ocSe7en Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι ξενέρα δεν βγήκαν ούτε καν στην 50άδα.Βγήκαν 51-60! Ρε την παλεύετε;Για 5-10 θέσεις κολλάτε;;Ένας ακόμη αν ψήφιζε μπορεί να έβγαιναν και πιο πάνω.Δεν έχουν νόημα οι θέσεις.Τις ταινίες έχει νόημα να θυμηθούμε.Εγώ για να σας πω την αλήθεια περισσότερο κοιτάω πλήθος ψήφων παρά πόντους και θέση.Αν μια ταινία την ψήφισαν 15 άτομα και βγήκε 60 και μια άλλη την ψήφισαν 4 άτομα με 50αρια που λέει ο λόγος και βγήκε 50 δεν μου λέει κάτι. Νικο συμφωνω απολυτα με αυτο που λες! Πραγματικα εχω σταμπαρει πανω απο 100 ταινιες που θελω να δω. Οι περισσοτερες εκτος του τοπ100.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι τις 5 θα έχω βγάλει τις 50-41. Δεν χρειαζεται, θαναι εξω ο Κιουμπρικ, ο Κιουμπρικ, ο Λιντς εφυγε, ο Κιουμπρικ, ο Σκορτσεζε και παλι καλα που καποιοι εχουν μαλλον μεινει με την μουσικη και νομιζουν οτι ειναι κουλ η Μαφια και ψηφισαν "απο αποψη" τον Νονο γιατι θα βλεπαμε στο 130 τον Νονο και τοτε konnak would sleep with the fish" Αντε βαλε κατευθειαν το #1 να τελειωνουμε, να βγαλουμε τα σπαθια, να σφαξουμε κανα Ορκ να γουσταρουμε
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ρε Κάιζερ, why so serious? Αυτο ειναι μεσα ακομα ή το στειλανε στο διαολο μαζι με τα "σοβαρα"?
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι ξενέρα δεν βγήκαν ούτε καν στην 50άδα.Βγήκαν 51-60! Ρε την παλεύετε;... ρε συ Νικ πιο πολύ χαβαλέ κάνουμε, σίγουρα θα ήθελα να τις δω παραπάνω, αλλα μέχρι εκεί. ούτε θα αλλάξουν οι αγαπημένες μου ταινίες επειδή δεν θα μπουν στο top 20 ούτε θα γίνει αγαπημένη μου το LOTR αν βγει πρώτη... Δεν έχουν νόημα οι θέσεις.Τις ταινίες έχει νόημα να θυμηθούμε. δεν θα συμφωνήσω ότι δεν έχουν νόημα οι θέσεις, αλλιώς για πιο λόγο υπάρχει η βαθμολογία, θα συμφωνήσω όμως στο ότι θυμόμαστε και ανακαλύπτουμε νέες ταινίες που είναι και το σημαντικότερο! konnak, κρεμόμαστε απ το πληκτρολόγιο σου!
