Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος λογος που ιντριγκαρομαι ειναι οτι τωρα που εφυγαν οι πραγματικες ταινιες απο τη μια, και οι Αρχοντες και τα Σταρ Γορς απο την αλλη, παραπανω υπαρχει ή κατι πολυ καλο ή κατι πολυ κακό και φοβαμαι..

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζουν ακομα 'κλασσικα' , Νονος , casablanca (η εφυγε ?) , blade runner , Εξοδουχα Ριτα Χειγουωρθ κλπ .

Η τριλογια του matrix ειναι μεσα ? :devil::-D:lol:

Δημοσ.

Παιζουν ακομα 'κλασσικα' , Νονος , casablanca (η εφυγε ?) , blade runner , Εξοδουχα Ριτα Χειγουωρθ κλπ .

Η τριλογια του matrix ειναι μεσα ? :devil::-D:lol:

Δημοσ.
Ο μονος λογος που ιντριγκαρομαι ειναι οτι τωρα που εφυγαν οι πραγματικες ταινιες απο τη μια, και οι Αρχοντες και τα Σταρ Γορς απο την αλλη, παραπανω υπαρχει ή κατι πολυ καλο ή κατι πολυ κακό και φοβαμαι..

έτσι!

σταυρώστε τα δάχτυλα σας για Donnie Darko στο #1!!!

και A Clockwork Orange στο #2

Pulp Fiction στο #3

:-D

Δημοσ.

έτσι!

σταυρώστε τα δάχτυλα σας για Donnie Darko στο #1!!!

και A Clockwork Orange στο #2

Pulp Fiction στο #3

:-D

Δημοσ.

Καταρχήν, δεν έχω δει το 2001: A Space Odyssey.

Διαβάζω τα σχόλια του konnak, για το έπος του Kubrick και επειδή, είχα αναφέρει, βασιζόμενος σε μια πηγή, πως το Wall-e, έχει πάρει στοιχεία από το 2001: A Space Odyssey, καλό θα ήταν, όσοι έχουν δει το 1 από τα 2, ας ρίξουν μια ματιά και στο άλλο.

ΥΓ1. Στις επόμενες μέρες θα τιμήσω τον Stanley.

ΥΓ2. Συγχαρητήρια konnak, για την απίστευτη δουλειά που κάνεις.

@bluesattack,

400. The Matrix Reloaded (2003) 34 βαθμοί

380. The Matrix Revolutions (2003) 34 βαθμοί

Δημοσ.

Διαβάζω τα σχόλια του konnak, για το έπος του Kubrick και επειδή, είχα αναφέρει, βασιζόμενος σε μια πηγή, πως το Wall-e, έχει πάρει στοιχεία από το 2001: A Space Odyssey, καλό θα ήταν, όσοι έχουν δει το 1 από τα 2, ας ρίξουν μια ματιά και στο άλλο.

@bluesattack,

400. The Matrix Reloaded (2003) 34 βαθμοί

380. The Matrix Revolutions (2003) 34 βαθμοί

Δημοσ.

εχω ακομα κατι καλα

matrix,prestige,donnie darko,forrest gump,pulp fiction,american history X...

---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:05 ----------

το moon ειναι αρκετα αντεγραμμενο απο το 2001...

Δημοσ.

εχω ακομα κατι καλα

matrix,prestige,donnie darko,forrest gump,pulp fiction,american history X...

---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:05 ----------

το moon ειναι αρκετα αντεγραμμενο απο το 2001...

Δημοσ.

Εχω εχω Νονο (κατι σαν τις τραπεζες , βαρυ χαρτι) , Dersu Uzala (απατο και ακλαυτο θα εχει παει..:lol: ) , Casablanca ,The Shawshank Redemption , blade runner ,Schindler's List ,life is beautiful ....μμμμ...παιζω αρκετα δυνατουτσικα :lol:

μεχρι να μας στειλει ο konnak :lol:

Δημοσ.

Εχω εχω Νονο (κατι σαν τις τραπεζες , βαρυ χαρτι) , Dersu Uzala (απατο και ακλαυτο θα εχει παει..:lol: ) , Casablanca ,The Shawshank Redemption , blade runner ,Schindler's List ,life is beautiful ....μμμμ...παιζω αρκετα δυνατουτσικα :lol:

μεχρι να μας στειλει ο konnak :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...