Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Movies of All Time: The Countdown!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την 50αδα μου οι 17 θα είναι στις top 100. Τις υπόλοιπες τις βρήκα στις εκτός.

Πάντως οι παρακάτω:

The Only Journey of His Life (2001)

Pretty Village, Pretty Flame (1996)

Lorenzo's Oil (1992)

Fugitive Pieces (2007)

The Constant Gardener (2005)

Seven Pounds (2008)

ήταν στις 12 πρώτες και πήραν πόδι. Μααααα δεν τις ψήφισε κανείς;;;;;;;:cry:

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την 50αδα μου οι 17 θα είναι στις top 100. Τις υπόλοιπες τις βρήκα στις εκτός.

Πάντως οι παρακάτω:

The Only Journey of His Life (2001)

Pretty Village, Pretty Flame (1996)

Lorenzo's Oil (1992)

Fugitive Pieces (2007)

The Constant Gardener (2005)

Seven Pounds (2008)

ήταν στις 12 πρώτες και πήραν πόδι. Μααααα δεν τις ψήφισε κανείς;;;;;;;:cry:

Δημοσ.
Καλα ρε μαγκες..

Με ποια λογικη το planet of the apes ειναι 750 και οι 300 ας πουμε 99?

Πραγματικα θελω να μαθω, με ποια λογικη?

το planet of the apes γυριστικε το 1966 60 ?? δε θυμαμαι.... Ποσοι να την εχουν δει ??? η 300 το 2006 ...

Ασε που ρε αδερφε χτυπισε λιγο και ο πατριωτισμος μας με τους 300 ... :-)

Με την ιδια λογικη και το η διασωση του στρατιωτη ραιαν μπηκε 100 και το μεγαλυτερη μερα του πολεμου δε μπηκε ουτα καν στην 800 αδα..

---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ----------

Η λογική σου είναι φανταστική.

Οι 300 δεν ήταν αλλά τι να κάνουμε τώρα? Εδώ θα δούμε Άρχοντες στα ψήλα, οι 300 μας πείραξαν?

Μια χαρα ειναι 300 ... ασε που 99 βγηκαν θα πεσει γελιο στο τοπ 20 ....

Δημοσ.
Καλα ρε μαγκες..

Με ποια λογικη το planet of the apes ειναι 750 και οι 300 ας πουμε 99?

Πραγματικα θελω να μαθω, με ποια λογικη?

το planet of the apes γυριστικε το 1966 60 ?? δε θυμαμαι.... Ποσοι να την εχουν δει ??? η 300 το 2006 ...

Ασε που ρε αδερφε χτυπισε λιγο και ο πατριωτισμος μας με τους 300 ... :-)

Με την ιδια λογικη και το η διασωση του στρατιωτη ραιαν μπηκε 100 και το μεγαλυτερη μερα του πολεμου δε μπηκε ουτα καν στην 800 αδα..

---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ----------

Η λογική σου είναι φανταστική.

Οι 300 δεν ήταν αλλά τι να κάνουμε τώρα? Εδώ θα δούμε Άρχοντες στα ψήλα, οι 300 μας πείραξαν?

Μια χαρα ειναι 300 ... ασε που 99 βγηκαν θα πεσει γελιο στο τοπ 20 ....

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που τουλαχιστον μπηκαμε εμεις οι Π.Α.ΝΤΕ.ΛΗ. - δες (Πιστοι Ακολουθοι ΝΤΕιβιντ ΛΗντς) ή αν πρεπει να κλαψω που μειναμε στο 98

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ!

Ποιος μπορει να προτιμησει να δει τη Συντροφια του Δαχτυλιδιου και οχι τη Χαμενη Λεωφορο ρε γαμωτο?Ρε εχει πεθανει το γουστο σας το 1988 με Σαμανθα Φοξ και Νιου Κιντς ον δε Μπλοκ?

Πατε καλα?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που τουλαχιστον μπηκαμε εμεις οι Π.Α.ΝΤΕ.ΛΗ. - δες (Πιστοι Ακολουθοι ΝΤΕιβιντ ΛΗντς) ή αν πρεπει να κλαψω που μειναμε στο 98

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ!

Ποιος μπορει να προτιμησει να δει τη Συντροφια του Δαχτυλιδιου και οχι τη Χαμενη Λεωφορο ρε γαμωτο?Ρε εχει πεθανει το γουστο σας το 1988 με Σαμανθα Φοξ και Νιου Κιντς ον δε Μπλοκ?

Πατε καλα?

Δημοσ.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ!

Πατε καλα?

Έχουν πολλά κοινά οι άρχοντες με τον Λιντς. Και στα δύο κάπου στα μισά λες ''Υπάρχει υπόθεση?''

Δημοσ.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ!

Πατε καλα?

Έχουν πολλά κοινά οι άρχοντες με τον Λιντς. Και στα δύο κάπου στα μισά λες ''Υπάρχει υπόθεση?''

Δημοσ.

Που κολλάει το "γούστο" στο ψευτοδίλημμα της επιλογής ανάμεσα σε δυο εντελώς διαφορετικές ταινίες που στην κατηγορία τους είναι κορυφαίες;

Δημοσ.

Που κολλάει το "γούστο" στο ψευτοδίλημμα της επιλογής ανάμεσα σε δυο εντελώς διαφορετικές ταινίες που στην κατηγορία τους είναι κορυφαίες;

Δημοσ.

billvwrulez,εχω την εντυπωση οτι ο πλανητης των πιθηκων γυριστηκε καπου το 68,μετα ακολουθησαν(μεχρι το 1975) αλλες 3 ή 4 συνεχειες και τελος εχουμε το ριμεηκ του,το συγχρονο...Λογικα φανταζομαι οσοι το ψηφισαν να εννουσαν αυτο του 1968..

Κάιζερ λιγα για τον αρχοντα του ΤΟΛΚΙΝ μη γινουμε απο 2 χωρια χωριατες...:mad::mrgreen:

ΥΣ:Επειδη την χαμενη λεωφορο δεν την εχω δει,ουτε ηξερα την υποθεση της και λιγο τωρα που την ειδα (μαλλον) θα με ενδιαφερει,αξιζει λες;Ή θα χαλασω ενα διωρο απο τη ζωη μου;..

Δημοσ.

billvwrulez,εχω την εντυπωση οτι ο πλανητης των πιθηκων γυριστηκε καπου το 68,μετα ακολουθησαν(μεχρι το 1975) αλλες 3 ή 4 συνεχειες και τελος εχουμε το ριμεηκ του,το συγχρονο...Λογικα φανταζομαι οσοι το ψηφισαν να εννουσαν αυτο του 1968..

Κάιζερ λιγα για τον αρχοντα του ΤΟΛΚΙΝ μη γινουμε απο 2 χωρια χωριατες...:mad::mrgreen:

ΥΣ:Επειδη την χαμενη λεωφορο δεν την εχω δει,ουτε ηξερα την υποθεση της και λιγο τωρα που την ειδα (μαλλον) θα με ενδιαφερει,αξιζει λες;Ή θα χαλασω ενα διωρο απο τη ζωη μου;..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...