Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και ξεφεύγουμε πολύ οφτόπικ, κάποια πράγματα δε γίνονται να μείνουν στον αέρα.

Μάνοουελ, ιστορίες φαντασίας έγραψε και ο Καμύ π.χ...

Αντιλαμβάνεσαι νομίζω την διαφορά ανάμεσα στην λογοτεχνία ενός τεράστιου συγγραφέα και στα φανταχτερά (με άπειρη φαντασία δε λέω) παραμύθια του Τολκιν.

Είναι μία διαφορά που αν μη τι άλλο γαμώτ, πρέπει να θεωρείται αντικειμενικά αποδεκτή.

Δε ξέρω πόσο επιφανειακά κρίνω εγώ τους άρχοντες (τα βιβλία δε τα έχω διαβάσει, και αν δεν ανέβει ο προσδόκιμος μ.ο ηλικίας στα 200 χρόνια δε σκοπεύω να το κάνω), αλλά στις ταινίες τουλάχιστον my ass συμβολισμούς μπορώ να εντοπίσω.

:-)

δεν είναι! εκτός αν πιστεύεις στ΄αλήθεια ότι ο μέσος αναγνώστης που θεωρεί τον Τόλκιν Μεγάλο έχει διαβάσει και Καμύ!

αλλά έχει και καμία σημασία αυτό σήμερα?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν και ξεφεύγουμε πολύ οφτόπικ, κάποια πράγματα δε γίνονται να μείνουν στον αέρα.

Μάνοουελ, ιστορίες φαντασίας έγραψε και ο Καμύ π.χ...

Αντιλαμβάνεσαι νομίζω την διαφορά ανάμεσα στην λογοτεχνία ενός τεράστιου συγγραφέα και στα φανταχτερά (με άπειρη φαντασία δε λέω) παραμύθια του Τολκιν.

Είναι μία διαφορά που αν μη τι άλλο γαμώτ, πρέπει να θεωρείται αντικειμενικά αποδεκτή.

Δε ξέρω πόσο επιφανειακά κρίνω εγώ τους άρχοντες (τα βιβλία δε τα έχω διαβάσει, και αν δεν ανέβει ο προσδόκιμος μ.ο ηλικίας στα 200 χρόνια δε σκοπεύω να το κάνω), αλλά στις ταινίες τουλάχιστον my ass συμβολισμούς μπορώ να εντοπίσω.

:-)

δεν είναι! εκτός αν πιστεύεις στ΄αλήθεια ότι ο μέσος αναγνώστης που θεωρεί τον Τόλκιν Μεγάλο έχει διαβάσει και Καμύ!

αλλά έχει και καμία σημασία αυτό σήμερα?

Δημοσ.
Όχι ρε γμτ 27 το OldBoy :(

Πάλι καλά βέβαια γιατί δεν περίμενα να την έχουν δει αρκετοί για να φτάσει σε σχετικά υψηλή θέση.

27 θεση το oldboy ??? :confused: ρε παιδια ελεος υπαρχουν εκατονταδες ταινιες καλυτερη απο αυτη ....

Δημοσ.
Όχι ρε γμτ 27 το OldBoy :(

Πάλι καλά βέβαια γιατί δεν περίμενα να την έχουν δει αρκετοί για να φτάσει σε σχετικά υψηλή θέση.

27 θεση το oldboy ??? :confused: ρε παιδια ελεος υπαρχουν εκατονταδες ταινιες καλυτερη απο αυτη ....

Δημοσ.
Πολυ μου αρεσουν οι 3 απο τις 4 :P

Μονο ?:P Πως γινεται να εχει τοσους φανατικους φιλους αυτη η ταινια ? :X

Δημοσ.
Πολυ μου αρεσουν οι 3 απο τις 4 :P

Δημοσ.

σιγά μωρέ, ευτυχώς έφυγαν απ΄τις 100 κάτι μετριότητες σαν την Casablanca που δεν τις έχει δει και πολύς κόσμος, για να μπορέσουν να μπουν κάτι τέτοια διαμαντάκια και σε καλές θέσεις :lol:

Δημοσ.

σιγά μωρέ, ευτυχώς έφυγαν απ΄τις 100 κάτι μετριότητες σαν την Casablanca που δεν τις έχει δει και πολύς κόσμος, για να μπορέσουν να μπουν κάτι τέτοια διαμαντάκια και σε καλές θέσεις :lol:

Δημοσ.

Thanks που έβαλες την παρουσίαση μου Κόννακ. ;)

Πως γίνεται μια ταινία cult? :P

Δημοσ.

Thanks που έβαλες την παρουσίαση μου Κόννακ. ;)

Πως γίνεται μια ταινία cult? :P

Δημοσ.

ανάμεσα σ'αυτά που έφυγαν εκτός εκατοντάδας είναι που θα ανακαλύψουν οι ενδιαφερόμενοι άγνωστα διαμαντάκια. Οπότε no worries.;)

Επίσης στην ερμηνεία διαμόρφωσης της λίστας πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες όπως:

1. ποιές ταινίες έχουν δει οι περισσότεροι

2. ποιές ταινίες από τις γνωστές θεωρούνται "ψαγμένες"

3. ποιές ταινίες αναφέρθηκαν στο τόπικ ενώ φτιάχναμε τις λίστες μας

4. το αβατάρ του konnak

:P

Δημοσ.

ανάμεσα σ'αυτά που έφυγαν εκτός εκατοντάδας είναι που θα ανακαλύψουν οι ενδιαφερόμενοι άγνωστα διαμαντάκια. Οπότε no worries.;)

Επίσης στην ερμηνεία διαμόρφωσης της λίστας πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες όπως:

1. ποιές ταινίες έχουν δει οι περισσότεροι

2. ποιές ταινίες από τις γνωστές θεωρούνται "ψαγμένες"

3. ποιές ταινίες αναφέρθηκαν στο τόπικ ενώ φτιάχναμε τις λίστες μας

4. το αβατάρ του konnak

:P

Δημοσ.
Μερικά στατιστικά:

Εμφανίσεις ανά δεκαετία:

1924 - 1929 : 1

1930 - 1939 : 5

1940 - 1949 : 10

1950 - 1959 : 37

1960 - 1969 : 57

1970 - 1979 : 50

1980 - 1989 : 92

1990 - 1999 : 192

2000 - 2009 : 369

2010 : 16

Παντως τα στατιστικα που βαζει και ανανεωνει ο φιλος λενε πολλα :-)

Δημοσ.
Μερικά στατιστικά:

Εμφανίσεις ανά δεκαετία:

1924 - 1929 : 1

1930 - 1939 : 5

1940 - 1949 : 10

1950 - 1959 : 37

1960 - 1969 : 57

1970 - 1979 : 50

1980 - 1989 : 92

1990 - 1999 : 192

2000 - 2009 : 369

2010 : 16

Παντως τα στατιστικα που βαζει και ανανεωνει ο φιλος λενε πολλα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...