Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το φουνταιν το παρατησα στο μισαωρο...:fear:

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ.

Μιλάμε για το peak του Αρονόφσκι, δώσ΄του άλλες πέντε ευκαιρίες.

Τουλάχιστον.

Δημοσ.
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ.

Μιλάμε για το peak του Αρονόφσκι, δώσ΄του άλλες πέντε ευκαιρίες.

Τουλάχιστον.

Ντάξει πολύ new-age ήταν.

Δημοσ.
Να κάνω ένσταση τώρα;:-D

Δεν ψήφισα Star Wars IV.Το Ι και το ΙΙΙ έχω ψηφίσει αν θυμάμαι καλά.

Αν θυμάμαι καλά το πρώτο star wars είχε κυκλοφορήσει ως star wars iv.

Νομίζω καλά τα έχει γράψει ο konnak..

Δημοσ.

Εντάξει τώρα πλάκα κάνω.Το Ι και το ΙΙΙ ψήφισα αλλά αν έχει γίνει τέτοιο λάθος επειδή έχει τεράστια μανούρα να αλλάζει πόσες ταινίες στο top ας αλλάξει τις δικές μου ψήφους σε IV και VI.Δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μαχαιριά ήταν αυτή η δεκάδα.

Περίμενα τουλάχιστον το fountain και τον πιανίστα σε καλύτερες θέσεις...

Αυτό :-( Ειδικά τον Πιανίστα τον περίμενα τοπ-20... Να δεις που θα προτίμησαν τη λίστα του Σιντλερ....

Ενταξει το fountain είναι λίγο δυσνόητο και αν δεν το δεις προσεκτικά μπορεί να μη καταλάβεις χρηστό, οπότε είναι λογικο να πεσει πιο χαμηλα.

Κρίμα και για το Brazil το ήθελα ψηλότερα αν και εγω πρεπει να το ψηδισα σχετικά χαμηλα.

Kαι ο τελευταιος θείος που είχα σταμάτησε να μου στελνει ταινιες :-(

Οποιος έχει θειο που μπορει να βοηθησει ας μου στειλει πιμι :-)

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.
Να κάνω ένσταση τώρα;:-D

Δεν ψήφισα Star Wars IV.Το Ι και το ΙΙΙ έχω ψηφίσει αν θυμάμαι καλά.

Ρε μαν μου έχεις βάλει μεν Star Wars 1 και Star Wars 3 αλλά δε φαντάστηκα ποτέ στην ιστορία των αιώνων ότι εννοούσες Phantom Menace και Revenge of the Sith, χωρίς να έχεις βάλει μέσα τα άλλα Star Wars καν! Μαλακία, οκ, αλλά ρε μαν, σίριουσλι; Phantom Menace;! 15η αγαπημένη ταινία ever για σένα; Πωωω μόνο που σκέφτομαι τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει με πιάνει απελπισία...:-( Αύριο πρωί θα το ξαναδώ το θέμα και θα δω τι θα γίνει. Φαντάσου ότι σε άλλες περιπτώσεις έστειλα pm για διευκρίνηση, αλλά η περίπτωσή σου μου φάνηκε τόσο extreme να έχεις βάλει Phantom Menace και Sith 15η και 32η έναντι της πιο λογικής περίπτωσης να έχεις μπερδευτεί και να εννοείς τα παλιά, δηλαδή New Hope και The Return of the Jedi.

Δημοσ.
Μαχαιριά ήταν αυτή η δεκάδα.

Περίμενα τουλάχιστον το fountain και τον πιανίστα σε καλύτερες θέσεις...

Αντε εντάξει για το Fountain ο Πιανίστας όμως γιοκ, και πολύ του είναι. Ταινίες που ασχολούνται με το ολοκαύτωμα ξεκινάν με άριστα το 8 για μένα, γιατί έχουν το θέμα τους που τους κάνει αυτομάτως ''καλές''.

Δημοσ.
Αντε εντάξει για το Fountain ο Πιανίστας όμως γιοκ, και πολύ του είναι. Ταινίες που ασχολούνται με το ολοκαύτωμα ξεκινάν με άριστα το 8 για μένα, γιατί έχουν το θέμα τους που τους κάνει αυτομάτως ''καλές''.

Στον Σίντλερ πόσο βάζεις;

Δημοσ.

Στον Σίντλερ πόσο βάζεις;

Δημοσ.

JEW DETECTED!!!!!

ααααααααααααααααααααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...