Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ολοκληρη Μεγκαν Φοξ να πουμε που την εβλεπε ο Οπτιμους Πραιμ και του σηκωνοταν η κεραια

Αξια ανεκτιμητη :lol:

Konnak βαλε και "αλλα mulholland dr" να γραψει περισοτερα :lol:

ps - Στα σοβαρα τωρα, καιζερ ο μεσος ορος ηλικιας των ανθρωπων που ψηφισαν ειναι αρκετα μικρος, λογικο ειναι.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' όλα μου κανε εντύπωση το sin city (το οποίο νόμιζα και είχα ψηφίσει αλλα πήγε και αυτό στα ξεχασμένα) και οι καπνισμένες κάννες. Την αμελί για τους λόγους που είπε ο κοννακ εκεί την περίμενα. Πάντως είναι απίστευτη η μουσική της, της δίνει μεγάλο ατού. Και μου άρεση η περιγραφή του φίλου..."...τρεχάλα σε πίνακα ζωγραφικής.."

Δημοσ.

Ειναι ολες σωστες οι επιλογες

Μπραβο μας και συγχαρητηρια

Αξιζουν ολα τον κοπο και ανυπομονω για το #1

Κλαπ-κλαπ, χειροκροτω με την ελπιδα να δω αυτο το μηνυμα και αυριο

Δημοσ.

ΡΕ παιδια πειτε μου σοβαρα ... θεωρειτε λογικο το αμελι να εχει περιπου την ιδια θεση με το TERMINATOR 2 :shock::shock: !!!!!

Σκεφτειτε μονο οτι μετα απο 20 χρονια το αμελι δε θα το ξερει κανεις ενω το Terminator και θα το ξερουν ολοι αλλα και θα θελουν να το δουν αλλα και οι παλιοι θα θελουν να το ξανα δουν !!!!

Δημοσ.

Ναι ειναι απολυτα λογικο.

Ελπιζω να μην δω κανα Κιουμπρικ στις ψηλοτερες θεσεις γιατι βαριεμαι.

Ελα ρε Τζειμς Καμερον με το Αβαταρ να τα σαρωσεις ολα

Δημοσ.
ΡΕ παιδια πειτε μου σοβαρα ... θεωρειτε λογικο το αμελι να εχει περιπου την ιδια θεση με το TERMINATOR 2 :shock::shock: !!!!!

Σκεφτειτε μονο οτι μετα απο 20 χρονια το αμελι δε θα το ξερει κανεις ενω το Terminator και θα το ξερουν ολοι αλλα και θα θελουν να το δουν αλλα και οι παλιοι θα θελουν να το ξανα δουν !!!!

ειρωνικό το μήνυμα ή έμπλεξες τους τίτλους τώρα? :rolleyes:

Δημοσ.
ειρωνικό το μήνυμα ή έμπλεξες τους τίτλους τώρα? :rolleyes:

σωστα τα εγραψε

---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

Ναι ειναι απολυτα λογικο.

Ελπιζω να μην δω κανα Κιουμπρικ στις ψηλοτερες θεσεις γιατι βαριεμαι.

Ελα ρε Τζειμς Καμερον με το Αβαταρ να τα σαρωσεις ολα

εχω κλασει στο γελιο:lol:

Δημοσ.
Τι?

Ποιος Κιουμπρικ αγορι μου?

Πας καλα?

Γυρισε καμια σοβαρη ταινια ο Κιουμπης πως τον ελενε να ουμε?

Παιζει δεξι χαφ πανω στον ασβεστη να βγαζει γλυκες σεντρες?

Εμεις ρε φιλε θελουμε Μαικλ Μπει και Τζειμς Καμερον και θα βγαλουμε το Αβαταρ νουμερο 1 στις καρδιες μας για παντα, Αβαταρ Θρησκεια 3D και Συνουσια

Και τι ειναι αυτος ο Κιουμπρικ, επειδη εχει μουσια?Εμεις εχουμε να πουμε Πιτερ Τζακσονα που γυρισε τους Αρχοντες και γουσταραμε

Και τους εσφαζε ολους ο Αραμπορν που πρεπει να ειναι ξαδελφος του Τζεισον Μπορν και ο Πιτερ Τζακσον ειναι ξαδελφος του Τζοσουα Τζακσον απο το Φριντζ που ειναι γαμω τις σειρες και αξιζει για #1 αλλα οι αδελφες θα πανε να ψηφισουν το Λοστ

Οχι φιλε, τι Λιντς και βλακειες, εμεις μονο μια Λιντς ξερουμε, την ομαδαρα που επαιζε ο Ριο ο Φερντιναντ και ο Μαρκ ο Βιντουκα και ο Αλαν Σμιθ. Και μην μας πολυζαλιζεται με Λιντς και τις βλακειες του, επειδη ειχε και καλα δυο γκομενακια μεσα, ε και?

Εχεις δει κατι γκομενακια που εχει ρε ο Μαικ Μπει?Ολοκληρη Μεγκαν Φοξ να πουμε που την εβλεπε ο Οπτιμους Πραιμ και του σηκωνοταν η κεραια

Αυτη ηταν ταινιαρα, με Οπτιμους Πραιμ που ηταν και γαμω τα καρτουν στην τηλεοραση παλια. Ετσι εχω ακουσει βεβαια γιατι ειμαι πολυ μικρος και δεν θυμαμαι και εχω μεγαλωσει με Μπομπ Σφουγγαρακη και Χανα Μοντανα αλλα για να το λεει ο Μπαμπης ο Σουγιας ετσι θαναι γιατι ειναι φοβερη

Και κατι μου λεγανε για την Οδυσσεια του Διαστηματος οτι ηταν καλο αλλα εγω ο βλακας το ειπα στην καθηγητρια οτι το Νο1 ειναι η Ιλιαδα και το Νο2 η Οδυσσεια και πως υπαρχει και το sequel η Οδυσσεια του Διαστηματος του Ομηρου και πρεπει να ειναι το καλυτερο απο τα τρια αλλα αυτη μου ελεγε οτι ειμαι βλακας και εγω της ειπα οτι οποιος δεν πηδαει γαυρος ειναι ρε

ΥΓ. Εγω τα ελεγα και καποια ζωα δεν με πιστευανε. Τωρα θα με πιστεψουν και τα ζωα

Τώρα εσύ κάτι αστείο λες με όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά αλλά δεν σκαμπάζω γρι απο ποδόσφαιρο. Anyway.

Ετσι και δω Κάμερον στην 10αδα πάντως δεν ξέρω... ... ...

Δημοσ.
Τι?

Ποιος Κιουμπρικ αγορι μου?

Πας καλα?

Γυρισε καμια σοβαρη ταινια ο Κιουμπης πως τον ελενε να ουμε?

Παιζει δεξι χαφ πανω στον ασβεστη να βγαζει γλυκες σεντρες?

ρε μαλάκα μέχρι εδώ ψάρωσα τελείως! λεώ ντάξει πάει το χασε.. Μετά μπήκα στο νόημα... ουφ..

---------- Προσθήκη στις 01:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:44 ----------

oups.. το μαλάκα τελείως φιλικά ε.. έτσι βγήκε η φράση

Δημοσ.

Γιατι ειναι λογικο να ειναι ο I'll be back (part 2)* 250 θεσεις πανω απο την ηθοποιαρα τον Μπαρτ Λανκαστερ , την αλλη ηθοποιαρα τον Σπενσερ Τρεισι και την φοβερη ερμηνεια του Μοντγκομερι Κλίφτ στη Δικη της Νυρεμβεργης ? :X:X:lol:

* Και ας τον γουσταρω και εγω τρελα.

ps.Oυτε ενας δεν ειναι φαν του πανμεγιστου Τζεημς Μποντ ? Δηλαδη καλα που προλαβα και εβαλα ενα εργο :P

Δημοσ.

Ειμαστε στην 50δα απο εδω και περα και παιζω με 25 ταινιες πανω κατω.

Με ποια σειρα θα τις δω δεν με νοιαζει και πολυ! Μονο θα ηθελα την πρωτια να παρει φυσικα αυτος με την τρισμεγιστη ερμηνεια, που αρνηθηκε να παραλαβει το οσκαρ που κερδισε για αυτην!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...