Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει το πείραμα, πάει και ο Μπάρτον σε νορμάλ θέση νομίζω και τα δυο.

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ούτε εγώ έχω δει ακόμα το Seventh Seal.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει το πείραμα, πάει και ο Μπάρτον σε νορμάλ θέση νομίζω και τα δυο.

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ούτε εγώ έχω δει ακόμα το Seventh Seal.

Δημοσ.

Το εντελως ΚΟΥΦΟ ειναι, οτι μολις πριν 3-4 ωρες, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ειδα για 1η φορα το Αλιεν(1979) :P

Δημοσ.

Το εντελως ΚΟΥΦΟ ειναι, οτι μολις πριν 3-4 ωρες, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ειδα για 1η φορα το Αλιεν(1979) :P

Δημοσ.
Ζητησα απο το θειο να μου στειλει ASAP το The Seventh Seal

:lol:

μια απ τα ίδια, μέρχι στιγμής πάμε πολύ καλά πιστεύω!

θα έχει ενδιαφέρον να γίνει πάλι αυτό μετά από κάνα χρόνο+

και να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα τότε, που λίγο/πολύ όλοι θα έχουμε δει ταινίες από το top 100 που δεν γνωρίζαμε πριν!

συγχαρητήρια ξανά στον konnak για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα!:-)

Δημοσ.
Ζητησα απο το θειο να μου στειλει ASAP το The Seventh Seal

:lol:

μια απ τα ίδια, μέρχι στιγμής πάμε πολύ καλά πιστεύω!

και να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα τότε, που λίγο/πολύ όλοι θα έχουμε δει ταινίες από το top 100 που δεν γνωρίζαμε πριν!

συγχαρητήρια ξανά στον konnak για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα!:-)

Δημοσ.

Ευχάριστη έκπληξη ο βασιλιάς, που τον είχα ξεχάσει εντελώς!

Για να αναφερθώ κι εγώ με την σειρά μου στην 7η σφραγίδα, είχα κάποτε την ευκαιρία να την δω, αλλά κατά κάποιο τρόπο, με απέφυγε.

ΥΓ. konnak, αν γίνεται, διέγραψέ με από την λίστα των ατόμων που ψήφισαν το Aliens (1986). Ευχαριστώ. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις.

Δημοσ.

Ευχάριστη έκπληξη ο βασιλιάς, που τον είχα ξεχάσει εντελώς!

Για να αναφερθώ κι εγώ με την σειρά μου στην 7η σφραγίδα, είχα κάποτε την ευκαιρία να την δω, αλλά κατά κάποιο τρόπο, με απέφυγε.

ΥΓ. konnak, αν γίνεται, διέγραψέ με από την λίστα των ατόμων που ψήφισαν το Aliens (1986). Ευχαριστώ. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις.

Δημοσ.

Σιγουρα ομως... Δεν παιζει να χουμε ιδια αποτελεσματα ετσι και ξανα γινει τοπ 100 :P

Δημοσ.

Σιγουρα ομως... Δεν παιζει να χουμε ιδια αποτελεσματα ετσι και ξανα γινει τοπ 100 :P

Δημοσ.

Πολυ μεγαλες ταινιες εξω και σε αυτο το σετ ..:-(

Η εβδομη σφαγιδα (λινκ-παρουσιαση εξαιρετικη ) , το Ψυχω...αλλα και πολυαγαπημενες παριπετειες ,Αλιεν ,Επιστροφη στο μελλον (καψιμο η σκηνη που ροκαρει ο Μαρτυ απο το.. μελλον :-D)

Απιστευτη και η δουλεια του Konnak :-(

Eπιστροφη στην καταμετρηση και στην νεα μαχαιρια που θα μας δωσει..:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...