Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι?

Ποιος Κιουμπρικ αγορι μου?

Πας καλα?

Γυρισε καμια σοβαρη ταινια ο Κιουμπης πως τον ελενε να ουμε?

Παιζει δεξι χαφ πανω στον ασβεστη να βγαζει γλυκες σεντρες?

Εμεις ρε φιλε θελουμε Μαικλ Μπει και Τζειμς Καμερον και θα βγαλουμε το Αβαταρ νουμερο 1 στις καρδιες μας για παντα, Αβαταρ Θρησκεια 3D και Συνουσια

Και τι ειναι αυτος ο Κιουμπρικ, επειδη εχει μουσια?Εμεις εχουμε να πουμε Πιτερ Τζακσονα που γυρισε τους Αρχοντες και γουσταραμε

Και τους εσφαζε ολους ο Αραμπορν που πρεπει να ειναι ξαδελφος του Τζεισον Μπορν και ο Πιτερ Τζακσον ειναι ξαδελφος του Τζοσουα Τζακσον απο το Φριντζ που ειναι γαμω τις σειρες και αξιζει για #1 αλλα οι αδελφες θα πανε να ψηφισουν το Λοστ

Οχι φιλε, τι Λιντς και βλακειες, εμεις μονο μια Λιντς ξερουμε, την ομαδαρα που επαιζε ο Ριο ο Φερντιναντ και ο Μαρκ ο Βιντουκα και ο Αλαν Σμιθ. Και μην μας πολυζαλιζεται με Λιντς και τις βλακειες του, επειδη ειχε και καλα δυο γκομενακια μεσα, ε και?

Εχεις δει κατι γκομενακια που εχει ρε ο Μαικ Μπει?Ολοκληρη Μεγκαν Φοξ να πουμε που την εβλεπε ο Οπτιμους Πραιμ και του σηκωνοταν η κεραια

Αυτη ηταν ταινιαρα, με Οπτιμους Πραιμ που ηταν και γαμω τα καρτουν στην τηλεοραση παλια. Ετσι εχω ακουσει βεβαια γιατι ειμαι πολυ μικρος και δεν θυμαμαι και εχω μεγαλωσει με Μπομπ Σφουγγαρακη και Χανα Μοντανα αλλα για να το λεει ο Μπαμπης ο Σουγιας ετσι θαναι γιατι ειναι φοβερη

Και κατι μου λεγανε για την Οδυσσεια του Διαστηματος οτι ηταν καλο αλλα εγω ο βλακας το ειπα στην καθηγητρια οτι το Νο1 ειναι η Ιλιαδα και το Νο2 η Οδυσσεια και πως υπαρχει και το sequel η Οδυσσεια του Διαστηματος του Ομηρου και πρεπει να ειναι το καλυτερο απο τα τρια αλλα αυτη μου ελεγε οτι ειμαι βλακας και εγω της ειπα οτι οποιος δεν πηδαει γαυρος ειναι ρε

ΥΓ. Εγω τα ελεγα και καποια ζωα δεν με πιστευανε. Τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα

πες τα KaizerSoze να αγιάσει το στόμα σου!

πολύ ξενέρα αυτή η δεκάδα...

Mulholland Dr

The Departed

Das Leben der Anderen

Snatch

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

ούτε καν στην πενηντάδα...:shock:

και πιο πολύ ξενερώνω στην ιδέα του τι ταινίες θα δω με μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτές... :-(

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, έχουμε ακόμα Clockwork Orange, Apocalypse Now, Donnie Darko, Pulp Fiction, Full Metal Jacket και μερικές ακόμα να σώσουν την κατάσταση.

θα μου πεις "ρε oscar ο καθένας ψήφισε για την πάρτη του ότι νόμιζε καλύτερο, μην μας τα ζαλίζεις..."

ok, δίκιο έχετε, αλλα έφυγαν πολλές μαζεμένες και μου έπεσε λίγο βαρύ:cry:

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ξενέρα δεν βγήκαν ούτε καν στην 50άδα.Βγήκαν 51-60!

Ρε την παλεύετε;Για 5-10 θέσεις κολλάτε;;Ένας ακόμη αν ψήφιζε μπορεί να έβγαιναν και πιο πάνω.Δεν έχουν νόημα οι θέσεις.Τις ταινίες έχει νόημα να θυμηθούμε.Εγώ για να σας πω την αλήθεια περισσότερο κοιτάω πλήθος ψήφων παρά πόντους και θέση.Αν μια ταινία την ψήφισαν 15 άτομα και βγήκε 60 και μια άλλη την ψήφισαν 4 άτομα με 50αρια που λέει ο λόγος και βγήκε 50 δεν μου λέει κάτι.

Δημοσ.
Μονο θα ηθελα την πρωτια να παρει φυσικα αυτος με την τρισμεγιστη ερμηνεια, που αρνηθηκε να παραλαβει το οσκαρ που κερδισε για αυτην!

Και'γω αυτον εχω στο #2 μου

Ρε Κάιζερ, μήπως υπερβάλλεις λίγο ρε αγόρι μου;

Και λιγα λεω για να μην με κανουν ban.

Ετσι οπως τα καναμε, τωρα πρεπει κανονικα να βγει #1 το Αβαταρ και #2 ο Αρχοντας και ευτυχως που δεν εχουν βγει τα Στρουμφακια 3d γιατι θα πηγαιναν στο #3.

Και θα σκασει το DD στο #% ξερω γω επειδη ειναι "φοβερη ταινια για ταξιδια στο χρονο"

Δημοσ.

Αυτες που με χάλασαν επειδή έφυγαν νωρις ειναι οι:

THE ELEPHANT MAN (νούμερο 1 μου)

The Shining

The Untouchables

Psycho

Stalker

Das Experiment

Mare adentro

The White Ribbon

Raging Bull

Citizen Kane

The Lives of Others

Life of Brian

Lebanon

Εχω χάσει και άλλες, αλλα αυτες θα ήθελα να τις δω πιο πάνω στη λίστα.

Δημοσ.

Έχουν φύγει πολλές καλές αλλά έχουν μείνει και πολλές καλές μέσα ακόμα...

Δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι..

Κι εγώ θα ήθελα να δω το #1 μου στο... #1 :-D αλλά δεν το βλέπω πιθανό..

Και ήδη 4 από το top ten είναι έξω..

Πάντως ταινία που την έχουν ψηφίσει 7-8-10 άτομα και παραπάνω από τους σχεδόν 50 δε μπορείς να πεις ότι δεν αξίζει τη θέση της...

Δημοσ.
Αυτες που με χάλασαν επειδή έφυγαν νωρις ειναι οι:

THE ELEPHANT MAN (νούμερο 1 μου)

The Shining

The Untouchables

Psycho

Stalker

Das Experiment

Mare adentro

The White Ribbon

Raging Bull

Citizen Kane

The Lives of Others

Life of Brian

Lebanon

Εχω χάσει και άλλες, αλλα αυτες θα ήθελα να τις δω πιο πάνω στη λίστα.

απο αυτες εχω δει μονο das experiment,the shining,the untouchables:shock:

εχω μεινει πισω,θα παρει φωτια το torrent

Δημοσ.

Ρε παιδιά λέτε και ξαναλέτε για το Avatar...συγγνώμη που θα το μάθετε από εμένα αλλά το Avatar έχει βγεί προ πολλού έξω.

104 Avatar (2009), IMDb Top 250 #122 (129 βαθμοί)

ps. Ίσως τελικά δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν πρώτα οι ταινίες που βγαίνουν εκτός τοπ100 γιατί έτσι χάνεται λίγο το σασπένς....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...