Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

151 The Edukators aka Die Fetten Jahre Sind Vorbei (2004)

Ιδιαιτερα ευχαριστη εκπληξη οταν το χα δει τυχαια...ποια θηρια το ξεθαψαν?

Ο Woody εχει καταποντιστει ή μου φαινεται? (στην 4η φορα που χαζευα τη λιστα ειδα οτι εφυγε και το Deconstructing :-( )

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μe :-) Όντως πολύ ωραια ταινία και μένα μου το προτειναν πριν λίγο καιρό αλλιώς δεν θα το είχα παρει χαμπάρι.

Δημοσ.

Δυστυχώς ναι. Όλα μείναν εκτός (Annie Hall, Manhattan, Deconstructing Harry ψήφισα εγώ, νομίζω ψηφίστηκε και το Match Point).

Δημοσ.

Το The Edukators ξεχασα να το ψηφισω οπως και το Joyeux Noël (και εδω παιζει ο Bruhl). Δεν ξεχασα το Goobye Lenin ομως αν και δεν τα πηγε πολυ καλα δυστυχως. Βεβαια του εδωσα και λιγους ψηφους γαμωτο. Τωρα που το σκεφτομαι μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο αλλες ταινιες που τις εβαλα ψηλοτερα.

Δημοσ.
Χμμ, όχι, θεωρούσα ότι το wow factor δρα για λίγες μέρες, όχι για ολόκληρα χρόνια! Αν εγώ μπορώ να ξεπεράσω το Inception και ψύχραιμα να μην το βάλω καν στο Top 50 μου, γιατί εν τέλει ήταν τέλειο, αλλά για παρακάτω, θεωρούσα ότι το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άλλοι.

πιστεύω πως τα τελικά αποτελέσματα θα δείξουν ότι θα πλειοψηφίσουν οι ταινίες των τελευταίων ετών. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ζήσαμε τη χρυσή δεκαετία του σινεμά βέβαια ;) δεν εννοούσα wow factor μάλλον ...

---------- Προσθήκη στις 18:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ----------

Το The Edukators ξεχασα να το ψηφισω οπως και το Joyeux Noël (και εδω παιζει ο Bruhl). Δεν ξεχασα το Goobye Lenin ομως αν και δεν τα πηγε πολυ καλα δυστυχως. Βεβαια του εδωσα και λιγους ψηφους γαμωτο. Τωρα που το σκεφτομαι μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο αλλες ταινιες που τις εβαλα ψηλοτερα.

;) my thoughts exactly!

Δημοσ.

Θα έχουμε πολλές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας όχι εξαιτίας του wow factor αλλά γιατί υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι μικροί σε ηλικία που δεν έχουν δει παλιότερες ταινίες. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει συγκεντρωτισμός των ψήφων τους στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αντιθέτως με των μεγαλυτέρων που διασπώνται σε περισσότερες δεκαετίες. Συνέπεια του παραπάνω φαινομένου είναι η αποδυνάμωση ιστορικών ταινιών και αντιθέτως η ενδυνάμωση κάποιων αστείων ταινιών (βλέπε A-TEam, Resident Evil κτλ) αλλά και πολύ καλών ταινιών που όμως έιναι πρόσφατες (βλ. Inception, Dark Knight κτλ). Αυτή είναι η άποψή μου για το θέμα που έχει προκύψει.

Δημοσ.
η ενδυνάμωση κάποιων αστείων ταινιών (βλέπε A-TEam, Resident Evil κτλ)

Fail, δυο αδέρφια ήταν που ρίχναν 50άρια και 47άρια.;)

Δημοσ.

Καθόλου fail, ακόμα κι αυτοί οι πόντοι ενδυνάμωση είναι για τις συγκεκριμένες ταινίες. ΑΝ δε κάνω λάθος βρέθηκαν πολυ πιο πάνω από άλλες πολύ "καλύτερες" ταινίες.

Δημοσ.
151 The Edukators aka Die Fetten Jahre Sind Vorbei (2004)

Ιδιαιτερα ευχαριστη εκπληξη οταν το χα δει τυχαια...ποια θηρια το ξεθαψαν?

Ο Woody εχει καταποντιστει ή μου φαινεται? (στην 4η φορα που χαζευα τη λιστα ειδα οτι εφυγε και το Deconstructing :-( )

ειναι ταινιαρα, ειδικα στο τελος εμεινα μαλακας! δεν εχω φυλαξει τη λιστα αλλα ηταν μεσα στη δεκαδα

Δημοσ.
Fail, δυο αδέρφια ήταν που ρίχναν 50άρια και 47άρια.;)

It was me and my brother who did that

Κρίμα ρε γαμώτο που δεν μπήκε το A-Team στο top 100 .:mad::mad::mad::mad:

Είναι γαμ*τη ταινιούλα.

Δημοσ.

It was me and my brother who did that

Κρίμα ρε γαμώτο που δεν μπήκε το A-Team στο top 100 .:mad::mad::mad::mad:

Αχιλλέα σε καταλαβάινω..κουράγιο ρε φίλε...μπόρα είναι θα περάσει...να δεις μου σε λίγα χρόνια θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε!

Δημοσ.

Σκίρτισε η καρδιά μου όταν παρατήρησα ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το le grand bleu

πραγματικά θα ενθουσιαστώ αν το δω έστω και στην 70η θέση.

Εκτός κι αν δεν το βλέπω ρε μαμωτη μου ... δύο φορές τα διάβασα... πραγματικά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό .

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Πολύ καλό για να είναι αληθινό :-)

145 The Big Blue aka Le Grand Bleu (1988)

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: γαμω την γκαβομάρα μου ... και τα πέρασα και δύο φορές να φανταστείς ...έστω και το 145 κάτι είναι :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...