konnak Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά στα 46 έως 41 κάτι έγινε και έχασα τις παρουσιάσεις που είχα γράψει, αν βρω χρόνο αργότερα θα τις προσθέσω, αν θέλετε βοηθήστε και γράψτε κάτι εσείς να το βάλω. Για να μην καθυστερώ και τις υπόλοιπες τις βγάζω έτσι να προχωρήσουμε χαμηλότερα. Ευχαριστώ τα μέλη akisk και liopyr για τις παρουσιάσεις που μου έστειλαν, ενώ "έκλεψα" και μία μίνι κριτική που είχε γράψει ο tzinos για μία από τις ταινίες. 50: Terminator 2: Judgment Day (1991) Εξολοθρευτής 2: Μέρα της Κρίσης (246 βαθμοί) IMDb Top 250 #42 Ψηφίστηκε από: billvwrulez, Ntinaras, akisk, Kakashi, PCM, DhZou, KaizerSoze, demessakis, Pitzimpitzidis. ..........Ο Κάμερον 7 χρόνια μετά κάνει το ριμέικ της πρώτης ταινίας που εισήγαγε την ιστορία του εξολοθρευτή-ρομπότ που έχει ανθρώπινη μορφή και έχει σταλεί από το μέλ- λον για να σκοτώσει τον μελλοντικό ηγέτη της αντίστασης των ανθρώπων στις μηχανές. Το πιο επιτυχημένο sequel όλων των εποχών αποτελεί μια εντυπωσιακή ταινία δράσης, ό- που την παράσταση κλέβει ο νέος, υγρού μετάλλου, εξολοθρευτής. Φρενήρης δράση, α- τελείωτες και αγωνιώδεις καταδιώξεις, και ένα τέλος ασφυκτικής αγωνίας και πίεσης, πα- ρόμοιο με αυτό της πρώτης ταινίας, ήταν τα συστατικά της τεράστιας επιτυχίας του δεύ- τερου εξολοθρευτή, τόσο όταν προβλήθηκε στις αίθουσες όσο και στη συνέχεια, μέχρι τις μέρες μας. Ακολουθήθηκε από άλλες δυο ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά.................. Trailer: 49: Predator (1987) Ο Κυνηγός (246 βαθμοί) Ψηφίστηκε από: billvwrulez, Iron_man21, SlimData, DhZou, DeadOrganPlayer, akisk, gsarig, hanzo, Achilleas007, KaizerSoze. Μία ομάδα κομάντος αναλαμβάνει αποστολή στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής και δέχε- ται επίθεση από ένα περίεργο πλάσμα που μιμείται το περιβάλλον, παγιδεύει και γδέρνει τα θύματά του. Πετυχημένη περιπέτεια με τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ..................... Trailer: 48: Brazil (1985) Μπραζίλ (247 βαθμοί) Ψηφίστηκε από: akisk, Material_Defender_1032, twiner, orotoi, trelosjack, Chrisxxx, DeadOrganPlayer, seishirosakura, the_end. Παρουσίαση από το μέλος akisk:............................................................. .........Ο Τέρι Γκίλιαμ, στο πιο χαρακτηριστικό ίσως έργο του, μας τοποθετεί σε ένα φουτουριστικό κόσμο στον οποίο η μοντέρνα τεχνολογία δημιουργεί περισσότερα προ- βλήματα απ' όσα λύνει. Οι ζωές των ανθρώπων φαίνεται να χάνουν το νόημα τους,... μπλεγμένες σε ένα γραφειοκρατικό λαβύρινθο με παγίδες την επιστήμη και την πρόο- δο. Ο σκηνοθέτης-δημιουργός χρησιμοποιεί σαν εργαλείο τον εφιαλτικό κόσμο του... “Brazil” για να μας δώσει τη δική του ερμηνεία για το πού οδεύει η ανθρωπότητα.... Ένα χιουμοριστικό “1984” χωρίς όμως τον Μεγάλο Αδελφό. Με τους Τζόναθαν Πράις, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ίαν Χολμ, Μπομπ Χόσκινς κ.α........................................... Trailer: 47: Trainspotting (1996) (248 βαθμοί) IMDb Top 250 #156 Ψηφίστηκε από: elbarto, liopyr, Pitzimpitzidis, Kakashi, mamatecuba, gioti, nikos21aek, seishirosakura, roulaana, fullon. Παρουσίαση από το μέλος liopyr (copy paste από εδώ):............................ Ξεκινάω από την βάση........................................................................ Επιλογή χαρακτήρων:......................................................................... Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ιδανική επιλογή ηθοποιών για τους συγκεκριμένους ρό-. λους. Σκηνοθετικά η ταινία προσέφερε πολλές καινοτομίες για τα μέσα 90's, με σοκα- ριστικές σκηνές (όπως αυτή ενός νεκρού μωρού που μπουσουλάει ανάποδα σε ένα τα- βάνι), απίθανους παραλληλισμούς (όπως η γνωστή σκηνή της χειρότερης τουαλέτας... στην Σκωτία ή του κόκκινου χαλιού που "βυθίζεται"), ντοπαρισμένες εναλλαγές πλάνων, ωμή-άμεση-μουντή φωτογραφία. Εξ΄ίσου δυνατό χαρτί της ταινίας το σενάριο. Πρα-.. γματικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω διαβάσει ένα βιβλίο, και να βλέπω μετά μία ταινία... βασισμένη σε αυτό να το αφήνει πίσω τόσο πολύ σε όλους τους τομείς. H περιγραφή.. μιας μαύρης πραγματικότητας πλαισιωμένη από άπειρες δόσεις χιούμορ και γεμάτη εύ- στοχες ατάκες. Βάση αυτού μου είναι αδύνατο να την περιγράψω καλύτερα από αυτές, οπότε δε μπορώ παρά να τις καταχραστώ:................................................... Drugs "People think it's all about misery and desperation and death and all that shit, which is not to be ignored, but what they forget is the pleasure of it. Otherwise we wouldn't do it.... After all, we're not fucking stupid. At least, we're not that fucking stupid. Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it".......... Ε, γαμώ την πουτάνα μου, επιτέλους μία ρεαλιστική προσσέγγιση του θέματος. Έχω δει.. ως τώρα σημαδεμένους full of cocaine να γίνονται αλεξίσφαιροι, έχω δει κακούς πρεζά-.. κηδες να γίνονται βιαστές τσοπεράδες, έχω δει σούπερ χορευτές να την πίνουν και την.... άλλη μέρα να είναι πληρωμένοι δολοφόνοι... Όχι, το trainspotting δεν ακολουθεί φαντα-.. σιόπληκτα κλισέ εντυπωσιασμού. Προτιμά μία ωμή περιγραφή αυτού του κόσμου, και τα.. καταφέρνει στο απόλυτο με κάθε λεπτομέρεια................................................. Living like this is a full-time business... Σε έναν κόσμο παραδίπλα θίγεται με έντεχνο τρόπο ο καθως-πρεπεισμός μιας σύγχρονης αποστειρωμένης κοινωνίας, μίας άλλης ( καθημερινότητας, που προβληματίζει μάλλον.. περισσότερο από αυτή του ανθυγειηνού-βρώμικου-περιθωριακού πρεζάκια................. My mother is also a junkie, but socially accepted. ~~~~~~~~~~~ Παρ'όλο που όλοι οι χαρακτήρες της ταινίας σηκώνουν μπόλικο σχολιασμό, θα ξεχωρίσω έναν γιατί είναι ένα κεφάλαιο μόνος του......................................................... Begbie:.............................................................................................. Mία ατάκα μπορεί να τον χαρακτηρίσει απόλυτα:.............................................. He didn't do drugs either. He just did people. Φρενοβλαβής μπαχαλότυπος, η αρχή της καταστροφής. Αλλά τι να κάνεις, είναι φίλος... Μερικές αγαπημένες:............................................................................... Renton: Christ, I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978. Tommy: Very, absolutely fucking radge. "It's me, or Iggy Pop", she says.................. Spud: So what're you gonna do?................................................................ Tommy: Well I paid for the tickets!............................................................ Renton: We would have injected vitamin C if only they had made it illegal!............... SickBoy: For a vegetarian, Rents, you're an evil shot!...................................... OST: Τα ονόματα φτάνουν για να καταλάβει κανείς......................................... Iggy Pop, Lou Reed, Primal Scream,Pulp, New Order, και άλλοι........................... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Μοναδικό αρνητικό γεγονός που μπορώ να εντοπίσω, είναι το superb awesomeness της, που δεν σε αφήνει να προλάβεις να προβληματιστείς στην πρώτη θέαση.................. Αν υπάρχει μία λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη ταινία, μάλλον είναι ο κυνισμός.......................................................................................... ~~~~~~~~~ Επίσης, μια δεύτερη πολύ καλή σύντομη κριτική του μέλους the_end μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Trailer: 46: The Fountain (2006) Η Πηγή της Ζωής (251 βαθμοί) Ψηφίστηκε από: tr3quart1sta, liopyr, seishirosakura, Chrisxxx, Oscar_Mike, Material_Defender_1032, DeadOrganPlayer. Θα δανειστώ την κριτική του μέλους tzinos από το τόπικ της ταινίας (βλέπε σχετικά ποστ: 1ο | 2ο): Η ταινία δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες του. Το Pi ήταν ένα μαθηματικό παρανοϊκό thriller, το requiem ήταν ένα σκληρό και ρεαλιστικό film για drugs και ακόμα και το..... Bellow (δικό του σενάριο, όχι σκηνοθεσία) ήταν ένα καλο suspenfull ghost thriller σε υπο- βρύχιο............................................................................................... Το fountain είναι ένα αλληγορικό ποίημα. Δεν έχει την τυπική δομή μιας ταινίας. Είναι σαν μια απαγγελία με εικόνες. Φαντάζομαι πολλοί όταν το έβλεπαν και δεν ήξεραν τι να περι-. μένουν θα λέγανε τη μαλακία είναι αυτή και θα το παρατούσαν στη μέση. Και εγώ κάπου. στο ενδιάμεσο είμαι, κάπου έλεγα ότι μου αρέσουν οι εικόνες, το βαθύτερο νόημα, τρελαί- νομαι για rachel weisz.... αλλά παράλληλα σαν ταινία δεν με γέμιζε και αισθανόμουν ότι.. το παράκανε με τις αερολογίες, όλη την ώρα να ψιθυρίζει στο δέντρο, να περιμένεις κά-. ποια εξέλιξη κάποια έκρηξη στην ταινία και να μην έρχεται ποτε. Σαν ένας abstract πίνα-. κας, άλλοι τον κοιτάνε και βλέπουνε παπάδες μέσα και άλλοι λένε μαστουρωμένος ήτανε.. και ότι μπογιά βρήκε μπροστά τον πέταξε στον πίνακα......................................... Ήττα μια ταινία, για την αγάπη, τον θάνατο, την απώλεια, το πως αντιμετωπίζεις τον θά- νατο, την ζωή....... Δεν τρελάθηκα, ούτε είδα κάνα αριστούργημα, αλλά κατά βάθος.... μου άρεσε. Rachel weisz και jackman ήταν πολύ καλοί, η rachel ήταν ιδανική για να παί-. ξει την γυναίκα που αγαπάς τόσο που δεν μπορείς να αποχωριστείς.......................... ~~~~~~~~~~ εγώ πάντως το ξανάδα 2η φορά, μιας και το copy που είχα τότε ήταν κάκιστο. Είναι ται- νία που άνετα βλέπετε 2η φορά. Πολλές σκηνές και διάλογοι βγάζουν μεγαλύτερο νόημα, διότι επαναλαμβάνει κάποια πράγματα που λέει σε διαφορετικές σκηνές στην ταινία που.. σου φαίνονται αυθαίρετα όταν το πρωτοβλέπεις................................................ Όλη η ταινία ακροβατεί σε λεπτές ισορροπίες, πχ. το acting μπορείς να το δεις από άρι- στο ως overacting, τα νοήματα από σημαντικά και βαθυστόχαστα ως αερολογίες και..... ψευτοσκεπτικισμούς, μπορεί να σε κατέπληξε ως ταινία αλλά μπορεί και να σε κοιμίσει! Απλά θα πω ότι τη 2η φορά μου άρεσε ακόμα περισσότερο και είμαι πιο κοντά στην άπο- ψη περί σημαντικού έργου τέχνης παρά μιας βαρετής ταινίας. Μόνο που τα χαλάει στο τέ- λος και εκεί είναι που έρχεται το τι θελει να πει ο ποιητής τώρα, μήπως πολυκάπνισε από αυτό το τσιγαράκι το μαύρο;; Αυτό με τον βούδα και τον 1ο πατέρα που του παίζει με το σπαθί ο maya warior και τα λουλούδια που φυτρώνανε στο σώμα, ήταν λίγο too much. Αν έλειπε κάνα 10λεπτο ταινίας με αυτές τις μαλακίες θα ήταν αριστούργημα................... Trailer: 45: V for Vendetta (2006) (253 βαθμοί) IMDb Top 250 #172 Ψηφίστηκε από: BaLsAmoMenos, ANHLIKOS, DeadOrganPlayer, nikos21aek, tr3quart1sta, Kasrith, mamatecuba, SlimData, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ, theok2005, Ntinaras, NemeSis1990, gioti. .......Άλλη μια μεταφορά κόμικ, αυτή τη φορά από τους αδερφούς Γουατσόφσκι (The Matrix), του κόμικ των Άλαν Μουρ και Ντέιβιντ Λόιντ που εκδόθηκε στις αρχές της δεκατίας του '80, και ενώ στην εξουσία της Αγγλίας βρισκόταν η συντηρητική Μάργκαρετ Θάτσερ. Η ιστορία έχει σαν πρωταγωνιστή έναν μασκοφόρο ήρωα, τον V, ο οποίος προσπαθεί να "αφυπνίσει" τους πολίτες μιας μελλοντικής Βρετανίας, οι οποίοι έχουν υποταχθεί χωρίς να το καταλαβαίνουν πλήρως σε έ- να φασιστικό και ολοκληρωτικό καθεστώς, το οποίο χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να διασπείρει τον φόβο και να διατηρεί το καθεστώς αλώβητο. Διαχρονική ιστορία, ίσως πιο καίρια τώρα απ' ό,τι όταν πρωτοκυκλοφόρησε, δίνει βάθος σε μια σκοτεινή ταινία δράσης, και πολιτική αιχμηρότητα τολμηρή για μία ταινία τέτοιου είδους. Πολύ καλή η σκηνοθεσία και ο χειρισμός του κεντρικού ή- ρωα ο οποίος πολύ εύκολα θα μπορούσε να γίνει καρικατούρα, αντ' αυτού προσωποποιεί πολύ πετυχημένα τον διανοούμενο ιδεαλιστή επαναστάτη, που γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι οι συμπο- λίτες του να τολμήσουν να ξεσηκωθούν, αλλά και τι πρέπει να γίνει, όσο οδυνηρό και να είναι. Trailer: 44: The Green Mile (1999) Το Πράσινο Μίλι (261 βαθμοί) IMDb Top 250 #85 Ψηφίστηκε από: Cloud_7, theok2005, PCM, ocSe7en, BaLsAmoMenos, tr3quart1sta, SlimData, demessakis, NemeSis1990, gioti, Kakashi, norita. .......Μεταφορά ενός από τα καλύτερα βιβλία του Στίβεν Κινγκ από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας The Shawsank Redemption, μια ιστορία μιας συγκεκριμένης φυλακής όπου φυλάσσονται οι μελλοθάνατοι, και της μεταφυσικής υπόστασης ενός απ' αυτούς. Πολύ όμορφη και συγκινητική ταινία, με μεγάλο ατού την τέλεια σκιαγράφηση όλων των χαρακτήρων, από τον τεράστιο αλλά αγαθό γίγα- ντα μέχρι τον κακομαθημένο και διαβολικό δεσμοφύλακα που αντλεί ευχαρίστηση από τις εκτελέσεις.. Ύφος και κλίμα παρόμοιο με την άλλη πολύ γνωστή ταινία του σκηνοθέτη Frank Darabont, η συγκεκρι- μένη είναι πιο πολύ παραμύθι και λιγότερο ρεαλιστική, αλλά αυτή είναι και η δύναμή της................ Trailer: 43: Apocalypse Now (1979) Αποκάλυψη Τώρα (273 βαθμοί) IMDb Top 250 #38 Ψηφίστηκε από: fullon, Oscar_Mike, the_end, Kakashi, salamalekum, demessakis, KaizerSoze, ANHLIKOS, bluesattack, crisadoum. .......Ένα αριστούργημα του Κόπολα, η Αποκάλυψη Τώρα ακολουθεί το ταξίδι και την... προσπάθεια ενός λοχαγού να βρει και να δολοφονήσει έναν Συνταγματάρχη ο οποίος αυ- τονομήθηκε και εγκαταστάθηκε με την ομάδα του κάπου στα σύνορα με την Καμπότζη, ό- που λατρεύεται από τους ντόπιους σαν θεός. Μια ταινία που μιλάει για τον πόλεμο χωρίς να είναι πολεμική, και που εξερευνά μαζί με την άγρια φύση της Καμπότζης την αγριότητα και τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ένα από τα καλύτερα φιλμ όλων των εποχών.......... Trailer: 42: The Pianist (2002) Ο Πιανίστας (278 βαθμοί) IMDb Top 250 #52 Ψηφίστηκε από: tr3quart1sta, Chrisxxx, liopyr, bluesattack, gioti, seishirosakura, theok2005, ANHLIKOS, BaLsAmoMenos, Ntinaras. .......Η ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι ακολουθεί την ζωή ενός Πολωνοεβραίου Πιανίστα κατά την επταετία 1938-1945, και τα ιστορικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στο φό- ντο. Εντυπωσιακή κινηματογράφηση του Πολάνσκι σε μία από τις καλύτερες στιγμές του, και με την εξαιρετική η ερμηνεία του Άντριεν Μπρόντι που ερμηνεύει τον Πιανί- στα, η ταινία συμπυκνώνει 7 χρόνια που εκτείνονται από την εξάπλωση των δυνάμε- ων του Χίτλερ, τους διωγμούς και μετέπειτα τους εγκλεισμούς των Εβραίων σε γκέτο, μέχρι τα κρεματόρια και την απελευθέρωση από τους Συμμάχους, βάζοντας σε πρώ- το πλάνο έναν ήρωα που συμπαρασύρεται από τη δίνη των γεγονότων που συμβαίνουν. Trailer: 41: Léon (1994) aka The Professional Λεόν (279 βαθμοί) IMDb Top 250 #34 Ψηφίστηκε από: BaLsAmoMenos, hanzo, nikos21aek, DhZou, ocSe7en, Pitzimpitzidis, Ntinaras, salamalekum, tr3quart1sta, Oscar_Mike, mamatecuba. Trailer: Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2010 από konnak
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 41 το Leon!!?? OOOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
demessakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Στατιστικών συνέχεια: Εμφανίσεις, ανα δεκαετία: 1924 - 1929 : 1 1930 - 1939 : 5 1940 - 1949 : 10 1950 - 1959 : 37 1960 - 1969 : 55 1970 - 1979 : 50 1980 - 1989 : 89 1990 - 1999 : 186 2000 - 2009 : 364 2010 : 16 Αριθμός ταινιών που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα: 813 Αριθμός ταινιών που έχει εμφανιστεί, μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο top250 του IMDb: 132 Το έτος από το οποίο, έχουν εμφανιστεί οι περισσότερες ταινίες μέχρι στιγμής, είναι το 2004, με 45 ταινίες. Ενώ δεν έχουν εμφανιστεί ταινίες, από 15 διαφορετικές χρονιές (από το 1924-2010) με πιο πρόσφατη, το 1951.
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 41 το Leon!!?? OOOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! ψηλά η χαμηλα?
bluesattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ψηλά η χαμηλα? Αφου το εβαλε Νο 1 μαλλον χαμηλα Εβαλα και εγω δυο ταινιουλες στην πενηνταδα Και ειναι και χαμηλα,χαθηκε να μπει ο Πιανιστας 20αδα ?
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει, πιο νορμαλ αυτη τη φορα Με 2 δυσαρεστες εκπληξεις(πολυ χαμηλα η Αποκαλυψη, πολυ ψηλα ο Πιανιστας κατα τη γνωμη μου) και μια ευχαριστη εκπληξη(μαρεσουν πολυ και τα εχω δει αρκετες φορες αλλα οποιοδηποτε starwars καλο θα ηταν να μεινει κατω απο το 40 αν και το empire strikes back θα ειναι πιο πανω, ελπιζω οχι πολυ πιο πανω)
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 πάει και η δεύτερη μου επιλογή (Apocalypse Now) έχει μείνει όμως ακόμα η πρώτη και ελπίζω για την έκπληξη!!!
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μαχαιριά ήταν αυτή η δεκάδα. Περίμενα τουλάχιστον το fountain και τον πιανίστα σε καλύτερες θέσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα