Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου αρέσει το όλο θεματάκι, το ότι οι άρχοντες θα ήταν στο top το ξέραμε, τώρα αν θα ταν στο 70 ή στο 30 μικρή σημασία έχει, αφού δεν είναι στο 10 ξέρω γω που θα έριχνα cancel σε όλο το εγχείρημα, lol. Παρ' όλα αυτά ήταν ευκαιρία να ανακαλύψουμε ταινίες που δεν έχουμε δει ή αγνοούσαμε το ποιόν τους. Πχ. είχα κατεβασμένα σε high definition τα Fountain και Prestige, δε θυμάμαι γιατί και πώς αλλά δεν τα είχα δει. Είδα ότι υπήρχαν στοχευμένοι ψήφοι από διαφορετικά μέλη και λέω για να κάτσω να τις τσεκάρω. Ο καθένας για κάποιο λόγο μπορεί να μην έχει δει μια ταινία που θεωρείται απίστευτη και αυτό το τόπικ να είναι αφορμή να τη δει τελικά. Και επειδή όλη η προετοιμασία είναι διαφορετική, είναι και πιο πιθανό να του αρέσει - θα ξέρει τι να περιμένει, θα ξέρει γιατί να τη δει.

Συμφωνώ με την ιδέα μου :lol: να βγάλω Top Κομμένες, θα το κάνω παράλληλα με τις πρώτες 20: κάθε μέρα θα βάζω 2 (ή 3) από τις πρώτες 20 και ταυτόχρονα μία μεγάλη, αδίκως κομμένη, ταινία που δεν μπήκε στο Top 100.

Σ' αυτό το σημείο να πω ότι θα ήταν πολύ ωραίο κάποιος που έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα του κάποια ταινία που δεν μπήκε στο Top 100 να μου στείλει μια παρουσίασή της να την βάλω στις Top Κομμένες. Πχ. ο Κάιζερ για το Lawrence of Arabia, o ANHLIKOS για το Elephant Man, o bluesattack για το Dersu Uzala, o gsarig για το La Double Vie de Veronique ή το Come and See, o the_end για το Ikiru, κτλ. Ειδικά για ταινίες που βάλατε ψηλά και δεν είναι και τόσο γνωστές (πχ. ο Λώρενς είναι κλασική). Πάντως εγώ κάποιες τις έχω ξεχωρίσει.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα από όλα αυτά που λες το όλο εγχείρημα έχει και κάτι άλλο πολύ βασικό. Fun. Ειδικά για εμάς που δε ξέρουμε τα τελικά αποτελέσματα είναι διασκεδαστική η όλη φάση της αναμονής και των προβλέψεων για τη συνέχεια.

By the way, αν μέχρι αύριο δεν έχεις δει Prestige & Fountain θα συζητηθεί πολύ σοβαρά η πιθανότητα να σε βάλουμε να παρουσιάζεις πλέον στο Thread του Big Brother. :-D

Για το Prestige στοιχηματίζω ότι θα το λατρέψεις πάντως. Για το άλλο δε ξέρω...

Δημοσ.

Πέρα από όλα αυτά που λες το όλο εγχείρημα έχει και κάτι άλλο πολύ βασικό. Fun. Ειδικά για εμάς που δε ξέρουμε τα τελικά αποτελέσματα είναι διασκεδαστική η όλη φάση της αναμονής και των προβλέψεων για τη συνέχεια.

By the way, αν μέχρι αύριο δεν έχεις δει Prestige & Fountain θα συζητηθεί πολύ σοβαρά η πιθανότητα να σε βάλουμε να παρουσιάζεις πλέον στο Thread του Big Brother. :-D

Δημοσ.
...

thanks, το ikiru είναι το μόνο νομίζω απ'τις άγνωστές μου (και υψηλόβαθμες) που έχω ετοιματζίδικη φουλ κριτική :-)

Δημοσ.
...

thanks, το ikiru είναι το μόνο νομίζω απ'τις άγνωστές μου (και υψηλόβαθμες) που έχω ετοιματζίδικη φουλ κριτική :-)

Δημοσ.
(λέμε τώρα) όταν γίνει αυτό και τα αποτελέσματα είναι κατά 87,43% ίδια θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες.

