Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Konnak πολύ ωραία. Κάπως πρέπει να γίνει όμως να φαίνονται και συγκεντρωμένες στο πρώτο ποστ (το τοπ 100). Ίσως σε ένα συγκεντρωτικό spoiler tag που θα φαίνονται στο στυλ που είναι οι κομμένες ώστε να μπορεί κάποιος να τις δεί εν τάχει και όχι να ανοίγει ένα ένα τα "σεντόνια" και να ψάχνει. Εννοείται βέβαια ότι και η αναλυτική παρουσίαση πρέπει να παραμείνει...

Δημοσ.

Konnak πολύ ωραία. Κάπως πρέπει να γίνει όμως να φαίνονται και συγκεντρωμένες στο πρώτο ποστ (το τοπ 100). Ίσως σε ένα συγκεντρωτικό spoiler tag που θα φαίνονται στο στυλ που είναι οι κομμένες ώστε να μπορεί κάποιος να τις δεί εν τάχει και όχι να ανοίγει ένα ένα τα "σεντόνια" και να ψάχνει. Εννοείται βέβαια ότι και η αναλυτική παρουσίαση πρέπει να παραμείνει...

Δημοσ.

pi 159 βαθμούς.. (3.14159) :P τυχαίο?

Αγαπημένο το pi και το requiem (με πρώτη το π για μένα). Ταινίες που ταρακουνάν..

Πάντως και γώ έχω βρεί ταινίες που δεν έχω δεί και ετοιμάζονται.. :->

Δημοσ.

Αγαπημένο το pi και το requiem (με πρώτη το π για μένα). Ταινίες που ταρακουνάν..

Πάντως και γώ έχω βρεί ταινίες που δεν έχω δεί και ετοιμάζονται.. :->

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι η 100αδα κινειται "εντος λογικης"

Αν εξαιρεσουμε το Lost Highway που το περιμενα ψηλοτερα γιατι οκ, δεν ειναι για ολους αλλα ειναι για πολλους αποδω και το Butterfly Effect που καταλαβαινω ποιοι το ψηφισαν αλλα περιμενα ενα στοιχειωδες επιπεδο και απο αυτους, τα υπολοιπα δεν μου φαινεται παρανοικο να εχουν τις θεσεις που εχουν

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι η 100αδα κινειται "εντος λογικης"

Αν εξαιρεσουμε το Lost Highway που το περιμενα ψηλοτερα γιατι οκ, δεν ειναι για ολους αλλα ειναι για πολλους αποδω και το Butterfly Effect που καταλαβαινω ποιοι το ψηφισαν αλλα περιμενα ενα στοιχειωδες επιπεδο και απο αυτους, τα υπολοιπα δεν μου φαινεται παρανοικο να εχουν τις θεσεις που εχουν

Δημοσ.

Ειμαι βεβαιος οτι ό,τι βαθμολογια και να είχε η ταινία, θα την εβρησκες σιγουρα σε καποιο σημειο μεσα στο χαος των αριθμών του Π.

Δημοσ.

Ειμαι βεβαιος οτι ό,τι βαθμολογια και να είχε η ταινία, θα την εβρησκες σιγουρα σε καποιο σημειο μεσα στο χαος των αριθμών του Π.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...