Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαχιαιριά το 85-89... Ξεχασα αρκετες ταινίες τελικα :-( το καλο είναι ότι οι πολλές ταινίες μου δεν εχουν ψηφιστει ακομα! :-D

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαχιαιριά το 85-89... Ξεχασα αρκετες ταινίες τελικα :-( το καλο είναι ότι οι πολλές ταινίες μου δεν εχουν ψηφιστει ακομα! :-D

Δημοσ.

Το ρέκβιεμ btw, έχοντας κάνει το λάθος να διαβάσω και το βιβλίο, το θεωρώ εύκολα την πιο υπερεκτιμημένη ταινία του Αρονόφσκι, και σίγουρα την χειρότερη συγκριτικά με τα αριστουργήματα που έχει προσφέρει όπως το "π" και φυσικά το fountain.

(konnak έχεις κάνει double post την 89-85 λίστα) :P

Δημοσ.

Το ρέκβιεμ btw, έχοντας κάνει το λάθος να διαβάσω και το βιβλίο, το θεωρώ εύκολα την πιο υπερεκτιμημένη ταινία του Αρονόφσκι, και σίγουρα την χειρότερη συγκριτικά με τα αριστουργήματα που έχει προσφέρει όπως το "π" και φυσικά το fountain.

(konnak έχεις κάνει double post την 89-85 λίστα) :P

Δημοσ.

Το π είναι εκπληκτικό αλλά δε περίμενα με τίποτα να φτάσει ψηλότερα. Πάλι καλά να λες...ΔΙαφώνω για τα σχόλια σχετικά με το requiem αλλά περί ορέξεως...

Γενικώς πάντως ισχύει πως όταν βλέπεις ταινία ενώ έχεις ήδη διαβάσει το σχετικό βιβλίο τότε συνήθως δε σου αρέσει τόσο...

Δημοσ.

Το π είναι εκπληκτικό αλλά δε περίμενα με τίποτα να φτάσει ψηλότερα. Πάλι καλά να λες...ΔΙαφώνω για τα σχόλια σχετικά με το requiem αλλά περί ορέξεως...

Γενικώς πάντως ισχύει πως όταν βλέπεις ταινία ενώ έχεις ήδη διαβάσει το σχετικό βιβλίο τότε συνήθως δε σου αρέσει τόσο...

Δημοσ.

Που ρε μαν; Κανονικά το βλέπω εγώ.

όχι, οχι δεν ειναι!!

έχει πιει αλλά νταξει μην τον στεναχωρήσουμε.

Δημοσ.

Που ρε μαν; Κανονικά το βλέπω εγώ.

όχι, οχι δεν ειναι!!

έχει πιει αλλά νταξει μην τον στεναχωρήσουμε.

Δημοσ.

το sex and the city φανταζομαι:lol::lol::lol:

Δημοσ.

το sex and the city φανταζομαι:lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...