Ως προς τα ονοματα ως προς τις θεσεις η γενικοτερα θα ναι ιδια?

Ειμαι σιγουρος ακομα κι εσυ ο ιδιος θα εχεις αλλαγες στην λιστα.... (εκτος απ το πρωτο:-))

Ταπεινη μου γνωμη... η "απολυτα οριοθετημενη" λιστα που ισως αναφερουν καποιοι (toi aussi) ως λιστα καλυτερων εκτος απο δυσκολη λογω πολυπλοκοτητας παραγοντων σχεδον δε μπορει να υπαρξει σε ενα τετοιο φορουμ και γενικοτερα ισως... Μικρο παραδειγμα... ποσοι εχουν δει ΟΛΕΣ τις ταινιες που αναφερθηκαν? Ολες ομως...

Και τωρα παμε στο επομενο .... τι προσφερει μια λιστα τυπου Κονακ... απο κοινωνικοπολιτικη παρατηρηση μεχρι ψωμι για τα ρουτερ... στη τελικη ειναι μια μικρογραφια του να χαζευεις τι ψηφισε στο affinity - criticer ο πχ Gsarig... χαζολογοντας βλεπεις τι πιστευουν αλλοι για ταινιες...αυτο δεν εχει ενδιαφερον?

on a sidenote κάτι άλλο ήθελα να γράψω περί τοπ, αγαπημένων και καλύτερων αλλά τέσπα. ο konnak που έχει στήσει όλη αυτή τη διαδικασία δε φταίει σε τίποτα και του αξίζουν συγχαρητήρια και σεβασμός :-)

Οχι γραψτο .... δε παρεξηγει... :-):lol:

Αλλα να αντεξεις τα οσα ακουλουθησουν.... :lol::lol:

Εντιτ συμπληρωμα στη ταπεινη μου γνωμη το δευτερο μισο της πρωτης παραγραφου του Κονακ... :-)

Δημοσ.
(λέμε τώρα) όταν γίνει αυτό και τα αποτελέσματα είναι κατά 87,43% ίδια θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες.

Ως προς τα ονοματα ως προς τις θεσεις η γενικοτερα θα ναι ιδια?

Ειμαι σιγουρος ακομα κι εσυ ο ιδιος θα εχεις αλλαγες στην λιστα.... (εκτος απ το πρωτο:-))

Ταπεινη μου γνωμη... η "απολυτα οριοθετημενη" λιστα που ισως αναφερουν καποιοι (toi aussi) ως λιστα καλυτερων εκτος απο δυσκολη λογω πολυπλοκοτητας παραγοντων σχεδον δε μπορει να υπαρξει σε ενα τετοιο φορουμ και γενικοτερα ισως... Μικρο παραδειγμα... ποσοι εχουν δει ΟΛΕΣ τις ταινιες που αναφερθηκαν? Ολες ομως...

Και τωρα παμε στο επομενο .... τι προσφερει μια λιστα τυπου Κονακ... απο κοινωνικοπολιτικη παρατηρηση μεχρι ψωμι για τα ρουτερ... στη τελικη ειναι μια μικρογραφια του να χαζευεις τι ψηφισε στο affinity - criticer ο πχ Gsarig... χαζολογοντας βλεπεις τι πιστευουν αλλοι για ταινιες...αυτο δεν εχει ενδιαφερον?

on a sidenote κάτι άλλο ήθελα να γράψω περί τοπ, αγαπημένων και καλύτερων αλλά τέσπα. ο konnak που έχει στήσει όλη αυτή τη διαδικασία δε φταίει σε τίποτα και του αξίζουν συγχαρητήρια και σεβασμός :-)

Οχι γραψτο .... δε παρεξηγει... :-):lol:

Αλλα να αντεξεις τα οσα ακουλουθησουν.... :lol::lol:

Εντιτ συμπληρωμα στη ταπεινη μου γνωμη το δευτερο μισο της πρωτης παραγραφου του Κονακ... :-)

Δημοσ.

