Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε σεις ο Αρχοντας ηταν υπερπαραγωγή.. Και γω νομιζω ότι για ενα τοπ 100 είναι ψηλά αλλά εχει ολα τα στοιχεια που κανουν μια ταινία να πάει ψηλα, δειτε και τη βαθμολογία του IMDB.. Εγω του έδωσα ενα 15ρακι νομιζω μονο στο fellowship of the ring που ηταν το λιγότερο υπερβολικό από τα 3 και είχε απίστευτα σκηνικά και φωτογραφία. Για τα αλλα δε μιλαω, ουτε και γω τα ψήφισα και θεωρώ πως καποιες σκηνές ηταν εξαιρετικά λάθος δοσμένες.

Οπως επίσης για μερικές πιο παλιές ταινίες, είναι ευκολο να ξεχαστούν αλλά και να μη τις εχει δει κάποιος οποτε είναι λογικό να μείνουν πιο πίσω..

Αν εξαιρέσουμε το FisherKing που καταποντήστηκε και το Pianist νομίζω είμαι πολύ καλα και πολλές ταινιες μου έχουν μείνει μεσα στην 29αδα :P

Εκφράζω το μέσο χρηστη του Ινσόμνια τελικα :D

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει ρε σεις ο Αρχοντας ηταν υπερπαραγωγή.. Και γω νομιζω ότι για ενα τοπ 100 είναι ψηλά αλλά εχει ολα τα στοιχεια που κανουν μια ταινία να πάει ψηλα, δειτε και τη βαθμολογία του IMDB.. Εγω του έδωσα ενα 15ρακι νομιζω μονο στο fellowship of the ring που ηταν το λιγότερο υπερβολικό από τα 3 και είχε απίστευτα σκηνικά και φωτογραφία. Για τα αλλα δε μιλαω, ουτε και γω τα ψήφισα και θεωρώ πως καποιες σκηνές ηταν εξαιρετικά λάθος δοσμένες.

Οπως επίσης για μερικές πιο παλιές ταινίες, είναι ευκολο να ξεχαστούν αλλά και να μη τις εχει δει κάποιος οποτε είναι λογικό να μείνουν πιο πίσω..

Αν εξαιρέσουμε το FisherKing που καταποντήστηκε και το Pianist νομίζω είμαι πολύ καλα και πολλές ταινιες μου έχουν μείνει μεσα στην 29αδα :P

Εκφράζω το μέσο χρηστη του Ινσόμνια τελικα :D

Δημοσ.
Εντάξει ρε σεις ο Αρχοντας ηταν υπερπαραγωγή..

Δηλαδή τις φθηνές παραγωγές να μην τις ψηφίζουμε?

Ή όπου έχει πέσει χρήμα, πρέπει να ανέβει και ψηλά?

:P

Λοιπόν έχουν δίκιο τα παιδιά ας μην το τραβήξουμε εδώ το θέμα του lotr.

Έχουν γίνει και αποχωρήσεις απο το BB.

Δημοσ.
Εντάξει ρε σεις ο Αρχοντας ηταν υπερπαραγωγή..

Δημοσ.

Μερικά στατιστικά:

Εμφανίσεις ανά δεκαετία:

1924 - 1929 : 1

1930 - 1939 : 5

1940 - 1949 : 10

1950 - 1959 : 37

1960 - 1969 : 57

1970 - 1979 : 50

1980 - 1989 : 91

1990 - 1999 : 191

2000 - 2009 : 367

2010 : 16

Αριθμός ταινιών που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα: 825

Αριθμός ταινιών που έχει εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο top250 του IMDb: 144

Το έτος από το οποίο, έχουν εμφανιστεί οι περισσότερες ταινίες μέχρι στιγμής, είναι το 2004, με 45 ταινίες. Ενώ δεν έχουν εμφανιστεί ταινίες, από 15 διαφορετικές χρονιές (από το 1924-2010) με πιο πρόσφατη, το 1951.

Δημοσ.

Μερικά στατιστικά:

Εμφανίσεις ανά δεκαετία:

1924 - 1929 : 1

1930 - 1939 : 5

1940 - 1949 : 10

1950 - 1959 : 37

1960 - 1969 : 57

1970 - 1979 : 50

1980 - 1989 : 91

1990 - 1999 : 191

2000 - 2009 : 367

2010 : 16

Αριθμός ταινιών που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα: 825

Αριθμός ταινιών που έχει εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο top250 του IMDb: 144

Το έτος από το οποίο, έχουν εμφανιστεί οι περισσότερες ταινίες μέχρι στιγμής, είναι το 2004, με 45 ταινίες. Ενώ δεν έχουν εμφανιστεί ταινίες, από 15 διαφορετικές χρονιές (από το 1924-2010) με πιο πρόσφατη, το 1951.

Δημοσ.

Εγω ομως θα ρωτησω, δεν σας αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Αρχοντες, τις βρισκεται δηλαδη πραγματικα κακες ταινιες ή απλα διαφωνειτε με την υψηλη τους θεση?

Νταξει δεν λεω οτι ειναι ΤΑ αριστουργηματα, αλλα στο fantasy ειδος ειναι ταινιες σταθμοι και θα τις προτεινα ανεπιφυλακτα.Με βαση αυτο, μια χαρα θεση νομιζω εχουν :-)

Δημοσ.

Εγω ομως θα ρωτησω, δεν σας αρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Αρχοντες, τις βρισκεται δηλαδη πραγματικα κακες ταινιες ή απλα διαφωνειτε με την υψηλη τους θεση?

Νταξει δεν λεω οτι ειναι ΤΑ αριστουργηματα, αλλα στο fantasy ειδος ειναι ταινιες σταθμοι και θα τις προτεινα ανεπιφυλακτα.Με βαση αυτο, μια χαρα θεση νομιζω εχουν :-)

Δημοσ.

Απλως σχολίασα τη ψηφοφορία :P Λογικό δεν ειναι να πανε ψηλά; καλες παραγωγές που κάλυπταν τις αναγκες κάποιου σε δράση και στόρυ.

Για μένα το περιεργο είναι οτι η χειρότερη με διαφορά ταινία πηγε πιο ψηλά από την 1η και τη 3η.

Δημοσ.

Απλως σχολίασα τη ψηφοφορία :P Λογικό δεν ειναι να πανε ψηλά; καλες παραγωγές που κάλυπταν τις αναγκες κάποιου σε δράση και στόρυ.

Για μένα το περιεργο είναι οτι η χειρότερη με διαφορά ταινία πηγε πιο ψηλά από την 1η και τη 3η.

Δημοσ.

Δεν το ψηφισα τον Αρχοντα , οχι γιατι δεν μου αρεσε αλλα γιατι προηγηθηκαν αλλα .Αλλα δυσκολα θα του βρει καποιος ψεγαδια στο ειδος του (και οχι μονο ) ,τα συκα συκα, εκτος αν καποιος εχει αντιρρησεις..:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...