Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπαινουμε σε ζορικα μονοπατια

Ανεβαινουμε σιγα-σιγα και αρχιζουν, κατα τη γνωμη μου, να εμφανιζονται οι πρωτες ταινιες που ειναι καπως παραλογα ψηλα (παροτι θεωρητικα ειμαστε στον πατο της 100αδας ακομα)

Βασικα μπαινουμε στην πολυ δυσκολη ζωνη 80-40 οπου αναμενεται να δουμε πολλες ταινιες, ειδικα τελευταιων ετων, που θα προκαλεσουν κουβεντα γιατι αν για κατω απο την 80 ολοι ειναι στα τετοια τους, και πανω απο τη 40 ειναι πασιφανες αν μια ταινια αξιζει, δεν πα να την εχει ψηφισει ολο το φορουμ, εκει στο 80-40 θα υπαρχουν αρκετες που δεν θα μπορουμε να πουμε σιγουρα ούτε αν αξιζουν ούτε όχι

Δημοσ.

Συμφωνώ, έχω κι ένα λόγο παραπάνω ξέροντας όλη την κατάταξη. :P Το 80-40 (μη σου πω και 30) θα είναι πολύ flamable.;)

Α, κάποια στιγμή είπα αν κάποιος θέλει να γράψει παρουσίαση της 1ης ταινίας του (που έχει διαπιστώσει ότι συμμετέχει ακόμα - αφού δεν έχει κοπεί και δεν έχει εμφανιστεί και στο μέχρι τώρα Top 100-71). Έχω πάρει κάποια PM για ταινίες από κάποια μέλη, και επειδή μου άρεσε η ιδέα να συμμετέχουμε πολλοί στην παρουσίαση, το επεκτείνω:

Όλοι περίπου έχετε κάνει μια σούμα ποιες ταινίες σας συνεχίζουν ακόμα. Αν δεν βαριέστε μπορείτε να γράψετε παρουσίαση για κάποια/κάποιες από αυτές που ψηφίσατε ψηλά, και να μου τη στείλετε για να την βάλω όταν εμφανιστεί. Έτσι και βοηθάτε λίγο να το πάμε πιο γρήγορα μέχρι το Top 20, και γίνεται πιο ωραίο και αλληλεπιδραστικό το concept της παρουσίασης. Χώρια ότι πραγματικά για κάποιες ταινίες μου ρχεται να γράψω έκθεση (πχ. 12 Angry Men) και για κάποιες δε μου ρχεται τίποτα πέρα από κλισεδιάρικες περιλήψεις - κάποιος που είναι από τις αγαπημένες του σίγουρα θα βρει να πει περισσότερα.

Δημοσ.

Eγω νομίζω ότι πάνω από το 40 θα μπουν ταινίες που δεν αξίζουν μια γιατι μπορεί να της ψηφισαν όλοι έστω και λίγους βαθμούς και κάποιοι να της εδωσαν πολλούς. Two Towers, sherlock holms ξερωγω κλπ.. :-(

Κοννακ και διπλες - τριπλες κριτικες να παρεις από μια ταινια βαλτες όλες! εχει ενδιαφέρον να εχουμε την άποψη του καθενος και το λόγο που ψηφισε μια ταινια!

Πιο πάνω εβαλα μια μικρη παρουσιαση του Wall-E που κακώς δεν εχεις δει!!!

Δημοσ.

Ναι, έτσι το χω σκεφτεί, ό,τι μου στέλνετε θα μπαίνει. Για μία ταινία να γράψει ο καθένας θα γίνει ωραία δουλειά. Απλά μη μου στείλετε 10 άτομα για το Νονό πχ. Στις λιγότερο φαβορί που είναι ακόμα μέσα είναι το θέμα.

Λέτε να βάλουμε τη δυνατότητα και για αρνητικές κριτικές; :devil:

Δημοσ.

Λέτε να βάλουμε τη δυνατότητα και για αρνητικές κριτικές; :devil:

ψηφίζω: NAI! :devil:

υπόψην βέβαια ότι ένα...90% της λίστας μου είναι εκτός 100δας.:P

Δημοσ.
ψηφίζω: NAI! :devil:

υπόψην βέβαια ότι ένα...90% της λίστας μου είναι εκτός 100δας.:P

αποκλείεται να' χεις περισσότερες απ΄τις δικές μου :lol:

απ΄όσα διαβάζω εδώ καταλήγω ότι θα είχε ενδιαφέρον αν είχαμε αποκλείσει την τελευταία δεκαετία. δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κρίνει μια ταινία όταν την έχει δει πρόσφατα. konnak σου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό να το προτείνεις?