Το Fountain το είδα, θέλω να το ξαναδώ. Το Prestige θα το δω μια απ' αυτές τις μέρες για να γράψω και φρέσκια παρουσίαση. ;)

Δημοσ.

Το Fountain το είδα, θέλω να το ξαναδώ. Το Prestige θα το δω μια απ' αυτές τις μέρες για να γράψω και φρέσκια παρουσίαση. ;)

Δημοσ.

OMG δες το prestige asap.

Για να καταλαβεις, ΑΝ προλαβαινα να στειλω λιστα, θα ηταν στο #1 μου :-)

Δημοσ.

OMG δες το prestige asap.

Για να καταλαβεις, ΑΝ προλαβαινα να στειλω λιστα, θα ηταν στο #1 μου :-)

Δημοσ.
εδω ξεμεινε το paths of glory που θεωρειται η καλυτερη (αντι)πολεμικη ταινια

και ειναι και kubrick ΑΚΟΥΣ kaisersoze???

Θα τους παρει στο κυνηγι και ο Κερκ Νταγκλας με αυτα που ψηφιζουν ορισμενοι...

@konnak

Το Prestige ειναι pure fun. Αυτο ειναι για μενα ο ορισμος του 'ποπ-κορν κινηματογραφου'

Ο Νολαν κατα τη γνωμη μου αν ανοιξει λιγο τη γκαμα του μπορει να γινει ο νεος Κιουμπρικ(φοβαμαι μην χαντακωθει με τα κωλοστουντιο)

Παρουσιαση για τον Ελ Ορενς...χμ...νοτ μπαντ

ΥΓ. Ασχετο, ειδα χτες αργα στο Σταρ το Candy με τον Heath Ledger. Μπρρρρρρ, αν σκεφτεις πως εφυγε...μακαβριο.

Δημοσ.
εδω ξεμεινε το paths of glory που θεωρειται η καλυτερη (αντι)πολεμικη ταινια

και ειναι και kubrick ΑΚΟΥΣ kaisersoze???

Θα τους παρει στο κυνηγι και ο Κερκ Νταγκλας με αυτα που ψηφιζουν ορισμενοι...

@konnak

Το Prestige ειναι pure fun. Αυτο ειναι για μενα ο ορισμος του 'ποπ-κορν κινηματογραφου'

Ο Νολαν κατα τη γνωμη μου αν ανοιξει λιγο τη γκαμα του μπορει να γινει ο νεος Κιουμπρικ(φοβαμαι μην χαντακωθει με τα κωλοστουντιο)

Παρουσιαση για τον Ελ Ορενς...χμ...νοτ μπαντ

ΥΓ. Ασχετο, ειδα χτες αργα στο Σταρ το Candy με τον Heath Ledger. Μπρρρρρρ, αν σκεφτεις πως εφυγε...μακαβριο.

Δημοσ.

Επειδη ακουστηκαν σχολια για τον αρχοντα..

Ο αρχοντας ειναι απο τις καλυτερες μεταφορες βιβλιων στο σινεμα...Και το βιβλιο δεν το χει γραψει ο οποιοσδηποτε...Το χει γραψει ο ΤΟΛΚΙΝ..

Δημοσ.

Επειδη ακουστηκαν σχολια για τον αρχοντα..

Ο αρχοντας ειναι απο τις καλυτερες μεταφορες βιβλιων στο σινεμα...Και το βιβλιο δεν το χει γραψει ο οποιοσδηποτε...Το χει γραψει ο ΤΟΛΚΙΝ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...