 το the shining ειναι το μοναδικο θριλλερ που μου φανηκε θριλλερ...
Sellers Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς να έχω δει το Shining, το έπαιξε μια φορά ο ΑΝΤ1 αργά το βράδυ. Και πέτυχα την σκηνή που δείνχει το πρώτο τρέιλερ που πόσταρε ο κοννακ. (χωρίς να πατήσετε το βιντεάκι). Την σκηνή με τα αίματα σε slow motion στο ανσασέρ. Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα σκηνοθέτη στην ταινία. Είδα την σκηνή και είπα ''Ο Κιούμπρικ το έφτιαξε''...
Sellers Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς να έχω δει το Shining, το έπαιξε μια φορά ο ΑΝΤ1 αργά το βράδυ. Και πέτυχα την σκηνή που δείνχει το πρώτο τρέιλερ που πόσταρε ο κοννακ. (χωρίς να πατήσετε το βιντεάκι). Την σκηνή με τα αίματα σε slow motion στο ανσασέρ. Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα σκηνοθέτη στην ταινία. Είδα την σκηνή και είπα ''Ο Κιούμπρικ το έφτιαξε''...
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ταινιες στην tv=fail HD με μινιμουμ 32αρα και 5.1 DTS THX απο τοτε που ξεκινησα το HD ξεκινησα να βλεπω και σοβαρες ταινιες τα βιντεοκλαμπ μια ζωη ταρζανιες ειχανε πρωτη μουρη
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ταινιες στην tv=fail HD με μινιμουμ 32αρα και 5.1 DTS THX απο τοτε που ξεκινησα το HD ξεκινησα να βλεπω και σοβαρες ταινιες τα βιντεοκλαμπ μια ζωη ταρζανιες ειχανε πρωτη μουρη
konnak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Η Λάμψη (την οποία ξέχασα να ψηφίσω! Λογικά είχα ξεχάσει να την ψηφίσω στο IMDb και μου διέφυγε) είναι από τις ταινίες που το μεγαλείο του Κιούμπρικ είναι τόσο διάχυτο σε κάθε μα κάθε εκπληκτική σκηνή που θα πρεπε να διδάσκεται (και διδάσκεται) σε κάθε σχολή σκηνοθεσίας. Η ταινία είναι τόσο τέλεια ενορχηστρωμένη από την 1η μέχρι την τελευταία σκηνή. Πρόσφατα δε την είδα σε μεγάλη οθόνη, HD ανάλυση και με καλό και δυνατό ήχο και ήταν πραγματική απίστευτη εμπειρία. Το απίστευτο με τον Κιούμπρικ είναι αυτή η τελειομανία του, μιλάμε κάθε μα κάθε πλάνο είναι τέλειο, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
konnak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Η Λάμψη (την οποία ξέχασα να ψηφίσω! Λογικά είχα ξεχάσει να την ψηφίσω στο IMDb και μου διέφυγε) είναι από τις ταινίες που το μεγαλείο του Κιούμπρικ είναι τόσο διάχυτο σε κάθε μα κάθε εκπληκτική σκηνή που θα πρεπε να διδάσκεται (και διδάσκεται) σε κάθε σχολή σκηνοθεσίας. Η ταινία είναι τόσο τέλεια ενορχηστρωμένη από την 1η μέχρι την τελευταία σκηνή. Πρόσφατα δε την είδα σε μεγάλη οθόνη, HD ανάλυση και με καλό και δυνατό ήχο και ήταν πραγματική απίστευτη εμπειρία. Το απίστευτο με τον Κιούμπρικ είναι αυτή η τελειομανία του, μιλάμε κάθε μα κάθε πλάνο είναι τέλειο, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
konnak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ταινιες στην tv=failHD με μινιμουμ 32αρα και 5.1 DTS THX απο τοτε που ξεκινησα το HD ξεκινησα να βλεπω και σοβαρες ταινιες Συμφωνώ, το λεγα και με τον Kasrith χτες. Για μένα ήταν η σημαντικότερη βελτίωση οικιακής ψυχαγωγίας, έχω κάτσει και έχω δει σε 40'' και HD ταινίες που έχω δει στο παρελθόν (και λάτρεψα) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Και δεν μιλώ για καινούριες ταινίες, αλλά κυρίως για παλιές, που τις είχα δει σε VHS και 4:3 ή DivX/DVD στην καλύτερη. Πχ. η εμπειρία του Blade Runner σε μεγάλη οθόνη και HD εικόνα και ήχος απλά δεν υπάρχει, ή το Ψυχώ που ξαναείδα. Πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν αυτές οι ταινίες στο σινεμά... ---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ---------- Σε αυτή τη σκηνή αναφέρομαι και στο review: Πραγματικά δεν υπάρχει!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Η ηθοποιία της Shelley Duvall σας αρέσει στη συγκεκριμένη ταινία (Shining)?
konnak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Εμένα προσωπικά στα κομμάτια που την κυνηγάει ο Τζακ, ναι. Μετά θυμάμαι μου κανε πολύ καρικατούρα, αλλά στις σκηνές σαν αυτή παραπάνω είναι ακριβώς όπως πρέπει με έναν psycho σαν τον Jack απέναντί της να της λέει ότι θα της λιώσει τα μυαλά!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χαχχαχαχα ΟΚ Εγώ προσωπικά θεωρώ την ερμηνεία της το πιο αδύναμο σημείο της ταινίας αλλά οκ, γούστα είναι αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα