Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 αν θυμαμαι καλα το πρωτο ειναι πιο πολυ θριλλερ και το δευτερο πιο πολυ περιπετεια...
SlimData Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εμένα μου αρέσει να τα βλέπω σαν ένα... Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ
billvwrulez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλα ετσι το βλεπω και εγω σαν ενα απλα η 2 μου αρεσε πιο πολυ.... !!! ειδικα οταν την ειχα δει μικρος .... ειχα μεινει αφωνος... τεσπα οτι και να πεις για το alien ειναι λιγο... μπορει να μην θεωρειται ποιοτικη αλλα για μενα ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου ... Για μενα η 64 θεση ειναι πολυ μικρη ....
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Aπο ποια αποψη μπορει καποιος να θεωρησει το Alien μη-ποιοτικο? Ειναι αλλο το "Καλως ή κακως καποιοι θεωρουν καποιες πιο mainstream ταινιες πιο ποιοτικες" και αλλο το Alien δεν ειναι ποιοτικο
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 απλα εχει επικρατησει το οτι οποια ταινια κανει μεγαλες εισπραξεις η ειναι μακελειοκαγκουροαμερικανια σπανια ειναι και ποιοτικη... ο κανονας ισχυει,αλλα το αλιεν ειναι εξαιρεση
billvwrulez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 απλα εχει επικρατησει το οτι οποια ταινια κανει μεγαλες εισπραξεις η ειναι μακελειοκαγκουροαμερικανια σπανια ειναι και ποιοτικη...ο κανονας ισχυει,αλλα το αλιεν ειναι εξαιρεση Συμφωνω τουλ εχει μεινει το PREDATOR μεσα.... ελπιζω να φτασει ψηλα αλλιως θα ξενερωσω ...
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 δεν ειναι μονο το predator ειναι και το επικοτατο T2... αλλα φοβαμαι μη πεταχτει καμια πορδη του στυλ transmoufes 5 η επιστροφη του βασιλια των βαμπιρ
KaizerSoze Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 δεν ειναι μονο το predatorειναι και το επικοτατο T2... Τωρα κατι κανουμε... Για ποιο λογο δεν βγαινει ταινια Πρεντατορ εναντιον Τερμινειτορ ειπαμε?
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τωρα κατι κανουμε...Για ποιο λογο δεν βγαινει ταινια Πρεντατορ εναντιον Τερμινειτορ ειπαμε? says who? [ame] [/ame] δες το,ο τυπος ειναι καλυτερος ερασιτεχνης μοντερ και σκηνοθετης που υπαρχει
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον από οτι φαίνεται το Freddy vs Jason είναι ακόμα μέσα...κάτι είναι κι αυτό. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από DeadOrganPlayer
hanzo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 says who? δες το,ο τυπος ειναι καλυτερος ερασιτεχνης μοντερ και σκηνοθετης που υπαρχει Τι έκανε ρε το άτομο
konnak Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Σε λίγο έρχεται το 60-51. Συμμετέχουν δύο σκηνοθέτες με δύο ταινίες ο καθένας, και παρακαλώ τον Κάιζερ να παρακολουθεί, προβλέπω τρελό χώσιμο, lol.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οχι μαλακα, οχι. Σοβαρα μιλαω, αν ειναι μεσα το Mulholland απλα μην το ποσταρεις, προσπερνα το. Σοβαρα, αν ο Λιντς δεν ειναι τιμης ενεκεν 10αδα εστω και με το Dune-που λεει ο λογος-ενταξει, ας το κλεισουμε το μαγαζι γιατι προφανως το πιο σημαντικο στον κοσμο ειναι οτι δεν βαλανε τον Τομ Μπομπαντιλ πως σκατα τον λεγανε αυτοι που κραζανε. Δημοκρατια και @@, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα. Απλα προσπερνα το γιατι θα το πω στον Π.Α.ΝΤΕ.ΛΗ. και την εβαψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα