Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε κάθε 5 που μπαίνουν και μια ταινία αρχίζει το κατέβασμα!Καλά πάμε!:-D

εσύ λοιπόν είσαι ο 192.0.2.45 ;

πλακίτσα φυσικά :X

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειμαι βεβαιος οτι ό,τι βαθμολογια και να είχε η ταινία, θα την εβρησκες σιγουρα σε καποιο σημειο μεσα στο χαος των αριθμών του Π.

εννοείται! :-> (αλλα αυτό ήταν ωραίο γιατί ήταν τα αμέσως επόμενα ψηφία απο το διαδεδομένο π (3,14))

Χα το τιμησα με 2 πονταλάκια όμως:lol:

Ήθελα να πω ένα μπράβο στα παλουκάρια συμψηφοφόρους μου για τα

the 5th element

Fear and loathing in las vegas

johny got his gun

Zeitgeist

Τσίου

και 4 rooms

ιδίως αυτά τα δύο (Fear and loathing in las vegas & johny got his gun ) αξίζαν υψηλότερη θέση ...θέλω να πιστεύω ότι απλά ξεχάστηκαν από πολλούς

Konnak είσαι τζετ φιλε ;)

και γω το fear and loathing πιο πάνω το θελα.. Για ενα περίεργο λόγο το johny μου θυμίζει κάτι αλλα δε μπορώ να θυμηθώ ποια είναι.. μπαίνει στα ToWatch..

---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:29 ----------

άστα να πάνε!

Δημοσ.
Ειμαι βεβαιος οτι ό,τι βαθμολογια και να είχε η ταινία, θα την εβρησκες σιγουρα σε καποιο σημειο μεσα στο χαος των αριθμών του Π.

εννοείται! :-> (αλλα αυτό ήταν ωραίο γιατί ήταν τα αμέσως επόμενα ψηφία απο το διαδεδομένο π (3,14))

Χα το τιμησα με 2 πονταλάκια όμως:lol:

Ήθελα να πω ένα μπράβο στα παλουκάρια συμψηφοφόρους μου για τα

the 5th element

Fear and loathing in las vegas

johny got his gun

Zeitgeist

Τσίου

και 4 rooms

ιδίως αυτά τα δύο (Fear and loathing in las vegas & johny got his gun ) αξίζαν υψηλότερη θέση ...θέλω να πιστεύω ότι απλά ξεχάστηκαν από πολλούς

Konnak είσαι τζετ φιλε ;)

και γω το fear and loathing πιο πάνω το θελα.. Για ενα περίεργο λόγο το johny μου θυμίζει κάτι αλλα δε μπορώ να θυμηθώ ποια είναι.. μπαίνει στα ToWatch..

---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:29 ----------

άστα να πάνε!

Δημοσ.

πάντως για να πω την αλήθεια το pi το περίμενα αρκετά πιο πάνω από την 85 θέση...

η συνεχεια προβλέπεται δυνατή γιατί (ευτυχώς) δεν έχουμε δει ακόμα δυνατά ονόματα, και ελπίζω να αργήσουμε να τα δούμε!:-)

(αν μπει κανένα lotr στην δεκάδα θα ξενερώσω..:-( )

Δημοσ.

πάντως για να πω την αλήθεια το pi το περίμενα αρκετά πιο πάνω από την 85 θέση...

η συνεχεια προβλέπεται δυνατή γιατί (ευτυχώς) δεν έχουμε δει ακόμα δυνατά ονόματα, και ελπίζω να αργήσουμε να τα δούμε!:-)

(αν μπει κανένα lotr στην δεκάδα θα ξενερώσω..:-( )

Δημοσ.
Να το το toy story .... που περασε terminator και conan the barbarian ...

Ρε τοσο καλη ειναι μηπως πρεπει να την δω ?? :rolleyes:

Και να την δεις τωρα, η μιση μαγεια ειναι οτι την ειδαμε πρωτη φορα πιτσιρικια!!

Δημοσ.
Να το το toy story .... που περασε terminator και conan the barbarian ...

Ρε τοσο καλη ειναι μηπως πρεπει να την δω ?? :rolleyes:

Και να την δεις τωρα, η μιση μαγεια ειναι οτι την ειδαμε πρωτη φορα πιτσιρικια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...