Δημοσ.
Eγω νομίζω ότι πάνω από το 40 θα μπουν ταινίες που δεν αξίζουν μια γιατι μπορεί να της ψηφισαν όλοι έστω και λίγους βαθμούς και κάποιοι να της εδωσαν πολλούς. Two Towers, sherlock holms ξερωγω κλπ.. :-(

Το θεμα ειναι οτι αν δεις ας πουμε κανα The Return of The King στο Νο5 και κανα Χαρι Ποτερ στο 7, οκ, ενταξει, προφανως ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ψηφισαν, με τι κριτηρια και κυριως ποσο λαθος ειναι σε ορισμενα θεματα η ισονομια

Αλλα αν δεις το...ποιο να σου πω...το Ματριξ στο 25 ή και παραπανω, παροτι για μενα δεν ειναι για εκει, σιγουρα θα υπαρξουν πολυ σοβαρα επιχειρηματα στο γιατι το Ματριξ ανηκει στις 25 σημαντικοτερες ταινιες του Κινηματογραφου.

Οπως επισης αν δεις τον Πολιτη Κειν κατω απο το 10 θα εχουμε επιχειρηματα εμεις :-) που θα το υποστηριζουμε αυτο

Δημοσ.
απ΄όσα διαβάζω εδώ καταλήγω ότι θα είχε ενδιαφέρον αν είχαμε αποκλείσει την τελευταία δεκαετία. δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κρίνει μια ταινία όταν την έχει δει πρόσφατα. konnak σου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό να το προτείνεις?

Χμμ, όχι, θεωρούσα ότι το wow factor δρα για λίγες μέρες, όχι για ολόκληρα χρόνια! Αν εγώ μπορώ να ξεπεράσω το Inception και ψύχραιμα να μην το βάλω καν στο Top 50 μου, γιατί εν τέλει ήταν τέλειο, αλλά για παρακάτω, θεωρούσα ότι το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άλλοι.

Οπως επισης αν δεις τον Πολιτη Κειν κατω απο το 10 θα εχουμε επιχειρηματα εμεις :-) που θα το υποστηριζουμε αυτο

Δεν ξέρω αν το πήρες πρέφα:

---------- Πήραν 60 βαθμούς: ----------

230 Citizen Kane (1941), IMDb Top 250 #37

Το ψηφίσαμε μόνο εγώ και ο ANHLIKOS.

Δημοσ.

Εμπαιγμός - Αδικία! :-D

Περα απο τον χαβαλέ. Αυτο ειναι ουσιαστικά το ωραίο. Να ψηφίζουμε τις ταινίες που σε εμας άρεσαν και οχι ξερω γω, την υπέρτατη ταινία ολων των εποχών γυρίζοντας σε μονόπλανο την αποσύνθεση του αρουραίου...

Δημοσ.
αποκλείεται να' χεις περισσότερες απ΄τις δικές μου :lol:

το χα σκεφτει κι εγω αυτο

και ιδιαιτερα για 2ετια αν οχι 5ετια η 10ετια...

δεν θα αντεξω να δω dark knight,transformers και Inception σε 20αδα...:devil:

αλλα δε θα αντεξω αν δε δω το

prestige

ψηλα...:cry:

Δημοσ.

Δεν το είπα επικριτικά, ούτε το ψήφισα επειδή και καλά θεωρείται από πολλούς η καλύτερα ταινία ever. Η αλήθεια είναι ότι το πρωτοείδα σχετικά μικρός (γύρω στα 18) και πάραυτα μου άρεσε πάρα πολύ. Από τότε το έχω ξαναδεί και το ψήφισα με όλη μου την καρδιά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι σε πολλούς δε θα άρεσε - ή, πιθανότατα, δεν το έχουν δει καν.

Απλά το ανέφερα μήπως ο Κάιζερ θεωρεί ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί.

Δημοσ.

δεν θα αντεξω να δω dark knight,σε 20αδα...:devil:

Ελα, εντάξει, αυτοκτόνα μόνος σου γιατί σε βλέπω γυμνο και δεμένο σε rollercoaster, να σε ψαχουλευουν νανοι και να περνας μεσα απο παραμορφωτικούς καθρεφτες πριν τρελαθεις τελειως.

There are these two guys in an asylum....

Δημοσ.
Δεν το είπα επικριτικά, ούτε το ψήφισα επειδή και καλά θεωρείται από πολλούς η καλύτερα ταινία ever. Η αλήθεια είναι ότι το πρωτοείδα σχετικά μικρός (γύρω στα 18) και πάραυτα μου άρεσε πάρα πολύ. Από τότε το έχω ξαναδεί και το ψήφισα με όλη μου την καρδιά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι σε πολλούς δε θα άρεσε - ή, πιθανότατα, δεν το έχουν δει καν.

Απλά το ανέφερα μήπως ο Κάιζερ θεωρεί ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί.

Ναι ρε συ, δεν το πήρα ετσι. Απλα το εμπαιγμός αδικία, ηταν χιούμορ στην μη υποστήριξη της δικής μας ψήφου.

Στα υπόλοιπα ήθελα να πω, γιατί του Σελερς και αυτο το θεμα σου, εξαρχής τα βρίσκω τρομερά ενδιαφέροντα.

Επειδή, καποιοι άγνωστοι τυποι μεταξύ τους επιλέγουν τις αγαπημένες τους ταινιες οι οποίες για τους χ-ψ λογους τους σημάδεψαν-εντυπωσίασαν - απλα αρεσαν. Χωρις να κάνουμε διαγωνισμό κουλτουροσύνης :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...